9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kar nekaj let je že minilo od začetka te teme na forumu in v tem času se je zgodilo marsikaj - tudi ne v skladu s prizadevanji. Kako bi ovrednotili metodo danes?Zanimivo bi bilo slišati tudi o drugih metodah, ki so se prakticirale tu.
Jaz imam še vedno označene točke po stanovanju, hčerka ima posteljo na tej točki, sin tud, jaz pa odvisno kako spim haha. Ko meditiram včasih čez te točke pošljem svetlobo, včasih meditiram na tej točki. Nekako mi je ostal ta ritual
Quote from: Jane on July 01, 2025, 03:10:34 PMJaz imam še vedno označene točke po stanovanju, hčerka ima posteljo na tej točki, sin tud, jaz pa odvisno kako spim haha. Ko meditiram včasih čez te točke pošljem svetlobo, včasih meditiram na tej točki. Nekako mi je ostal ta ritual Vem da bi se morala, včasih se spomnim pa naredim to, ampak načeloma pa meditiram tam Saj na točki bi se morala vedno vrteti proti smerem neba, ker to je eden od načinov, da ostane čista. Priklopiš lahko gor tudi ostale točke doma. Andres