Author Topic: Bluzenje: 2. krog  (Read 25459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Bluzenje: 2. krog
« Reply #30 on: September 14, 2017, 10:57:02 PM »
Na se vec takih dni! :D Tko bi celo zivljenje moglo it. Sej gre v bistvu. Sam obcutno bolj pocasi in manj ocitno. :laugh:

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #31 on: September 15, 2017, 08:18:34 AM »
Danes je bil res hecn dan. Spet...

Malce se mi je mudil in nisem mogel iti na Koroško, pa sem moral v Framu pobrati kolega. Ampak....
Ta kolega me je klical iz Polskave, kako daleč sem... In sem klical drugega kolega, če je možno, da mi naredi dostavo na Koroško (ker je tam blizu doma) in je rekel, da je v Polskavi!!!
In sem ju povezal, da smo se dobili v Framu, kjer je kolega peljal vozilo na popravilo. K mehankarju, ki ima točno takšen avto, ki bi ga ta drugi kolega rad imel (in sprobal...)
V Framu pa sem se ustavil nasproti šole, kjer ima restavracija od Julius Minus PREMIUM kavo (ki je meni carska)  in je ni tam daleč na okoli. Pa še "sladoledarsko" smetano imajo (sladka vegi...),
ki noro dobr paše na to kavo... Tko. In račun s pivom (ki ga je pil kolega) je bil 4€, kar je moja srečna številka...

Evo tko na kratko. Ampak CEL, dan je bil tak. CEL...  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ja nis potem povedal, če je kolega dostavil na Koroško... Da imam nadzor, kaj se dostavlja do nas in kaj ne  ;D

Offline Manja

• Veteran
« Reply #32 on: September 15, 2017, 08:20:43 AM »
Na se vec takih dni! :D Tko bi celo zivljenje moglo it. Sej gre v bistvu. Sam obcutno bolj pocasi in manj ocitno. :laugh:

Podpis! :)

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #33 on: September 19, 2017, 10:52:34 PM »
Kolega je dostavil...

Danes sem imel preblisk pri zobozdravniku. Ko sem zaspal na stolu se mi je mal posvetlo zakaj ni več toliko videnj. Ker je fokus na sedanjosti in ne iskanju ciljec, ki so itaq že določeni...

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #34 on: September 19, 2017, 10:53:50 PM »
Ej, jes bi da ti se kr mau isces cilje. :laugh: Kaj bomo mi brez tvojih videnj? Ceu life zamudil! :) :-*

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #35 on: September 24, 2017, 02:30:29 PM »
Če tko malce drugače razmišljamo smo ljudje prav hecni. Po eni strani bi enostavno uživali in verjeli v naključnost po drugi strani, pa bi radi v naprej določeno pot, ki nam jo vidci "prodajo"...

Ali bi radi naključno ali planirano prihodnost?
Kaj pa če stvar deluje malce drugače? Daš, da dobiš? Počneš kar je prav in on te vodi po najboljši poti, ti pa pomagaš pri tem po najboljši volji.

Včeraj recimo, sem menjal avtoradio, ker je nagajal (avto elektrika) in TOČNO tist čas je prišel gospod, ki je ponujal cenejšo elektriko...
Oče ima rad šampione in na našem travniku za hišo pridno rastejo (oče ne živi tukaj)...

Mogoče je to samo moj izziv ampak mislim, da je pri vseh tako. In s tem utrjujem vero Vanj, ker skrbi zame zato, da meni ni potrebno skrbeti... ;)

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #36 on: October 24, 2017, 10:12:22 PM »
Malce sem danes imel spet dan "razsvetljenja"... ;)

Vse stvari so se zlagale kot se običajno in so me malce misli obletavale. Že nekaj časa ne čutim nobenega posebnega veselja ali žalosti, kot sem jo včasih. Stvari, ki so mi včasih dosti pomenile so sedaj samo postranske. Edina stvar, ki me veseli ta "nova" pot oz. neko novo spoznanje, ki ga "začutiš", da je pravo. Recimo ljudje se vse skozi trudimo pokazati, da smo nekaj posebnega skozi specializacijo v svoji smeri. Ampak to je tako kot bi hotel matematik obvladovati, samo matematiko... Ampak kako se bo izrazil če ne bo poznal vsaj osnove slovenščine in obratno.

Zadnjič sem gledal film Lucy, kjer postane glavna igralka nadvse pametna in začne videti povezave, kasneje pa lahko spreminja materijo in potuje skozi čas. To ni čisto res. Je pa nekaj podobnega, kot senca opiše svojega lastnika.
Če bi si dvigali inteligenco na takšno raven se bi začeli  (in lahko si jo) zavedati svoje okolice na drugačen način... Začeli bi uporabljati Butterfly effect. Mala dejanja, ki imajo globalen efect. Čutili bi druge ljudi in njihovo počutje.
Ko bomo dovolj napredni bomo videli, da ima vse svojo frekvenco, celo ČAS. Ja tudi čas!!! Preko tega lahko gledaš na daljavo in v prihodnost, preteklost. Kot bi poslušal pesem... Ljudje niso tako inteligentni, da bi izračunali vse možnosti in postavili diagnozo prihodnosti. Enostavno nam pride...

Zakaj mislite, da pesmi lahko pomagajo meditirati, spreminjati razpoloženje,...? Ker te spravijo, na določeno frekvenco, ki je pač primerna za tisto, kar pač je :D

Zakon gravitacije, je da privlači stvari in podobno je s frekvenco. Zato se ljudje podobnega razmišljanja družijo skupaj... Recimo na spletnem simbolu ;)

Mogoče je tole pisanje namenjeno, da najdem podobno misleče ljudi in se skupaj svetimo v temi svoje sobe, razsvetljene z ekrani, na katerih pišemo :D

Lp

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #37 on: October 24, 2017, 10:20:40 PM »
Dobrodosel nazaj! :) To o frekvenci ze nekaj casa ugotavljam tudi sama, nisem pa se necesa cisto dojela: kako se ljudje, ki ne spadajo na isto frekvenco, preprosteje ne odstranijo iz tvojega zivljenja? Zakaj je za ta 'purifying act' vedno potrebna dolocena mera upora z njihove strani? Kam v energetsko polje to spada? Mogoce se lepijo na zadnje ostanke tvoje prejsnje frekvence in jih ne zelijo spustiti? Ali jih sami mogoce ne zelimo spustit, kot relikt necesa, kar smo nekoc bili? Hm.

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #38 on: October 24, 2017, 11:09:11 PM »
Ko neham razmišljati o njih se sami odstranijo. Enostavno ne pokažemo čustev in ne dobijo od nas energije...

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #39 on: October 24, 2017, 11:15:21 PM »
...ko si z njimi porocen? :D

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #40 on: October 25, 2017, 09:48:34 AM »
Tišina je zdravilo za marsikaj... v eno alu drugo stran...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #41 on: October 25, 2017, 10:45:22 AM »
...ko si z njimi porocen? :D

Ko si v celosti na drugi frekvenci, se ločitev zgodi naravno.Ko res zamenjaš vibracijo in se v celosti na novi vibraciji, oddideš ti ali oddide on ali se zgodi kaj naravnega, kar povzroči, da vsak od vaju živi v svetu svoje vibracije in tam srečuje in živi z ljudmi, ki so na isti vibraciji. Seveda je možno prehajanje iz enega sveta v drugega...
Je pa res, da naše vibracije nihajo, da smo težko celostno vsk trenutek na isti vibraciji in dokler si samo še delček trenutka na stari, prejšnji vibraciji, se njegova vibracija lahko poveže s tvojo...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #42 on: October 25, 2017, 12:04:00 PM »
 :o

Tocno to se dogaja! Za trenutek spodrsnem in sm na tocki 0.

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #43 on: October 29, 2017, 07:37:59 AM »
Danes bo potres?

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #44 on: October 29, 2017, 07:39:29 AM »
Ce se to nanasa name nocm niti vedt.ce pa na Slovenijo pa drzim pesti da ne. :-*