Author Topic: Luna 5. del  (Read 41172 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
Re: Luna 5. del
« Reply #105 on: August 31, 2017, 08:40:05 AM »
Ponoči je bila Luna v trigonu z Marsom, zgodaj zjutraj pa z Uranom. Ne bi me čudilo, če bi kdo rekel, da ni mogel spat zaradi nenavadne budnosti in nemira.
Od 6:24 do 10:18 bo Luna v praznem teku, nato vstopi v Kozoroga.
V Kozorogu bo še v dopoldanskem času tvorila trigon z Merkurjem. Naše misli bodo jasne, zmožni bomo dobrega odločanja, saj bo razum v sozvočju s čustvi.
Sami trigoni danes.
Popoldne zamenja znamenje Merkur, vstopil bo v Leva. Naše misli bodo velike, usmerjene k ciljem, k uspehu. Naše izražanje bo graciozno, celo teatralno. Nastopali bomo samozavestno in suvereno. Potrudimo se, da bomo poleg dobrih govorcev tudi dobri poslušalci.

Pa je res bil spanec bolj nemiren :)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #106 on: August 31, 2017, 09:36:10 AM »
A, zato sta danes ponoči obe imeli žurko. :o Mama pa zombi - spet. :o

Hvala, Maja. ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #107 on: August 31, 2017, 09:38:03 AM »
Res sem se premetavala ponoči in nikakor zaspala...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #108 on: September 01, 2017, 06:47:47 AM »
Rastoča Luna je v Kozorogu in ponoči je tvorila trigon s Soncem. Zaradi tega harmoničnega vpliva je bil danes naš spanec najverjetneje miren. Upam, da ste se vsi zbudili dobre volje, pripravljeni na nov dan.
Kmalu po poldnevu bo Luna v sekstilu z Neptunom. Zelo bomo čustveni, empatični, domišljija bo živa in intuicija izostrena. Čimbolj se izognimo negativnim okoliščinam ter ljudem, saj se lahko hitro nalezemo njihovega vpliva. Umaknimo se v prijetno okolje, med prijazne ljudi in se ukvarjajmo s čim lepim, kar polni našo dušo.
Zvečer imamo namreč Luno v konjunkciji s Plutonom, ki lahko iz nas izvleče temačne misli in občutja in še dodatno okrepi morebitne težave in negativizem, ki smo se jih navzeli tekom dneva.
Ostanimo pozitivni, poskrbimo, da se bomo imeli lepo. Za to lahko veliko storimo sami. Vse mine.
Danes začnemo čutit vpliv Marsa v trigonu z Uranom, ki nas bo spremljal vse do začetka novega delovnega tedna. Popestril bo našo dosedanjo rutino, čas bo za začetek novih aktivnosti. Kako sovpada z začetkom novega šolskega leta in zaključkom počitnic. Juhu!
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #109 on: September 01, 2017, 09:16:30 AM »
Jaz sem se tako lepo naspano in nasmejano zbudila.  8)
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #110 on: September 01, 2017, 09:55:35 AM »
Kar lepa napoved za danes :)
Zvečer pa dajmo plutona izkoristit za poglabljanje vase in če imamo partnerja, se poglobimo še vanj ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #111 on: September 01, 2017, 12:33:11 PM »
Rastoča Luna je v Kozorogu in ponoči je tvorila trigon s Soncem. Zaradi tega harmoničnega vpliva je bil danes naš spanec najverjetneje miren ...

Jaz sem pa ugotovila nekaj zanimivega: vedno, kadar Maja napiše, da je bila noč mirna, zame ni, sem se danes ves čas premetavala in zaspala proti jutru. Ko je pa nemirna, spim kot top  :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #112 on: September 01, 2017, 12:34:53 PM »
A pišem v bodoče posebej napoved zate?
Noč bo mirna, le pri Vesti bodo sanje burne ...  :D
Danes bo spanec moten, Vesti pa zaželimo mirno in lahko noč.  :D
9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #113 on: September 01, 2017, 12:42:08 PM »
A pišem v bodoče posebej napoved zate?
Noč bo mirna, le pri Vesti bodo sanje burne ...  :D
Danes bo spanec moten, Vesti pa zaželimo mirno in lahko noč.  :D

V bistvu bi se česa takega morala sama že prej spomnit, ne da te moram jaz opominjat.  :laugh: Posebnemu človeku pač pritičejo posebne napovedi.  :D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #114 on: September 02, 2017, 08:23:33 AM »
Dan se začenja s kvadratom med Luno in Jupitrom, zato bo naše jutro prijetno, a se nam ne bo dalo početi kaj konkretnega. Bolj se bomo ukvarjali s kontemplacijo.
Ko se bo popoldne prevešalo v večer, pa bo naše razpoloženje povsem drugačno, Luna bo namreč v kvadratu z Uranom, kar bo klicalo po akciji, revoluciji. Ostanimo na varnem območju, ne izpostavljajmo se tveganju po nepotrebnem.
Od 18:30 do 22:06 bo Luna v praznem teku, nato vstopi v znamenje Vodnarja.
Danes začne Merkur tvoriti konjunkcijo z Marsom in trigon z Uranom. Naše razmišljanje bo hitro, natančno in usmerjeni bomo k iskanju novih možnosti. Bo pa nabrušen tudi naš jezik, uporabimo to v konstruktivne namene, saj napačne ali preostre besede lahko kaj hitro pripeljejo do sporov. Čas, ko se lahko srečamo z novostmi in spoznamo nove zanimive ljudi. Potegnimo iz sebe najboljše.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #115 on: September 02, 2017, 02:53:10 PM »
Danes imela predavanje v NUK-u, tema vozli in karma..spoznala nove zanimive ljudi...
Dober vpliv planetkov mi je bil namenjen :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #116 on: September 02, 2017, 05:01:47 PM »
Jaz sem bila danes kot kura brez glave.  ???
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #117 on: September 03, 2017, 05:48:13 AM »
Luna je v Vodnarju.
Edini aspekt, ki ga danes tvori s planeti, je popoldanska opozicija z Venero. Takrat si bomo poudarjeno želeli nežnosti in prozornosti. Osamljenost zna povzročit kakšno srčno bolečinico, vendar ne iščimo pozornosti pri napačnih osebah le zato, da se ne bomo počutili osamljeni.
Izkoristimo aspekte med Marsom, Merkurjem in Uranom.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #118 on: September 03, 2017, 03:04:03 PM »
Danes sva z možem celo doma. Ne morem verjet.  ;D
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #119 on: September 04, 2017, 07:26:24 AM »
Danes popoldne bo Luna v sekstilu s Saturnom, kar daje našim čustvom nekoliko resnosti. Dober čas za pogovor in tolažbo.
Kmalu zatem Luna trigon Jupiter, kar bo dotedanjo resnost omehčalo in pogovori bodo stekli bolj lahkotno. Vzdušje bo postalo bolj sproščeno.
Sonce počasi prihaja v opozicijo z Neptunom. Ta zna zameglit naše razmišljanje. Prav tako smo lahko magnet za ljudi z neiskrenimi nameni. Zmedenost, neodločenost. Z odločitvami, sploh glede razmerij, raje počakajmo kakšen dan.
9ZK 656