Author Topic: Angelski tarot  (Read 96495 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Angelski tarot
« Reply #15 on: September 02, 2017, 09:44:44 PM »
Prosim in hvala.  :-*

Draga Nensi, cudovita ura posta! :-* Zate pa DVOJKA MISLI: prisel je cas, da se odlocis. Prelaganje stvari na jutri preprecuje napredek. Tvoj angel varuh je opazil pomanjkanje napredka. Analiziras razlicne moznosti, ki se ponujajo, a ne zmores sprejeti dokoncne odlocitve. Prosi angele, naj ti pokazejo pot ali poslusaj svoj notranji glas. Globoko v sebi ves, kaj ti je storiti.

:-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #16 on: September 02, 2017, 09:48:37 PM »
Jaz bom tudi vesela sporočila.
Vprašanje je sicer veliko  ::), ampak se bom osredotočila na enega.
Tiče se pa dogodka, kamor bi mogoče šla in me zanima, ali bo šlo skozi.
Hvala!  :-*

Draga Pika, glede dogodka takole (AS AKCIJE in TROJKA MISLI): medtem ko te As Akcije vabi, da se zazenes v nekaj novega, te Trojka Misli opozarja, da stopi na to pot z zaupanjem in pozitivno mislijo; ne misli na to, kaj je ze slo narobe ali kaj bi lahko slo narobe, temvec objemi novo moznost z odprtimi rokami in srcem.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #17 on: September 02, 2017, 09:54:36 PM »
Jaz bi tudi eno kartico, imam vprašanje v mislih.

Draga Maja, zate SESTICA CUSTEV: doloceni spomini ti vzbujajo custva. Glej na preteklost, kot je bila, brez da jo povelicujes ali omalovazujes. Ljudje, ki so odsli iz tvojega zivljenja, se bodo v njem spet pojavili, ko najmanj pricakujes. Stari prijatelji, znanci ali stare ljubezni se lahko ponovno pojavijo v tvojem zivljenju. Spomini na preteklost (druzinski, prijateljski) ti vzbujajo zavedanje, da je sedaj zivljenje lazje, kot nekoc. Mogoce pogresas stvari 'kot so bile nekoc'.

Upam, da je kej osvetlilo vprasanje. :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #18 on: September 02, 2017, 09:59:15 PM »
Jaz bi pa eno splošno za september ;D

Draga Tejka, zate OSMICA MISLI: obcutek imas, da si se ujela v past, iz katere ni izhoda, a temu ni tako. Le obljubiti si moras, da ne bos prenasala, kar trenutno prezivljas. Ne pricakuj, da ti bo kdo priskocil na pomoc. Deluj sama in najdi izhod iz situacije.

Upam, da se motim. :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #19 on: September 02, 2017, 10:00:33 PM »
Prosim eno smernico za september.

Draga, zate tudi SESTICA CUSTEV: doloceni spomini ti vzbujajo custva. Glej na preteklost, kot je bila, brez da jo povelicujes ali omalovazujes. Ljudje, ki so odsli iz tvojega zivljenja, se bodo v njem spet pojavili, ko najmanj pricakujes. Stari prijatelji, znanci ali stare ljubezni se lahko ponovno pojavijo v tvojem zivljenju. Spomini na preteklost (druzinski, prijateljski) ti vzbujajo zavedanje, da je sedaj zivljenje lazje, kot nekoc. Mogoce pogresas stvari 'kot so bile nekoc'.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #20 on: September 02, 2017, 10:03:17 PM »
tudi jaz bi prosila....na splošno sporočilo zame  ;)
hvala :-*

Splosno sporocilo VESELJE IN HVALEZNOST: tu so tisti boljsi dnevi, na katere si upala. Tezave so stvar preteklosti! Luc na koncu tunela je tu! Koncno lahko nacrtujes na dolgi rok. Zaupaj v prihodnost!

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #21 on: September 02, 2017, 10:06:49 PM »
Jaz imam vprašanje v mislih.

Draga, kot odgovor REFLEKSIJA IN MEDITACIJA: v zivljenju si dosegla ze veliko in si lahko na to ponosna. Prisel pa je cas, da razmislis o prihodnosti. Potrebna je refleksija in obracun preteklosti in sedanjosti, da bi vedela, kaj je naslednji korak. Upaj si stopiti stran od uhojene poti! Bodi oseba, kakrsna v svoji biti si. Trenutek tranzicije je tu.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #22 on: September 02, 2017, 10:09:19 PM »
Jaz bi pa eno splošno za september ;D

Draga Tejka, zate OSMICA MISLI: obcutek imas, da si se ujela v past, iz katere ni izhoda, a temu ni tako. Le obljubiti si moras, da ne bos prenasala, kar trenutno prezivljas. Ne pricakuj, da ti bo kdo priskocil na pomoc. Deluj sama in najdi izhod iz situacije.

Upam, da se motim. :-*

Hvala Missy :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #23 on: September 02, 2017, 10:11:45 PM »
O čem v zvezi z danes naj premislim? Hvala za odgovor.

Draga moja Rena, dve karti sta kar skocili ven in sicer SESTICA CUSTEV ter IZKORISTI RAZLIKE: medtem ko prva karta govori o tem, da je situacija, o kateri me sprasujes, verjetno povezana z preteklostjo in dogodki/osebami iz tvoje preteklosti, druga karta svetuje, da objemi razlicnost v tej sitaciji in izkoristi dejstvo, da se razlicne ideje lahko strnejo v neko popolnoma novo resitev, ce smo le zmozni zaceti z iskanjem podobnosti v stavu in s tem premagati morebitne razlike, da dosezemo nek kompromis. V tej situaciji je pomembno ravnotezje in biti brezkompromisen ni dobra ideja. Sodelovanje in uskladitev sta kljuc.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #24 on: September 02, 2017, 10:55:05 PM »
Jaz bom tudi vesela sporočila.
Vprašanje je sicer veliko  ::), ampak se bom osredotočila na enega.
Tiče se pa dogodka, kamor bi mogoče šla in me zanima, ali bo šlo skozi.
Hvala!  :-*

Draga Pika, glede dogodka takole (AS AKCIJE in TROJKA MISLI): medtem ko te As Akcije vabi, da se zazenes v nekaj novega, te Trojka Misli opozarja, da stopi na to pot z zaupanjem in pozitivno mislijo; ne misli na to, kaj je ze slo narobe ali kaj bi lahko slo narobe, temvec objemi novo moznost z odprtimi rokami in srcem.

Draga Missy, najlepša hvala.
Pomirjujoče zame. :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #25 on: September 02, 2017, 10:59:44 PM »
Prosim in hvala.  :-*

Draga Nensi, cudovita ura posta! :-* Zate pa DVOJKA MISLI: prisel je cas, da se odlocis. Prelaganje stvari na jutri preprecuje napredek. Tvoj angel varuh je opazil pomanjkanje napredka. Analiziras razlicne moznosti, ki se ponujajo, a ne zmores sprejeti dokoncne odlocitve. Prosi angele, naj ti pokazejo pot ali poslusaj svoj notranji glas. Globoko v sebi ves, kaj ti je storiti.

Draga Missy hvala, angelčki hvala. Ja, glas iz globin hoče na površje.
Tvoja angelska ura odgovora vse samo še dodatno potrjuje.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #26 on: September 03, 2017, 08:58:52 AM »
Jaaaaa...jaz bi prosila smernico za september  :-* hvala

Draga Nena, takole pravijo - SEDEM AKCIJE: brani svoj stav! Zaupaj sama sebi in obdrzi svoj stav. Tvoj angel varuh ti zagotavlja moc, da reces 'ne', ko je to potrebno. Tezava, s katero se soocas, morda izhaja iz tebe same in ne iz tezavnega odnosa z drugo osebo. Ostani zvesta svojim prepricanjem.

Hvala draga Missy. Vsec :*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #27 on: September 03, 2017, 11:50:46 AM »
tudi jaz bi prosila....na splošno sporočilo zame  ;)
hvala :-*

Splosno sporocilo VESELJE IN HVALEZNOST: tu so tisti boljsi dnevi, na katere si upala. Tezave so stvar preteklosti! Luc na koncu tunela je tu! Koncno lahko nacrtujes na dolgi rok. Zaupaj v prihodnost!

lepše sporočilo ne bi mogla dobiti :) hvala lepa Missy :*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #28 on: September 03, 2017, 12:44:16 PM »
Jaz bi tudi eno kartico, imam vprašanje v mislih.

Draga Maja, zate SESTICA CUSTEV: doloceni spomini ti vzbujajo custva. Glej na preteklost, kot je bila, brez da jo povelicujes ali omalovazujes. Ljudje, ki so odsli iz tvojega zivljenja, se bodo v njem spet pojavili, ko najmanj pricakujes. Stari prijatelji, znanci ali stare ljubezni se lahko ponovno pojavijo v tvojem zivljenju. Spomini na preteklost (druzinski, prijateljski) ti vzbujajo zavedanje, da je sedaj zivljenje lazje, kot nekoc. Mogoce pogresas stvari 'kot so bile nekoc'.

Upam, da je kej osvetlilo vprasanje. :-*

Je. Hvala.
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #29 on: September 03, 2017, 03:02:55 PM »
Jaz imam vprašanje v mislih.

Draga, kot odgovor REFLEKSIJA IN MEDITACIJA: v zivljenju si dosegla ze veliko in si lahko na to ponosna. Prisel pa je cas, da razmislis o prihodnosti. Potrebna je refleksija in obracun preteklosti in sedanjosti, da bi vedela, kaj je naslednji korak. Upaj si stopiti stran od uhojene poti! Bodi oseba, kakrsna v svoji biti si. Trenutek tranzicije je tu.

Hvala.
9ZK 674