Author Topic: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87061 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
« on: August 14, 2017, 07:13:47 AM »
Odpiram nov del.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #1 on: August 17, 2017, 09:51:44 AM »
Maja, bi te prosila za vpogled  :-*
Čez 1 uro se dobim z meni pomembno in ljubo osebo in imam namen imeti z njo pogovor, ki za to osebo predvidevam ne bo najbolj prijeten.
Pogovor imam namen speljati z občutkom, ne obsojajoče, osebo imam rada, vendar odnosi ne morejo rasti, če niso iskreni.
Kako bo oseba to sprejela? Bova najin odnos nadgradili, ga izboljšali, ali se bo odnos pokvaril? Se bo oseba sploh lahko spremenila ali njeno obnašanje predstavlja večji problem in bi potrebovala pomoč?
Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #2 on: August 17, 2017, 10:13:05 AM »
Čez 1 uro se dobim z meni pomembno in ljubo osebo in imam namen imeti z njo pogovor, ki za to osebo predvidevam ne bo najbolj prijeten.
Pogovor imam namen speljati z občutkom, ne obsojajoče, osebo imam rada, vendar odnosi ne morejo rasti, če niso iskreni.
Kako bo oseba to sprejela? Bova najin odnos nadgradili, ga izboljšali, ali se bo odnos pokvaril? Se bo oseba sploh lahko spremenila ali njeno obnašanje predstavlja večji problem in bi potrebovala pomoč?

Oseba ima sicer neke vnaprejšnje ne najbolj pozitivne občutke glede tega pogovora. Malo strahu, treme, nič kaj se ne veseli tega soočenja. Glede na tvoj pristop se bo kasneje zamislila, dala ti bo prav. Na pravi način ji boš znala predstavit svoja stališča in namene. Vprašanje pa je, v kakšni meri bo znala teorijo uporabit v praksi. Lahko se strinja s povedanim, a ne bi garantirala, da bo znala informacije ponotranjit in se po njih ravnat. V njej je nek problem, stanje, iz katerega se ne zna rešit in se instantno najbrž tudi ne bo. Hja, pomoč - če jo bo pripravljena sprejet. Zdi se precej samosvoja, posebna, morda celo nekoliko egoistična in samozadostna in kar izvaja, izvaja v pretežni meri zaradi svojih potreb po zadovoljstvu. Vajin odnos se po tem ne bo pokvaril. Ne bo se prekinil, pokaže se, da morata bit v stikih preko nekih povezav, morda dom, morda služba, neka skupnost več ljudi, zaradi katerih si ne moreta privoščit spora ali popolne prekinitve odnosa.
Kako boš zadovoljna z rezultatom današnjega podviga? Do neke mere. Za en del se ti bo pa zdelo, da je ostal nerazrešen, nedokončan. S tistim delom se ne boš ubadala takoj, ampak boš dala vsemu skupaj nekaj časa. Niti ne bo pravi čas za nadaljnje reakcije. Ti bo pa tisto, kar bo ostalo, še naprej dajalo mislit ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #3 on: August 17, 2017, 10:35:11 AM »

Oseba ima sicer neke vnaprejšnje ne najbolj pozitivne občutke glede tega pogovora. Malo strahu, treme, nič kaj se ne veseli tega soočenja. Glede na tvoj pristop se bo kasneje zamislila, dala ti bo prav. Na pravi način ji boš znala predstavit svoja stališča in namene. Vprašanje pa je, v kakšni meri bo znala teorijo uporabit v praksi. Lahko se strinja s povedanim, a ne bi garantirala, da bo znala informacije ponotranjit in se po njih ravnat. V njej je nek problem, stanje, iz katerega se ne zna rešit in se instantno najbrž tudi ne bo. Hja, pomoč - če jo bo pripravljena sprejet. Zdi se precej samosvoja, posebna, morda celo nekoliko egoistična in samozadostna in kar izvaja, izvaja v pretežni meri zaradi svojih potreb po zadovoljstvu. Vajin odnos se po tem ne bo pokvaril. Ne bo se prekinil, pokaže se, da morata bit v stikih preko nekih povezav, morda dom, morda služba, neka skupnost več ljudi, zaradi katerih si ne moreta privoščit spora ali popolne prekinitve odnosa.
Kako boš zadovoljna z rezultatom današnjega podviga? Do neke mere. Za en del se ti bo pa zdelo, da je ostal nerazrešen, nedokončan. S tistim delom se ne boš ubadala takoj, ampak boš dala vsemu skupaj nekaj časa. Niti ne bo pravi čas za nadaljnje reakcije. Ti bo pa tisto, kar bo ostalo, še naprej dajalo mislit ...

Uf, Maja hvala :-* :-* :-*
Točno tako je kot si napisala, vse drži....In skrbi me ravno to, da se zadeve ne bodo bistveno spremenile in ni mi vseeno, ker gre za osebo, ki je del moje družine...Delovala bom iskreno in srčno, kako se bodo zadeve potem odvijale, na to pa itak nimam več vpliva, ni vse v meni, na meni pa je, da postavim meje in potem vse skupaj spustim....
Drži pesti :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #4 on: August 17, 2017, 11:01:33 AM »
Srečno!
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #5 on: August 17, 2017, 11:20:55 AM »
Če ima še kdo kakšno vprašanje, imam karte pri roki. ;)
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #6 on: August 17, 2017, 11:49:26 AM »
Mene pa zanima, kako se bodo zadeve razpletale pri nas doma. Smo imeli kar pestrih par dni.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #7 on: August 17, 2017, 11:56:34 AM »
Mene pa zanima, kako se bodo zadeve razpletale pri nas doma. Smo imeli kar pestrih par dni.

Kaže se, da se bo situacija umirila. Bo prišlo do pogovorov in premirja, saj ste v bistvu vsi zainteresirani za tovrsten razplet. Na daljši rok pa se neprilike spet znajo ponavljat. Imaš pa ti tu veliko vlogo mirovnika, komunikatorja in posrednika med ostalimi člani. Sicer bi se že pobili ... Ti pa prispevaš en tak zagon in pozitivno energijo. Tudi komunikacija se je s tabo dvignila na višji nivo.
9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #8 on: August 17, 2017, 01:06:29 PM »
Maja, danes bi pa jaz nekaj vprašala ...

Ali se bom srečala oz. spoznala s človekom, o katerem že dolgo razmišljam?
« Last Edit: August 17, 2017, 01:10:19 PM by Vesta »

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #9 on: August 17, 2017, 01:21:47 PM »

Definitivno boš.
Gre za osebo, ki te bo mentalno dopolnjevala in medsebojno prepoznanje bo takojšnje. Tvoje zahteve in pričakovanja so velika.
Si pa skeptična glede vsega skupaj, nočeš si ustvarjat nekih utvar. Dokler ne vidiš, ne verjameš. Pa še takrat še naprej gledaš, če je to res to. Ne bodi vedno tako analitična in poglej tudi onkraj razumskih dejstev, bi jih bilo škoda zamudit.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #10 on: August 17, 2017, 02:08:32 PM »

Kaže se, da se bo situacija umirila. Bo prišlo do pogovorov in premirja, saj ste v bistvu vsi zainteresirani za tovrsten razplet. Na daljši rok pa se neprilike spet znajo ponavljat. Imaš pa ti tu veliko vlogo mirovnika, komunikatorja in posrednika med ostalimi člani. Sicer bi se že pobili ... Ti pa prispevaš en tak zagon in pozitivno energijo. Tudi komunikacija se je s tabo dvignila na višji nivo.

Zanimivo. Hvala.  :-*

Bom se potrudila, da se bo še kaj premaknilo. Ker stvari se morajo malce urediti.
9ZK 674

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #11 on: August 17, 2017, 02:16:00 PM »

Definitivno boš.
Gre za osebo, ki te bo mentalno dopolnjevala in medsebojno prepoznanje bo takojšnje. Tvoje zahteve in pričakovanja so velika.
Si pa skeptična glede vsega skupaj, nočeš si ustvarjat nekih utvar. Dokler ne vidiš, ne verjameš. Pa še takrat še naprej gledaš, če je to res to. Ne bodi vedno tako analitična in poglej tudi onkraj razumskih dejstev, bi jih bilo škoda zamudit.

To zveni podobno meni, trka pa tudi na intuicijo.  :) Hvala.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #12 on: August 17, 2017, 02:35:34 PM »
Srečno!

Pogovor sem speljala, vendar se je oseba sprenevedala, ampak vseeno sem zadovoljna, delovala sem iskreno, kar je bil tudi moj namen.
Skrivnosti sedaj ni več, kako se bo odnos odvijal vnaprej bo pokazal čas.
Lahko prosim pogledaš še kako je oseba to sprejela in kako ona sedaj to doživlja.
Je kaj od tega odnesla, bo delovala sedaj kaj drugače?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #13 on: August 17, 2017, 03:47:50 PM »
Srečno!

Pogovor sem speljala, vendar se je oseba sprenevedala, ampak vseeno sem zadovoljna, delovala sem iskreno, kar je bil tudi moj namen.
Skrivnosti sedaj ni več, kako se bo odnos odvijal vnaprej bo pokazal čas.
Lahko prosim pogledaš še kako je oseba to sprejela in kako ona sedaj to doživlja.
Je kaj od tega odnesla, bo delovala sedaj kaj drugače?

Zanimivo sliko mi pokažejo karte. Prav globoko ne razmišlja, kot kaže. Eno sliko dobim ... Hm, kako bi opisala ... Oseba ima neke težave z razmejitvijo, meša se z drugimi. Kot, da bi občasno želela bit, kot nekdo drug. Mogoče želi pobegnit iz svoje kože in pomerit drugo. Je pa navzven v določenih pogledih precej drugačna, kot je v resnici. Zna prevzet drugačno podobo.
Lahko se zdaj ustavi za nek čas, kasneje pa se bo z veliko verjetnostjo podala na stara pota. Neke ideje ima, ki jih bo težko spravila iz sebe. Zelo zanimive karte, res. Vse je tako premešano, prepleteno ...
9ZK 656

Offline Manja

• Veteran
« Reply #14 on: August 17, 2017, 07:01:31 PM »
Maja, jaz bi pa vprašala, ali bova z določeno osebo kdaj sposobna stkati prijateljstvo, ali bova vedno ostala na bazi poznanstva/znanca? Hvala. :-*