Author Topic: Angelski tarot  (Read 96461 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azeleja

• Sp.simbol
Re: Angelski tarot
« Reply #225 on: November 20, 2017, 08:04:49 PM »
Missy, lepo prosim. 
Kaj kartice želijo, da vem prav zdaj?

Zate so skup zletele ven tri: sporocnik obilja, sporocnik misli in 6 obilja. Angelcki ti sporocajo, da te caka odlicna novica bodisi v zvezi s sluzbo ali z solo. Novi izzivi se ti odpirajo, mozno da v povezavi s posebno mlado osebo, zelo veselo, optimisticno in zelo itneligentno. Zacel se bo nov projekt, ob katerem se bos pocutila, kot da se imas se veliko za naucit. Informacije, ki jih bos prejela, bodo spremenile tvojo zacrtano pot.  Temu sledi neverjetna izpolnitev, kar obljublja 6 obilja: prejela bos darilo tako veliko, da se bos pocutila, kot da si ga nezasluzis. Sporocajo pa, da bo ta izpolnitev vec kot zasluzena. :-*

Missy, samo razmišljam ali je lahko povezano še s čim drugim kot služba ali šola?

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #226 on: November 20, 2017, 08:16:10 PM »
Zelo mozno.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #227 on: November 20, 2017, 08:18:09 PM »
Jaz tudi z repom migam, hvala!
Bi vprašala nekaj glede šihta, prosim lepo.  :-*

Zate draga as emocij in veselje in hvaleznost: nic kaj poslovnega ti ne sporocajo. :D Govorijo o tem, da se bo nekaj dogajalo na custvenem podrocju, kot da prihaja tu do tebe nekaj novega, neka nova oseba. In to pravijo da bo razlog za veselje in hvaleznost, ko se koncajo tvoje tezave in ti to omogoca nacrtovati na dolgi rok. :)

Nimam pojma kako se bo to odvilo, ampak lepo prosim feedback. :)

Missy draga, ti me malo zezas. :P :P
No, zdaj pa resno. Za november si mi zadela totalno, saj skoraj pregorevam od obveznosti.
Tako da... ja, me firbec matra, kaj res pomeni tale karta. Mogoce se bo pa delo totalno zaljubilo vame. ;D
Seveda dobis feedback. Hvala ti! :-*
« Last Edit: November 20, 2017, 08:20:37 PM by Pika »

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #228 on: November 24, 2017, 07:59:51 PM »
Drage moje, november se pocasi poslavlja in veseli december trka na vrata! :) Sama prosim za kaksen feedback za november, hkrati pa odpiram vrsto za karto meseca za december.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #229 on: November 24, 2017, 08:56:04 PM »
Majci, zate za november 6 OBILJA: angeli ti bodo priskocili na pomoc in ti priskrbeli darilo, ki ga nisi pricakovala, ki te bo izpolnilo! Sprejmi ga ponizno in hvalezno in se zavedaj, da bos nekoc ti pomagala komu drugemu na ta nacin.

Lepo kaze! :-*

Mesec se je začel mizerno, potem se je pa kar razvil. Vsaj toliko, da vidim, da je nad tlemi obzorje. Zdaj pa naprej.

Prosim za december.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #230 on: November 24, 2017, 09:08:08 PM »
Evo draga, decembra te bo spremljal pa zdravilec misli: cistilno akcijo bos mela v zivljenju in se bos znebila vsega in vseh, ki ti ne ustrezajo. Veliko ti bo dogajalo in skozi te dogodke bodo pocasi odpadali ljudje, ki samo zahtevajo in ne dajo nic v zameno. Ocistila se bos, malce se nasla spet! :-*

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #231 on: November 24, 2017, 09:19:59 PM »
Za november Azaleja je padla karta ZASCITNIK CUSTEV: znasla se bos v situaciji, kjer bo potrebno pokazati custveno zrelost in veliko zaupanja sama vase bos potrebovala. Obķrozale te bodo osebe z dobrimi nameni in svetuje se, da poslusas njihove nasvete. Tezave se bodo koncno razresile. :-* lepo bo!

Neke težave so se res razrešile, ker sem končno poslušala dobre oz. modre nasvete. Ja, kar čustven mesec.
Le kakšen bo december?

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #232 on: November 24, 2017, 09:23:02 PM »
Evo draga, decembra te bo spremljal pa zdravilec misli: cistilno akcijo bos mela v zivljenju in se bos znebila vsega in vseh, ki ti ne ustrezajo. Veliko ti bo dogajalo in skozi te dogodke bodo pocasi odpadali ljudje, ki samo zahtevajo in ne dajo nic v zameno. Ocistila se bos, malce se nasla spet! :-*

Poročam januarja. Hvala.  :-*
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #233 on: November 24, 2017, 10:29:51 PM »
Za november Azaleja je padla karta ZASCITNIK CUSTEV: znasla se bos v situaciji, kjer bo potrebno pokazati custveno zrelost in veliko zaupanja sama vase bos potrebovala. Obķrozale te bodo osebe z dobrimi nameni in svetuje se, da poslusas njihove nasvete. Tezave se bodo koncno razresile. :-* lepo bo!

Neke težave so se res razrešile, ker sem končno poslušala dobre oz. modre nasvete. Ja, kar čustven mesec.
Le kakšen bo december?

Dvojka obilja te bo spremljala v decembru draga, ki te klice k temu, da najdes ravnotezje, saj bos zelo razpeta med razlicnimi obveznostmi (morda moznostmi?) ali pa se bo zate zacela neka nova profesionalna pot, ki te bo obremenila. Vsako obveznost opravi z otrosko lezernostjo, tako bos zagotovila najboljsi mozni izid! Rezultati bodo odlicni! :-*

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #234 on: November 24, 2017, 10:35:08 PM »

Le kakšen bo december?

Dvojka obilja te bo spremljala v decembru draga, ki te klice k temu, da najdes ravnotezje, saj bos zelo razpeta med razlicnimi obveznostmi (morda moznostmi?) ali pa se bo zate zacela neka nova profesionalna pot, ki te bo obremenila. Vsako obveznost opravi z otrosko lezernostjo, tako bos zagotovila najboljsi mozni izid! Rezultati bodo odlicni! :-*

Hvala.  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #235 on: November 25, 2017, 08:55:03 AM »
Jaz tudi prosim december. Feedback dam, ko pridem do računalnika.
9ZK 674

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #236 on: November 25, 2017, 11:24:36 AM »
Missy, se javljam  :)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #237 on: November 25, 2017, 11:46:21 AM »
Draga Cvetka, ne bos verjela, ampak zate je zletela ven identicna kot za Nensi! :-* Ampak res zletela. Naj bo november produktiven!

Missy, Zdravilec misli je bil za november, sem pričakovala hujše razmere in čiščenje za nazaj. Pa zaenkrat razmere očitno še niso dozorele.
Prosim za december. :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #238 on: November 25, 2017, 12:18:20 PM »
Pika, za tvoj november POMOCNIK MISLI: ritem zivljenja se bo pospesil, projekti, ki so zacasno obticali se bodo naenkrat prebudili in zahtevali vso tvojo pozornost. Ne bos imela casa razmisljat, potrebno bo delovat in se ne prevec osredotocat na podrobnosti. Si hitra in ves kaj ti je storiti.

Produktivno bo draga :-*

O super, Missy. Hvala! :-*

Feedback...
Res je bilo tako in se bo nadaljevalo še v december. ;)
Za katerega se skledim, seveda. :D Hvala!

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #239 on: November 25, 2017, 07:49:27 PM »
Jaz tudi prosim december. Feedback dam, ko pridem do računalnika.

Zate sta padli dve in sicer 6 obilja ter Sprejmi razlike: lep mesec te caka, presenecenja in nepricakovana darila so na poti, v materialni in/ali nematerialni obliki. Hkrati pa te angeli pozivajo, da sprejmi razlicnost kot nekaj bogatega in poisci ravnotezje v odnosu z osebami, s katerimi ne delis istih stalisc. Ce v odnosih ne bos prevec zahtevna, bo mesec se lepsi. :-*