9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zelo rada!
Lepo prosim.
Prosim, ja.
Zase sem izvlekla Čarovnika!Quote from: Missy on October 26, 2017, 10:10:11 AMZelo rada! Zate, Missy, pa Kraljico čaš.Sicer dobro notranje počutje, ampak lahko čutiš primanjkljaj, če se bo dejansko stanje razlikovalo od tvojih sanj, želja. Izkoristi vse lepe trenutke, počasti vse lepo, kar imaš v življenju in sanjaj naprej, tako ustvarjaš prihodnost.
Quote from: sasa on October 26, 2017, 10:29:53 AMProsim, ja. Zate, Saša, 9 diskov.Zadovoljen mesec, ko boš začela pobirat sadove svojih prizadevanj. Čustvena izpolnitev, dobro finančno stanje, zadovoljstvo.
Maja, lahko morda še meni pogledaš, prosim? Zanima me, kako se bo razpletla ena situacija. Namreč imam nek sestanek čez 14 dni, pa me zanima, ali bo po tem sestanku se izteklo tako, kot mislim, da se bo? Ali je morda drug izid na sporedu?
Quote from: sasa on October 22, 2017, 11:31:20 AMMaja, lahko morda še meni pogledaš, prosim? Zanima me, kako se bo razpletla ena situacija. Namreč imam nek sestanek čez 14 dni, pa me zanima, ali bo po tem sestanku se izteklo tako, kot mislim, da se bo? Ali je morda drug izid na sporedu?Majči, če si že pri kartah. Mi lahko tole pogledaš, prosim?
Quote from: sasa on October 26, 2017, 10:55:44 AMQuote from: sasa on October 22, 2017, 11:31:20 AMMaja, lahko morda še meni pogledaš, prosim? Zanima me, kako se bo razpletla ena situacija. Namreč imam nek sestanek čez 14 dni, pa me zanima, ali bo po tem sestanku se izteklo tako, kot mislim, da se bo? Ali je morda drug izid na sporedu?Majči, če si že pri kartah. Mi lahko tole pogledaš, prosim?Ojej, sem zgrešila. Se vidi, da nisem v najboljši formi ...Poglejva.Tule je pomembna komunikacija. Da jasno izraziš svoje interese in želje. Kaže se burno dogajanje, najbrž je bilo tudi že nekaj napetosti, če ne konfliktov, okrog tega. Možnosti za izid, kot si ga predstavljaš, so dobre, bo pa nek grenak priokus.