O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
tia:
--- Quote from: Maja on April 30, 2018, 07:06:47 PM ---
--- Quote from: tia on April 30, 2018, 02:16:44 PM ---Prosim za karto za maj. za april je v celoti dralo ::)
--- End quote ---
2 čaši.
Tole je pa zelo lepa kartica. Obeta ljubezen, lahko tudi novo, prijateljstvo, povezovanje, veselje, srečo ... Vse, kar se spodobi za mesec ljubezni, maj.
--- End quote ---
Heej, hvala... no, pravkar sem spoznala eno čisto novo osebo? Se mogoče obeta kaj z njo?
Maja:
--- Quote from: tia on May 05, 2018, 02:22:50 PM ---
--- Quote from: Maja on April 30, 2018, 07:06:47 PM ---
--- Quote from: tia on April 30, 2018, 02:16:44 PM ---Prosim za karto za maj. za april je v celoti dralo ::)
--- End quote ---
2 čai.
Tole je pa zelo lepa kartica. Obeta ljubezen, lahko tudi novo, prijateljstvo, povezovanje, veselje, srečo ... Vse, kar se spodobi za mesec ljubezni, maj.
--- End quote ---
Heej, hvala... no, pravkar sem spoznala eno čisto novo osebo? Se mogoče obeta kaj z njo?
--- End quote ---
Dodatno sem potegnila Svet. Lahko se razvije, seveda. To poznanstvo se je zgodilo z razlogom.
Missy:
Majč te loh ob priliki tule prosm za en vpogled glede druge polovice tegale meseca: kako kaže? Prva je bla ubitačno divja. :blank:
Maja:
--- Quote from: Missy on May 18, 2018, 07:49:34 AM ---Majč te loh ob priliki tule prosm za en vpogled glede druge polovice tegale meseca: kako kae? Prva je bla ubitačno divja. :blank:
--- End quote ---
Potem je bilo vse v stilu 8 palic, ki so padle kot karta meseca.
Za nadaljevanje pa Zvezda. Stvari se bi morale nekoliko umiriti in kot sem pisala v današnji Lunini napovedi, boš očitno našla upanje za prihodnost. Zvezda je pozitivna karta, ki pa ne obljublja razpleta - prinaša optimističen pogled na prihodnost, voljo in pomaga sanjati.
Missy:
Oh super novica! Boljše karte si zdele neb mogla zaželet. :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version