Author Topic: Zahvalimo se ...  (Read 20979 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vesta

• Mojster
Zahvalimo se ...
« on: August 04, 2017, 03:34:06 PM »
Pomislila sem, da temu forumu manjka tema, kjer bi se lahko člani drug drugemu zahvalili za predloge, informacije, analize, trud nasploh ... in poslali malo hvaležnosti naokrog.

Jaz bi se danes rada zahvalila Maji, ki v Teini odsotnosti tako vestno piše dnevne Lunine napovedi. Vedno jih rada preberem.

In sanjalki, za katero se pri vsaki temi vidi, da je vanjo celovito vpeta, kjer nobena pot in aspekt znanja ne prevlada, vse pa je zapisano z mero empatije in senzibilnosti, ki vsakomur dobro dene.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Zahvalimo se ...
« Reply #1 on: August 04, 2017, 03:35:45 PM »
Super gesta Vesta :)

Jaz se pa zahvaljujem vsem, ki me v tem casu "poslusate". Veste kdo ste  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Manja

• Veteran
« Reply #2 on: August 04, 2017, 03:42:51 PM »
Tudi jaz bi se iskreno zahvalila:
- Missy, ker si me poslušala in prenašala, ko sem to najbolj potrebovala. :-*
- Vesti, ker si mi z izčrpnimi analizami dala upanje in spodbudo in sploh za ves tvoj čas in voljo, ki si mi ga namenila za analize. :-*
- Maji, za vsakodnevno karto tarota in lunine napovedi; oboje z velikim  veseljem takoj zjutraj preberem; in za vse vpoglede in čas, ki si mi ga namenila. :-*
- Glorii, ker si me poslušala in me popeljala na nove, še nepoznane poti in seveda za vse čudovite vpoglede v ciganke. :) :-*

In seveda vsem ostalim članom in članicam za vse, kar ste dobrega storili za forum in sočlane. :)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #3 on: August 04, 2017, 04:05:52 PM »
Uuuuu krasna nova tema  ;D bravo ksenija
Hvala vesolju za ta forum in za vse vas - tako edinstveni ste  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #4 on: August 04, 2017, 04:39:31 PM »
Vesta, ker si odprla temo, se najprej zahvaljujem tebi. Ne (samo) za odprtje te teme, temveč, ker si tako čudovita članica, čeprav si nova med nami. In za vso pomoč, saj se mi je s tem odprl marsikateri nov pogled.
Hvala tebi, Jane, za razumevanje in vpoglede. Prav tako tudi tebi, Gloria. In tebi, Rena. In tebi, Ksenija.
Sanjalka, hvala za podporo in pomoč, ko se znajdem pred kakšnim vprašajem, ki mi ne pusti naprej.
Saša, Pika, Tejka, skorpijonka, nensi, cvetka ... hvala vam, ker ste. Vas sem imela priliko spoznat tudi osebno in ste mi vse zelo drage. Nekatere ste postale moje najtesnejše prijateljice.
Missy, tebi še enkrat za darilce.
Hvala tudi vsem, ki se obrnete k meni po pomoč, za zaupanje. To je potrditev, da sem koristen in uporaben člen. :D
Hvala našemu administratorju Andresu, ker bdi nad nami in skrbi, da je v kurniku vse pod kontrolo.
Tega najverjetneje ne boš prebrala, ampak, Tea, hvala ti za vse, kar si prispevala tu in drugače. Brez tebe ta forum ne bi bil, kar je.

Pismo, fejst forum smo!  8)
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #5 on: August 04, 2017, 06:33:27 PM »
Majci  :-* :-* lepo si napisala, you made me cry.

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #6 on: August 04, 2017, 06:51:34 PM »
 :-* :-* :-*
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #7 on: August 04, 2017, 07:56:45 PM »
Hvalezna za ta forum, zelooo :-*
Hvalezna Maji za vse kar naredi za ta forum in hvalezna, da me poslusa na zs :-*
Hvalezna Vesti za njene astro prispevke :-*
Hvalezna Piki za postavljanje bistroumnih vprasanj  :-*
Hvalezna Jane za pomoc mojemu Drustvu  :-*
Hvalezna Reni za sodelovanje pri analizi sanj :-*
Hvalezna Sasi, Tejki, Andresu, Gloriji, Kseniji,Missy...vsem, da smo se znasli tukaj skupaj :-*
In hvalezna Tei, da je skupaj z Andresem soustvarila in rodila ta forum.
Tea, obljubim, da ga bomo nadaljevali in verjamem, da bos vedno z nami :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #8 on: August 08, 2017, 02:07:22 PM »
Jaz pa komaj danes našla tole temo.  :o A ga R Merkur že seka?  ???
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #9 on: August 08, 2017, 03:45:26 PM »
Marička, ste hvaležne. Kar med se cedi.  ;) Jz sem hvaležna vsem in za vse lepo, ta forum mi je eno lepo spremstvo v mojem življenju. Cmok bejbe inu dečki.

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #10 on: August 08, 2017, 07:41:42 PM »

Hvaležna za forum, na katerega pogosto pokukam, in vsem, ki odgovarjate na firbčna vprašanja,
še posebej pa hvaležna Reni, ki me je nekaj let nazaj znala poslušati in svetovati v moje dobro :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #11 on: August 09, 2017, 12:19:59 PM »
Vesta, ker si odprla temo, se najprej zahvaljujem tebi. Ne (samo) za odprtje te teme, temveč, ker si tako čudovita članica, čeprav si nova med nami. In za vso pomoč, saj se mi je s tem odprl marsikateri nov pogled.
Hvala tebi, Jane, za razumevanje in vpoglede. Prav tako tudi tebi, Gloria. In tebi, Rena. In tebi, Ksenija.
Sanjalka, hvala za podporo in pomoč, ko se znajdem pred kakšnim vprašajem, ki mi ne pusti naprej.
Saša, Pika, Tejka, skorpijonka, nensi, cvetka ... hvala vam, ker ste. Vas sem imela priliko spoznat tudi osebno in ste mi vse zelo drage. Nekatere ste postale moje najtesnejše prijateljice.
Missy, tebi še enkrat za darilce.
Hvala tudi vsem, ki se obrnete k meni po pomoč, za zaupanje. To je potrditev, da sem koristen in uporaben člen. :D
Hvala našemu administratorju Andresu, ker bdi nad nami in skrbi, da je v kurniku vse pod kontrolo.
Tega najverjetneje ne boš prebrala, ampak, Tea, hvala ti za vse, kar si prispevala tu in drugače. Brez tebe ta forum ne bi bil, kar je.

Pismo, fejst forum smo!  8)

Maja.  :-* :-*
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #12 on: August 09, 2017, 12:22:39 PM »
Jaz bi se v prvi vrsti rada zahvalila za življenje. Premalokrat cenimo, da ga sploh imamo.

Da pa se dotaknem naših članov ... Ne morem verjeti, da sem ravno tukaj spoznala ene izmed najbolj ljubih oseb. Vedno sem imela težave s prijatelji (imam le Saturna v 11.), pa vendarle sem tukaj našla tiste, ki ostanejo.  :-* Neskončno sem hvaležna za njih, da jih imam, da me poslušajo, mi stojijo ob strani, ko mi je najtežje, ko potrebujem samo nekoga, da me posluša.

Neskončno sem pa hvaležna tudi za Andresa. Kolikor mi je ta človek odprl oči ... Andres, hvala, ker si.  :-*
9ZK 674

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #13 on: August 10, 2017, 02:22:14 PM »
Danes sem hvaležna za vse vas, super ste. Teh aktivnih 5 tednov mi je veliko dalo  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #14 on: August 11, 2017, 05:56:20 PM »
Vesta, se moramo zahvaliti trenutku, ko si se poštempljala na naš forum, tvoj doprinos je konkreten; ob obveznostih, ki jih kot penzionistka imam, vas vse skupaj komaj dohajam. Hvala, da ste. :-*