.....situacijo sem sicer "zvozila" brez večjih pretresov, ampak kak km za tem sem se začela tako trest, da sem se morala ustavit. Jokala potem celo pot domov....in doma....tako da sem komaj živa iz sebe spravila, kaj se mi je zgodilo.
Vedno pa nisem/nismo poslušali "višje sile".
Ena je precej boleča in tragična...in če sedaj pomislim, nam je tudi takrat višja sila dajala več kot očitne znake, da naj ne gremo na pot, ampak je (mogoče zaradi starosti) nismo upoštevali. Posledice katastrofalne (žal tudi smrtner žrtve) in moje večletno okrevanje.
Jap....
Izlet s prijatelji. najprej nam voznik sporoči, da je prišlo nekaj vmes in da žal ne more in da naj prestavimo....pa smo bili premladi, prepametni in preželjni dogodivščin in smo vseeno šli. vozil je prijatelj....
Pred odhodom nam crkne avto - kaj točno je bilo nevem, ampak vem, da smo takrat pa že res skoraj ostali doma. Pa je prijateljica ponudila svoj avto in smo vseeno šli.
od tu naprej se pa žal ne spomnim več nić....bila sem v komi.
Bila je zelo huda prometna , ena oseba je umrla

več nas je bilo hudo poškodovanih...

Huh.....
in če kdo posluša radio 1, je malo prejle bilo govora o družini cerar (starejših), ko sta se mama in oče sedanjega premiera odpravljala na korziko, pa sta izlet zaradi otroka (hčerke, ki je zbolela) odpovedala, in ravno to letalo je takrat strmoglavilo.
Vsek (če se ne motim) 162 potnikov je umrlo.....