Author Topic: Retrogradnosti, mrki in posebnosti v letu 2017  (Read 46224 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Retrogradnosti, mrki in posebnosti v letu 2017
« Reply #270 on: August 25, 2017, 11:37:17 AM »
Moj mož je imel mrk eno stopinjo stran od ASC, še v 12. hiši. Torej lahko pričakujem, da bo on isto mel tako izkušnjo? Njegova poklicanost, odnos do moških/žensk?

Sonce je odnos do njegove moške energije, do animusa, ne do žensk ;)
Mrk bo vplival na to, da bodo v ospredje stopila vprašanja kaj je njegova srčna pot, kaj je njegova po-klicanost v življenju, kam ga vleče srce, kakšne vzorce je dobil od očeta in ostalih pomembnih moških, kakšen je sam kot moški, v smislu moške energije, se pravi animusa, kakšen je njegov ponos, njegova samozavest, koliko srčnosti premore, vse to, če ni v skladu z njegovim jedrom, se bo spremenilo...
Kje pa ima n sonce in p sonce?

Ah, narobe napisala. JA, do moških. N Sonce ima v Ribah v sedmi hiši na 10. stopinj, P Sonce pa je v 8. hiši na 8. stopinj Ovna, tam ima tudi P Venero na 6 stopinj Ovna ter Merkurja na 1 stopinji Ovna.

O, on ima pa svoje N sonce eksaktno na mojem dsc, uuuu lepo, sigurno bi si bila všeč ;D ;D
Potem je imel pa on lani 1. septembra sončni mrk v opoziciji na n sonce. Tako se je pri njemu že pri lanskem septemberskem sončnem mrku pričela odpirati tematika odnosov (mrk v 1.hiši op. n sonce v 7.hiši), verjetno tudi postavljanje zase, kako ga drugi vidijo, kakšna je njegova maska, je premočna, prestroga, prekritična,preanalitična...(mrk v devici)
Se dovolj zdravo prehranjuje, dovolj zdravo živi, služi tudi drugim, zna dovolj zdravo poskrbeti sam zase...skratka deviške teme...in kaj mu nasproti sonce v ribah v 7. hiši zrcali?
Kakšen odnos ima z drugimi, je dovolj sočuten, živi svoje sonce ali živi partnerjevo sonce, se preveč zlije s partnerjevimi življenjskimi cilji in ne svojimi...
No, se pravi bo tematika letošnjega mrka tudi odnosi, jaz-ti, moje-tvoje, kako on deluje v odnosih, koliko njegovo sonce žari v odnosih...se nadaljuje pravzaprav že od lani septembra...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #271 on: August 25, 2017, 11:38:05 AM »

pa đe si ti ženo hahaha. Welcome back :)

tu sam...živim, trzam :(
:*

Why sad face?
Save
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #272 on: August 25, 2017, 11:44:56 AM »
Taja, lepo te pozdravlja Maja.  :)
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #273 on: August 25, 2017, 11:47:07 AM »
Saša, bi dodala še to, da se tvoj mož res uči postavljanja zase, se uči postati odločen, pogumen, samozavesten, postati borec-je na poti učenja ovnovskih energij in to v 8. hiši.... ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #274 on: August 25, 2017, 12:01:41 PM »
Saša, bi dodala še to, da se tvoj mož res uči postavljanja zase, se uči postati odločen, pogumen, samozavesten, postati borec-je na poti učenja ovnovskih energij in to v 8. hiši.... ;)

Oooo, ja, ko bi ti videla, kako je sedaj doma.  ;D Nekako je sedaj on prevzel pobudo pri urejanju vseh odnosov pri njih doma, mene je nekako izključil, je rekel, da bo vse on uredil. Tako da ja, prevzema pobudo, ravno tako se postavlja zase v odnosih tako do mene kot do staršev. Nekako sovpada tudi s tem, da se odcepljava od njegovih staršev, ker imava že kaj nekaj stanovanja narejenega, samo še kuhinja manjka.
9ZK 674

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #275 on: August 25, 2017, 12:31:34 PM »
Taja, lepo te pozdravlja Maja.  :)

vračam lepe pozdrave  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #276 on: September 19, 2017, 02:11:20 AM »
Našel sem posebnost.  Z letom 2021 bo mrkov veliko manj, ali okoli 4 na leto.  Do takrat tudo po šest na leto v naslednjih letih. In potem pride leto  1938 ko jih bo celo sedem.   Pred tem letom jih bo letno več kot štiri.  Mislim, da je treba izkoristiti v dobro ta leta ko jih bo manj.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #277 on: September 19, 2017, 09:30:37 AM »
Ja, res je. Potrebno je pogledat še, kako kaže do konca leta. Mislim, da je samo še R Merkur konec leta, potem je pa že novo leto.  ;D
9ZK 674