Author Topic: Angelski tarot  (Read 96499 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Angelski tarot
« Reply #285 on: December 11, 2017, 08:34:34 PM »
Prosim  :-*

Draga zate 10 emocij, wow! Prelepi trenutki v druzini, veliko ljubezni, veselja in srece obljublja leto 2018. Odpuscala bos brez tezav, razumevajoca bos in mehka do vseh, ki te obkrozajo. Prejemala in oddajala bos brezpogojno ljubezen. Obeta se ti prekrasno leto!

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #286 on: December 11, 2017, 08:37:07 PM »
Pjosim  :-*

Rencica draga, zate v 2018 angelcki posiljajo Zascitnika emocij: pokazala bos zrelost na cutvenem podrocju in samozavest; obkrozale te bodo osebe z dobrimi nameni in svetuje se, da jim zaupas: njim in njihovim nasvetom! Tezave, ki so te v preteklih letih pestile, se bodo v 2018 razresile. Lepo leto te caka! :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #287 on: December 11, 2017, 08:39:10 PM »
Jaaaa...jaz bi tudi prosim. Hvalaaaa  :-*

Draga, zate Nov zacetek: nove poti se ti odprejo v 2018, novi nacini, novo zivljenje! Brez strahu lahko zakorakas v te novosti, saj so angeli ob tebi. Osvobodila se bos vsega, kar te ovira pri doseganju ciljev in zasijala v najsvetlejsi luci! Verjemi v prihodnost in opazuj, kako ti 2018 ponuja nove priloznosti!

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #288 on: December 11, 2017, 08:42:02 PM »
evo še mene v vrsti, hvala ti  :-*

Nensi draga, zate pa Sprejmi razlike: leto 2018 bo v znamenju razlicnosti; prineslo ti bo nove ljudi, dogodke in situacije na pot, za katere si vcasih mislila 'da niso prav' in si jih takoj odpisala kot neprimerne. Letos pa bo temu drugace: zavedala se bos, da je ta razlicnost darilo in se ucila iz teh situacij in o teh ljudeh. Ne samo, da bos sprejela to razlicnost, temvec jo bos celo zacela ceniti, ker te bo naucila nekaj novega o sebi. Kljucna beseda leta 2018 bo ravnotezje. Rastla bos draga moja. :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #289 on: December 11, 2017, 08:43:26 PM »
Tudi jaz sem v vrsti, prosim. :-*

Draga, zate Veselje in hvaleznost: v 2018 prihajajo tisti 'boljsi dnevi', ki si si jih tako zelela! Tezave bodo izginile z obzorja, videla bos luc na koncu tunela. Cas bo za dolgorocno nacrtovanje in za zaupanje v prihodnost! Odlicno leto te caka!

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #290 on: December 11, 2017, 09:09:08 PM »
Prinašam svoj lonček  ;)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #291 on: December 11, 2017, 09:09:53 PM »
Jaaaa...jaz bi tudi prosim. Hvalaaaa  :-*

Draga, zate Nov zacetek: nove poti se ti odprejo v 2018, novi nacini, novo zivljenje! Brez strahu lahko zakorakas v te novosti, saj so angeli ob tebi. Osvobodila se bos vsega, kar te ovira pri doseganju ciljev in zasijala v najsvetlejsi luci! Verjemi v prihodnost in opazuj, kako ti 2018 ponuja nove priloznosti!

Cudovitoooo....hvala Missy :*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #292 on: December 11, 2017, 09:13:44 PM »
Prinašam svoj lonček  ;)

Moja draga Vesta, zate pa kot popotnica v 2018 Stirica misli: sebe bos poslusala; svoj notranji glas, ki te bo popeljal do tvojih ciljev. Poslusala bos sporocila od 'tam izven' in se jim prepustila, kar ti bo zagotovilo uspeh! Svetuje se, da ne premlevaj tezav, temvec se osredotoci na cilj, na koncno zeljo, to ti bo pomagalo, da se le-ta uresnici hitro. Leto bo bolj mirno, kot si jih navajena, a bos iz njega prisla prerojena in predvsem prepricana v svoje srcne zelje. :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #293 on: December 11, 2017, 09:14:00 PM »
Tudi jaz sem v vrsti, prosim. :-*

Draga, zate Veselje in hvaleznost: v 2018 prihajajo tisti 'boljsi dnevi', ki si si jih tako zelela! Tezave bodo izginile z obzorja, videla bos luc na koncu tunela. Cas bo za dolgorocno nacrtovanje in za zaupanje v prihodnost! Odlicno leto te caka!
Naj pridejo boljši dnevi, jih bom pogostila. Hvala ti  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #294 on: December 11, 2017, 09:50:19 PM »
Prosim  :-*

Draga zate 10 emocij, wow! Prelepi trenutki v druzini, veliko ljubezni, veselja in srece obljublja leto 2018. Odpuscala bos brez tezav, razumevajoca bos in mehka do vseh, ki te obkrozajo. Prejemala in oddajala bos brezpogojno ljubezen. Obeta se ti prekrasno leto!

oh hvala. Si mi polepsala dan :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #295 on: December 11, 2017, 09:52:04 PM »
Hehe Jane, nc jes. To ti je namenjen. Jes sm sam messenger. :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #296 on: December 11, 2017, 09:57:38 PM »
Jaz tudi pristavljam svoj klobuk.  :D
Hvala!

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #297 on: December 11, 2017, 11:05:46 PM »
Zate Pika pa Trojka akcije; vse kar si zasejala letos se izide cudovito v 2018 in pojavilo se bo vprasanje, kako naprej? Kaj bo nova pot/projekt/stopnja? Ali bos sploh sledila isti poti kot do sedaj ali bos spremenila pot? Obeta se ti veliko cudovitih potovanj! 8)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #298 on: December 11, 2017, 11:36:28 PM »
Zate Pika pa Trojka akcije; vse kar si zasejala letos se izide cudovito v 2018 in pojavilo se bo vprasanje, kako naprej? Kaj bo nova pot/projekt/stopnja? Ali bos sploh sledila isti poti kot do sedaj ali bos spremenila pot? Obeta se ti veliko cudovitih potovanj! 8)

Missy draga, hvala ti! :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #299 on: December 12, 2017, 08:13:36 AM »
evo še mene v vrsti, hvala ti  :-*

Nensi draga, zate pa Sprejmi razlike: leto 2018 bo v znamenju razlicnosti; prineslo ti bo nove ljudi, dogodke in situacije na pot, za katere si vcasih mislila 'da niso prav' in si jih takoj odpisala kot neprimerne. Letos pa bo temu drugace: zavedala se bos, da je ta razlicnost darilo in se ucila iz teh situacij in o teh ljudeh. Ne samo, da bos sprejela to razlicnost, temvec jo bos celo zacela ceniti, ker te bo naucila nekaj novega o sebi. Kljucna beseda leta 2018 bo ravnotezje. Rastla bos draga moja. :-*

hvala Missy dear  :-*
leto v objemu mavrične drugačnosti torej, pisano bo vidim
bom poročala kako ravnotežno rastem  ;)