9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tudi jaz prosim karto za februar, najlepsi mesec, ker imam rd.
Quote from: sanjalka on January 29, 2018, 03:31:54 PMProsim Maja se zame As čaš.Lep mesec je pred tabo, poln čustveno zadovoljujočih trenutkov.
Prosim Maja se zame
Quote from: nensi on January 30, 2018, 10:11:23 AM10:10:33 AM se postavljam v vrsto, hvala ti Svet. Izpolnitev na vseh področjih. Uivaj.
10:10:33 AM se postavljam v vrsto, hvala ti
Maja, lepo prosim, ko boš lahko.Eno sporočilo/vodilo rabim.
Quote from: Azeleja on February 13, 2018, 08:51:37 AMMaja, lepo prosim, ko boš lahko.Eno sporočilo/vodilo rabim.Pusti zadevam, da tečejo po svoje. V tem trenutku ne moreš narediti ničesar, da bi kaj spremenila. Prepusti se in počakaj, da to obdobje mine.
Quote from: Pika on January 29, 2018, 02:16:03 PMJaz jaz jaz jaz! Hvala! Kraljica čaš.Mesec, ko boš razmišljala o prihodnosti. Sanjala boš veliko, domišljija bo imela prosto pot, vseeno ostani z eno nogo na trdnih tleh.
Jaz jaz jaz jaz! Hvala!
Oh ja! Se fočkam.
Quote from: Maja on January 29, 2018, 02:31:51 PMQuote from: Pika on January 29, 2018, 02:16:03 PMJaz jaz jaz jaz! Hvala! Kraljica ča.Mesec, ko bo razmiljala o prihodnosti. Sanjala bo veliko, domiljija bo imela prosto pot, vseeno ostani z eno nogo na trdnih tleh.Najprej feedback.Precej sem bluzila, recimo, sploh pri delu. Je ostalo pri sanjarijah, uresničevanja sem se lotevala lenobno.Prosim za marec. Hvala!
Quote from: Pika on January 29, 2018, 02:16:03 PMJaz jaz jaz jaz! Hvala! Kraljica ča.Mesec, ko bo razmiljala o prihodnosti. Sanjala bo veliko, domiljija bo imela prosto pot, vseeno ostani z eno nogo na trdnih tleh.
Quote from: Pika on February 28, 2018, 07:22:35 AMQuote from: Maja on January 29, 2018, 02:31:51 PMQuote from: Pika on January 29, 2018, 02:16:03 PMJaz jaz jaz jaz! Hvala! Kraljica ča.Mesec, ko bo razmiljala o prihodnosti. Sanjala bo veliko, domiljija bo imela prosto pot, vseeno ostani z eno nogo na trdnih tleh.Najprej feedback.Precej sem bluzila, recimo, sploh pri delu. Je ostalo pri sanjarijah, uresničevanja sem se lotevala lenobno.Prosim za marec. Hvala!Pika, zate pa Cesarica.Očitno lahko zdaj sanjarije spraviš v realnost ...
Quote from: Missy on February 28, 2018, 07:17:57 AMOh ja! Se fočkam.Kraljica palic. Veliko intelektualnih izzivov te čaka, zaradi katerih se boš morala zbrati in jih opraviti. Kljub vsemu ne pozabi nase in na lahkoten pristop z dobro mero optimizma in humorja. Zmoreš.
Quote from: ksenija on January 29, 2018, 03:30:16 PMTudi jaz, prosim. Cesarica.Začetek novega, plodnega obdobja. Čas bo za novo, za nove pristope. In še dobro boš izgledala.
Tudi jaz, prosim.
Quote from: sanjalka on January 29, 2018, 03:31:54 PMProsim Maja se zame As ča.Lep mesec je pred tabo, poln čustveno zadovoljujočih trenutkov.