Malce sem danes imel spet dan "razsvetljenja"...

Vse stvari so se zlagale kot se običajno in so me malce misli obletavale. Že nekaj časa ne čutim nobenega posebnega veselja ali žalosti, kot sem jo včasih. Stvari, ki so mi včasih dosti pomenile so sedaj samo postranske. Edina stvar, ki me veseli ta "nova" pot oz. neko novo spoznanje, ki ga "začutiš", da je pravo. Recimo ljudje se vse skozi trudimo pokazati, da smo nekaj posebnega skozi specializacijo v svoji smeri. Ampak to je tako kot bi hotel matematik obvladovati, samo matematiko... Ampak kako se bo izrazil če ne bo poznal vsaj osnove slovenščine in obratno.
Zadnjič sem gledal film Lucy, kjer postane glavna igralka nadvse pametna in začne videti povezave, kasneje pa lahko spreminja materijo in potuje skozi čas. To ni čisto res. Je pa nekaj podobnega, kot senca opiše svojega lastnika.
Če bi si dvigali inteligenco na takšno raven se bi začeli (in lahko si jo) zavedati svoje okolice na drugačen način... Začeli bi uporabljati Butterfly effect. Mala dejanja, ki imajo globalen efect. Čutili bi druge ljudi in njihovo počutje.
Ko bomo dovolj napredni bomo videli, da ima vse svojo frekvenco, celo ČAS. Ja tudi čas!!! Preko tega lahko gledaš na daljavo in v prihodnost, preteklost. Kot bi poslušal pesem... Ljudje niso tako inteligentni, da bi izračunali vse možnosti in postavili diagnozo prihodnosti. Enostavno nam pride...
Zakaj mislite, da pesmi lahko pomagajo meditirati, spreminjati razpoloženje,...? Ker te spravijo, na določeno frekvenco, ki je pač primerna za tisto, kar pač je

Zakon gravitacije, je da privlači stvari in podobno je s frekvenco. Zato se ljudje podobnega razmišljanja družijo skupaj... Recimo na spletnem simbolu

Mogoče je tole pisanje namenjeno, da najdem podobno misleče ljudi in se skupaj svetimo v temi svoje sobe, razsvetljene z ekrani, na katerih pišemo

Lp