Author Topic: Biokibernetika 4. del  (Read 45973 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Biokibernetika 4. del
« Reply #90 on: May 21, 2018, 10:13:22 AM »
Jaz ne vem.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #91 on: May 21, 2018, 10:23:33 AM »
O zadevah z linka se pa govori že zelo zelo dolgo (po mojih izkušnjah najmanj 20 let) in ne šele sedaj.
Mogoče je ta članek novejši, ampak razprave na sorodne teme so pa že dolgo prisotne, tudi med znanstveniki.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #92 on: June 29, 2025, 01:18:29 PM »
Kar nekaj let je že minilo od začetka te teme na forumu in v tem času se je zgodilo marsikaj - tudi ne v skladu s prizadevanji.  :blank:
Kako bi ovrednotili metodo danes?
Zanimivo bi bilo slišati tudi o drugih metodah, ki so se prakticirale tu.
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #93 on: June 30, 2025, 09:29:46 PM »
Kar nekaj let je že minilo od začetka te teme na forumu in v tem času se je zgodilo marsikaj - tudi ne v skladu s prizadevanji.  :blank:
Kako bi ovrednotili metodo danes?
Zanimivo bi bilo slišati tudi o drugih metodah, ki so se prakticirale tu.

Fino da si to odprla Maja.  Jaz glede Biokibernetika še danes ne odstopam.  Je pa res, da sem veliko manj aktiven.  Ampak tu in tja kakšen vendarle vpraša in imam s tem v zvezi čisto nove podatke kaj se da in kaj ne.  Nove zato, ker do letošnjega leta niti nisem imel podobnega primera. Še vedno pa si zelo prizadevam, da bi izpolnil tisto s potovanjem celic in DNK skozi čas.  To mora prijeti bolj kot je.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #94 on: July 01, 2025, 03:10:34 PM »
Jaz imam še vedno označene točke po stanovanju, hčerka ima posteljo na tej točki, sin tud, jaz pa odvisno kako spim haha. Ko meditiram včasih čez te točke pošljem svetlobo, včasih meditiram na tej točki. Nekako mi je ostal ta ritual :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #95 on: July 01, 2025, 11:01:41 PM »
Jaz imam še vedno označene točke po stanovanju, hčerka ima posteljo na tej točki, sin tud, jaz pa odvisno kako spim haha. Ko meditiram včasih čez te točke pošljem svetlobo, včasih meditiram na tej točki. Nekako mi je ostal ta ritual :)

Saj na točki bi se morala vedno vrteti proti smerem neba, ker to je eden od načinov, da ostane čista.  Priklopiš lahko gor tudi ostale točke doma.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #96 on: July 02, 2025, 10:07:57 AM »

Vem da bi se morala, včasih se spomnim pa naredim to, ampak načeloma pa meditiram tam :)

Saj na točki bi se morala vedno vrteti proti smerem neba, ker to je eden od načinov, da ostane čista.  Priklopiš lahko gor tudi ostale točke doma.

Andres
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/