Author Topic: Natalne karte 'energijskih vampirjev in 'pijavk'  (Read 9195 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vesta

• Mojster
Natalne karte 'energijskih vampirjev in 'pijavk'
« on: August 10, 2017, 02:36:45 PM »
Kaj mislite, katere pozicije osebo naredijo t.i. 'čustveno pijavko'? Da jemljejo energijo sebi, še bolj pa drugim, se prisesajo, težko živijo brez pozornosti, da so izpijajoči, škodoželjni, nekonstruktivno kritični, venomer nezadovoljni. Kakšne posebne konfiguracije ali zgolj naključja?

Jaz menim, da bi znali biti kje vpleteni Eris in Dejanira (ki je mimogrede, mitološka partnerka Nessusa). Nisem še posebej preverjala tega, ampak se mi zdi zelo verjetno. Tudi Nessus bi lahko imel svojo porcijo zraven. Ceres bi kajpak hitro povedala, kakšne so osebe, ki nas venomer rabijo in kako se odzivamo nanje ... pa Castor kot dualist, skupaj s Poluksom morda.

Od planetov pa bi dala največ teže na Neptuna, Luno in Plutona, tudi na Venero, v večji meri kot na Mars. Neptun si hitro pokveči dejanski razlog, tudi lastno podobo, Pluton vztraja do konca in žge, kjer more, Venera zna ohranjati 'alter-ego, družbeno sprejemljivost', Luna pa je itak naslov za to, kakšna domačnost nas privlači.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Natalne karte 'energijskih vampirjev in 'pijavk'
« Reply #1 on: August 11, 2017, 10:12:38 AM »
Bi rekla, da mora bit precej plutona in neptuna.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #2 on: August 11, 2017, 10:28:32 AM »
Zdajle sem pogledala karto nekoga (tudi točno uro imam), ki mislim, da ustreza zgoraj opisanemu. Plus tega, da je iz le-tega težko izvabiti kaj resničnega, iskrenega in nedramatičnega. Tudi nekoliko patološke želje po pozornosti.

Nessus je v skoraj točni :kon:Lu in široki s :So
Eris je v :kon s :Sa (retrogradnim)
Vse planete ima v 6., 7. in 8. hiši, z izjemo  :Sa, ki je v 10 in retrograden.
 :PL ni posebno močan, je pa v konjunkciji :So
 :NE ni močan, eden šibkejših planetov v karti.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #3 on: August 11, 2017, 10:30:23 AM »
Ja bi se strinjala, da močna 8 hiša kaže na nekoga, ki bi lahko izrazil tendenco pijavke. Poznam nekoga takega...dobesedno me je izčrpaval dan za dnem....moja dvanajsta pa je itak dovzetna za čudake  :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #4 on: August 11, 2017, 10:55:31 AM »
Ja bi se strinjala, da močna 8 hiša kaže na nekoga, ki bi lahko izrazil tendenco pijavke. Poznam nekoga takega...dobesedno me je izčrpaval dan za dnem....moja dvanajsta pa je itak dovzetna za čudake  :laugh:

o, ja poznam takšne s tole polno 8. hišo  :blank:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #5 on: August 11, 2017, 11:12:32 AM »
Polna 8. je torej povezana s pijavko? Čeprav meni bolj liči na Plutona, ker Pluton je tudi manipulator.
9ZK 674

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #6 on: August 11, 2017, 11:21:08 AM »
No, zdaj sem ugotovila, da sem še Dejaniro pozabila vključit ... in seveda je v  :kon tako z Nessusom, kot tudi z  :So in  :Lu. Povem vam, ta oseba je ena izmed najbolj ekstremnih primerov - od tega, da (je) bila v fiktivnih ljubezenskih zvezah in se zagleda(la) v vsakega, ki jo je lepo pogledal, se je pretvarjala intimno poznati tudi mrtvo dekle, ki jo je bežno poznala in ji na dan pogreba javno objavila celo litanijo, kot da bi bili povezani več let, da je pridobila pozornost. V javnosti pogumna, inspirativna, pozitivna, za sceno pa ljubosumna, lažniva in dobesedno pijavkasta.  In če jo ujameš med lažjo, preprosto spreminja temo in reče, ''da ne bo več.'' Itak. 

Nekaj ljudi jo je spregledalo. Z nekaterimi pa še kar manipulira. Jaz sem hvala bogu med prvo skupino. Potem, ko je kontaktirala z mano 10x v enem dnevu in to kljub mojim očitnim namigom (celo sestro je nadlegovala), mi je bilo jasno, da ji ne morem pomagat (pa če vse moje sočutne  :ri in 12. hišo sešteješ).
« Last Edit: August 11, 2017, 11:23:53 AM by Vesta »

Offline Manja

• Veteran
« Reply #7 on: August 11, 2017, 11:30:57 AM »
... se je pretvarjala intimno poznati tudi mrtvo dekle, ki jo je bežno poznala in ji na dan pogreba javno objavila celo litanijo, kot da bi bili povezani več let, da je pridobila pozornost. V javnosti pogumna, inspirativna, pozitivna, za sceno pa ljubosumna, lažniva in dobesedno pijavkasta.

:o :o
Do kakšnih meja vse eni ne grejo no.... kar ne moreš verjet, da obstajajo taki... :o

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #8 on: August 11, 2017, 12:24:07 PM »
... se je pretvarjala intimno poznati tudi mrtvo dekle, ki jo je bežno poznala in ji na dan pogreba javno objavila celo litanijo, kot da bi bili povezani več let, da je pridobila pozornost. V javnosti pogumna, inspirativna, pozitivna, za sceno pa ljubosumna, lažniva in dobesedno pijavkasta.

Do kakšnih meja vse eni ne grejo no.... kar ne moreš verjet, da obstajajo taki... :o

WTF?!

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #9 on: August 11, 2017, 12:24:41 PM »
Polna 8. je torej povezana s pijavko? Čeprav meni bolj liči na Plutona, ker Pluton je tudi manipulator.

Ja manipulator....sam manipulator te čist izčrpa, ti vzame zadnje atome energije, da crkneš :D :D

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #10 on: August 11, 2017, 12:54:56 PM »

Ja manipulator....sam manipulator te čist izčrpa, ti vzame zadnje atome energije, da crkneš :D :D

;D ;D Itak.  ;)
9ZK 674

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #11 on: August 11, 2017, 01:44:54 PM »

WTF?!

Ja, in to je bil samo kamenček v celi gori ...  :(

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #12 on: August 11, 2017, 06:15:13 PM »
Hmmm...
S svojo 8. (Sonce in vladar karte) nisem ne eno ne drugo.
Me pa skušajo manipulirati drugi in pijavk sem bila deležna še pa još.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #13 on: August 11, 2017, 06:55:43 PM »
Jaz pa močnega  :PL in :NE ... A mi kdo česa ni povedal :o
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #14 on: August 11, 2017, 07:25:51 PM »
Ja, jaz tudi močnega  :PL in  :NE:Lu razbito z vseh strani.
Je pa res, da samo sebe pa včasih hudo žrem, sem pa v zadnjih letih hvala bogu hitro sita.  :D
« Last Edit: August 11, 2017, 07:28:18 PM by Pika »