Author Topic: Luna 5. del  (Read 40947 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Luna 5. del
« Reply #345 on: November 10, 2017, 11:20:37 AM »
Razmišljaš kaj o selitvi?  :P
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #346 on: November 10, 2017, 02:26:28 PM »
Otrok se jim joka nonstop že eno leto. In preden rečete ja sej je samo otrok, JE JA. Ampak moji so se tud drli, samo mater, ne pustiš ga v pojstli da se dere in dere če veš da zaradi tebe ne spijo ne zgornji sosedje ne tisti zraven. Dvigni svojo rit in ga pejt potolažit. Ne pa da iz pojstle slišim kako govoriš šššššš, tihooo in vklapljaš nonstop une jebene igrače ki pojejo. Aaaaaaaaaaa  :blank:

Od štirih sem že pokonci, pa se mi mal meša. Pa še avto mi je crknu  :blank:

Kup jim knjigo 'Healthy sleeping habits, happy baby' pa jim jo poklon kt pre-Christmas gift. :laugh:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #347 on: November 10, 2017, 02:42:08 PM »
Otrok se jim joka nonstop že eno leto. In preden rečete ja sej je samo otrok, JE JA. Ampak moji so se tud drli, samo mater, ne pustiš ga v pojstli da se dere in dere če veš da zaradi tebe ne spijo ne zgornji sosedje ne tisti zraven. Dvigni svojo rit in ga pejt potolažit. Ne pa da iz pojstle slišim kako govoriš šššššš, tihooo in vklapljaš nonstop une jebene igrače ki pojejo. Aaaaaaaaaaa  :blank:

Kup jim knjigo 'Healthy sleeping habits, happy baby' pa jim jo poklon kt pre-Christmas gift. :laugh:

Kaj pa, če se jim npr. iz nedelje na ponedeljek dereš nazaj?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #348 on: November 10, 2017, 02:46:49 PM »
Še boljše.
Tik, preden se odpravite na počitnice, vklopite budilko na ful in jo nabijte na steno.
Izklopite jo, ko se vrnete. Kakopak.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #349 on: November 10, 2017, 03:13:26 PM »

Ne vem ce Albanci berejo....sarkazem on
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #350 on: November 10, 2017, 03:14:01 PM »
Razmišljaš kaj o selitvi?  :P

Mejcken pa hahaha ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #351 on: November 10, 2017, 06:29:44 PM »

Ne vem ce Albanci berejo....sarkazem on

Haha burn! :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #352 on: November 11, 2017, 08:25:15 AM »
Zjutraj bo Luna sočasno v trigonu s Saturnom in z Uranom. Lahko bomo naredili kakšno spremembo brez kakršnegakoli tveganja. Uvajanje novosti bo varno. Kar se da najbolje izkoristimo to čudovito priložnost.
Od 9:55 dalje bo v praznem teku, nato ob 17:41 vstopi v Devico.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #353 on: November 11, 2017, 01:08:32 PM »
Dopoldne malce prespala, sedaj pa v pogonu.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #354 on: November 12, 2017, 08:15:31 AM »
Padajoča Luna je v Devici.
Zjutraj smo imeli dva prijetna Lunina sekstila, in sicer najprej z Venero, nato še z Jupitrom. Tudi slednji je zdaj že v izteku.
Dopoldne bo Luna tvorila kvadrat z Merkurjem, takrat obstaja verjetnost zaradi kakšnega soočenja mnenj, od svojega ne bomo ravno pripravljeni odstopiti. Zelo subjektivni bomo.
Popoldne bo najbolj izkoristiti za ustvarjanje česa lepega. Bolje, da se na kaj osredotočimo, če se bo le dalo, kot da zapademo v čustvena nihanja, Luna bo v opoziciji z Neptunom.
Tik pred koncem nedelje pa bo Luna v trigonu s Plutonom, noč bi nam morala prinesti regenerativen spanec.
Te dni imamo na nebu konjunkcija Venere in Jupitra. Združitev dveh najbolj radodarnih planetov. Sreča, ljubezen, prijateljstvo, blaginja, lepota ... Upam, da bo dal obliž na rane, ki so nas doletele v preteklem obdobju.

Želim nam vse dobro! Hvala vam za vse. :-*

9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #355 on: November 13, 2017, 05:59:47 AM »
V nov delovni teden nas pospremi Lunin sekstil s Soncem, ki bo poskrbel za dobro počutje in prinesel kakšno pozitivno presenečenje. Je za izkoristiti. Popoldne bo Luna namreč v kvadratu s Saturnom, zaradi česar bomo bolj zagrenjeni, pa tudi kakšni opravki se lahko zgrnejo na nas.
Od 16:45 bo Luna v praznem teku in tako bo ostalo do konca dneva. V Tehtnico bo vstopila nekaj čez polnoč.
Tudi danes nas razvaja konjunkcija Venere in Jupitra, kvadrat med Merkurjem in Neptunom pa nam bo nadel rožnata očala. Ne bomo najbolj razsodni, ampak, če nas preseneti kaj lepega, zakaj ne bi v tem naivno uživali?
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #356 on: November 13, 2017, 10:11:13 AM »
Uf, tole popoldne mi ni nič všeč. Ampak ok, bomo preživeli.
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #357 on: November 13, 2017, 08:44:43 PM »
Nadtežek ubibože dan zame...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #358 on: November 14, 2017, 05:59:30 AM »
Padajoča Luna je nekaj čez polnoč vstopila v Tehtnico in tekom dneva ne tvori nobenega aspekta s planeti.
Imamo še Venero v konjunkciji z Jupitrom in Merkur v kvadratu z Neptunom.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #359 on: November 14, 2017, 09:11:35 AM »
Upam, da danes mine dan bolj v rutini.
9ZK 674