Author Topic: Retrogradnosti, mrki in posebnosti v letu 2017  (Read 46187 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Retrogradnosti, mrki in posebnosti v letu 2017
« Reply #255 on: August 21, 2017, 12:03:19 PM »
Ker mi je malce smešno glede na situacijo.  ;D

Še dobro, da je nam drugim smešno ;D
Jane, je tebi tudi smešno ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #256 on: August 21, 2017, 12:38:16 PM »

Ne meni ni :D Zaenkrat še ne ha-ha. Je pa ziher Tei tam gor...jo kar slišim kako se reži haha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #257 on: August 21, 2017, 12:47:27 PM »

Ne meni ni :D Zaenkrat še ne ha-ha. Je pa ziher Tei tam gor...jo kar slišim kako se reži haha.

No, to je pa tudi nekaj, da druge zabavamo ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #258 on: August 21, 2017, 01:10:18 PM »

Sem že hotela napisat, da se Tea smeji, pa rajši nisem.  :P
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #259 on: August 22, 2017, 03:46:48 AM »
Sončni mrk je meni minil zelo zanimivo.   Kot sem že poročal je bil 14 dni nek nesporazum glede datuma s turisti. V redu.  Sem pač to sprejel kot je. Včeraj na mrk mi je propadel en sestanek in zanimivo, dobil sem kar nekaj pošte  od turistov in vsi po vrsti so nekaj spraševali, kar ni navada.  Pri dveh gre za isti izlet in videti je kot da so se ustrašili, da nebi kaj preplačali, ali da niso bili nategnjeni. 

Tako sem večer zabil s pisanjem mailov in odgovarjanjem.

Dan nasploh izven okvirov rezervacij za turiste, niti ni bil kaj posebnega. Dan kot dan.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #260 on: August 25, 2017, 09:27:15 AM »
Sončni mrk na 28 stopinji Leva, 21.8. se mi je zgodil točno na mojem ASC  :o sicer je vpliv dolgotrajen in bomo videli, kaj se bo še dogajalo, a zaenkrat lahko rečem, da mi je imunost padla...manj fizične energije, prehlad ( že itak sem redko prehlajena, zdaj kašljam, grlo bolelo in smrkam ), zunaj pa vročina jaoooo to ne gre skupaj :) pa, da imam jaz mlačne roke, dlani in ne vročih - to je res znak, da sem na rezervi...a že čutim, da gre na bolje..mic po mic...

je še kdo imel kakšno zanimivo srečanje mrka s kakšnim natalnim planetom ali ključno točko v natalni karti?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #261 on: August 25, 2017, 10:06:50 AM »
Lani sem imela mrke in sicer 1. septembra sem imela sončnega na moj asc, 9.marca sončnega v opoziciji na n plutona v 1. hiši in 16.septembra lunarnega v opoziciji na n urana v 1. hiši...
No ponedeljkov sončni mrk pa sem imela točno na mojem p soncu v 12. hiši...

Kar se tiče lanskega sončnega mrka na asc v devici, moram reči, da je trpelo moje zdravje, bila sem popolnoma fizično izčrpana, bolečina v desni rami je bila čedalje hujša, imela kar nekaj pregledov (uz rame, revmatolog, nevrolog), našli nič posebnega, hodila na terapije za ramo, a ni bilo izboljšanja, res me je bolelo, ponoči nisem mogla spati od bolečin...
Enostavno sem preveč delala, cele dneve od jutra do večera in me je začelo telo opozarjati, da je čas, da malo prekinem oz. zmanjšam vse skupaj in si vsega ne jemljem nase...
Tudi fizično sem bila ob tem mrku videti utrujena, izčrpana, to je seveda trajalo daljše obdobje. Šele sedaj, 3 mesece nazaj, sem našla eno fizioterapevtko h kateri hodim tedensko na masažo in je tudi rama bolje, roko lahko že celo premikam v vse položaje ;D
Morala sem si vzeti čas zase, si privoščiti masaže...kot bi imela tisti občutek, da jaz tega ne potrebujem, da jaz vse zmorem, da jaz vedno lahko pomagam vsem, da poskrbim z otroke, za prijatelje, kliente, starše, moža...pa je telo reklo, da ne, da ne zmorem vsega in sem jih začela dajati na stranski tir in sem še sebi začela privoščiti čas, razvajanje...;D

Pri tebi bo seveda drugče, ker gre za mrk v levu, to se bolj tiče tvojega animusa, tvoje po-klicanosti, tvojega odnosa do moških, tvojega srca, tvojih srčnih želj, kaj v resnici je tvoja srčna pot, kakšne vzorce, mogoče tudi  "napačne" si povzela s strani najprej očeta in potem drugih pomembnih moških...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #262 on: August 25, 2017, 10:51:27 AM »
Moj mož je imel mrk eno stopinjo stran od ASC, še v 12. hiši. Torej lahko pričakujem, da bo on isto mel tako izkušnjo? Njegova poklicanost, odnos do moških/žensk?
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #263 on: August 25, 2017, 11:06:48 AM »
Sončni mrk na 28 stopinji Leva, 21.8. se mi je zgodil točno na mojem ASC  :o sicer je vpliv dolgotrajen in bomo videli, kaj se bo še dogajalo, a zaenkrat lahko rečem, da mi je imunost padla...manj fizične energije, prehlad ( že itak sem redko prehlajena, zdaj kašljam, grlo bolelo in smrkam ), zunaj pa vročina jaoooo to ne gre skupaj :) pa, da imam jaz mlačne roke, dlani in ne vročih - to je res znak, da sem na rezervi...a že čutim, da gre na bolje..mic po mic...

je še kdo imel kakšno zanimivo srečanje mrka s kakšnim natalnim planetom ali ključno točko v natalni karti?

pa đe si ti ženo hahaha. Welcome back :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #264 on: August 25, 2017, 11:08:27 AM »

Jaz sem ravno par dni nazaj študirala, kam se je naša Taja zgubila. Sem šla celo gledat, kdaj si se nazadnje na forum prijavila.  ;D :embarrassed:
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #265 on: August 25, 2017, 11:14:36 AM »
Oooooooooooooooooooooooooo Taja je nazaj :) Welcome home dear :D :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #266 on: August 25, 2017, 11:16:02 AM »
Moj mož je imel mrk eno stopinjo stran od ASC, še v 12. hiši. Torej lahko pričakujem, da bo on isto mel tako izkušnjo? Njegova poklicanost, odnos do moških/žensk?

Sonce je odnos do njegove moške energije, do animusa, ne do žensk ;)
Mrk bo vplival na to, da bodo v ospredje stopila vprašanja kaj je njegova srčna pot, kaj je njegova po-klicanost v življenju, kam ga vleče srce, kakšne vzorce je dobil od očeta in ostalih pomembnih moških, kakšen je sam kot moški, v smislu moške energije, se pravi animusa, kakšen je njegov ponos, njegova samozavest, koliko srčnosti premore, vse to, če ni v skladu z njegovim jedrom, se bo spremenilo...
Kje pa ima n sonce in p sonce?

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #267 on: August 25, 2017, 11:20:48 AM »
hehe hvala Tejka  :-* :-* :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #268 on: August 25, 2017, 11:21:47 AM »

tu sam...živim, trzam :(
:*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #269 on: August 25, 2017, 11:25:03 AM »

Sonce je odnos do njegove moške energije, do animusa, ne do žensk ;)
Mrk bo vplival na to, da bodo v ospredje stopila vprašanja kaj je njegova srčna pot, kaj je njegova po-klicanost v življenju, kam ga vleče srce, kakšne vzorce je dobil od očeta in ostalih pomembnih moških, kakšen je sam kot moški, v smislu moške energije, se pravi animusa, kakšen je njegov ponos, njegova samozavest, koliko srčnosti premore, vse to, če ni v skladu z njegovim jedrom, se bo spremenilo...
Kje pa ima n sonce in p sonce?

Ah, narobe napisala. JA, do moških. N Sonce ima v Ribah v sedmi hiši na 10. stopinj, P Sonce pa je v 8. hiši na 8. stopinj Ovna, tam ima tudi P Venero na 6 stopinj Ovna ter Merkurja na 1 stopinji Ovna.
9ZK 674