Author Topic: Retrogradnosti, mrki v 2018  (Read 21033 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vesta

• Mojster
Re: Retrogradnosti, mrki v 2018
« Reply #105 on: September 27, 2018, 01:51:36 PM »
Pri neptunu je zanimivo, da res nič ne vidimo oz. je celo občutek kako je vse fajn :)
Neptunska obdobja so lahko zelo lepa, romantična...
Sama imam sedaj t neptuna čez 7 hišo in mi dela trigon z n venero ter opozicijo s p venero in p merkurjem...
Ma, se mi zdi, da se imava z mojim šele zdaj res tako fajn, da se imava res rada :) Veliko romantike, izkazovanja čustev, predvsem z njegove strani.
SIcer pa imam tudi veliko neptunskih strank :)

No sej o tem govorim. Celotno obdobje 2016 sem imela jaz občutek, da kako se imava rada, ma ni bilo šanse da bi kdo stopil med naju takrat. čim je šel neptun stran torej od januarja 2017 so se oa začele stvari sesuvati totalno.
In zato pravim, da ne verjamem glih da mi bo v tem času neptun pokazal realno sliko s temi kvadrati, me skrbi da je ne bom vidla. Ker se človek vpraša ali si v letu 2016 res čutil kar si čutil, ali pa si sam sebe prepričeval in idealiziral in nisi hotel videti realnosti.

Meni, ko je šel Neptun čez stelij v 1. hiši ... joj, sama zmedenost in prestrašenost. Na srednji šoli nikakor nisem mogla pokazati pravega obraza, če sem ga hotela, je bil pa povsem napačno razumljen. Katastrofalno obdobje. Hkrati sem bila še v vrtincu resnične zaljubljenosti, h kateri sem tekla po pomoč in zaščito (to je vse Sonce, ki vlada 7. hiši, pa 2. hiša zraven), vse sem prelivala, izlivala vanjo, v bistvu me je gor držala. Hkrati sem potem začela še kvadrat med natalnim Saturnom in Plutonom, težava s tistimi ustaljenimi strukturami, po katerih človek ravna in misli, da so edine pravilne, ki so se vršile preko avtoritete (imam le natalnega Plutona v 10.) in so me močno spremenile, osebnostno stabilizirale. Potem je še tranzitni Uran opravil s Saturnom, kar je bil tudi svojevrsten šok. Zdaj začenjam tudi sama kmalu kvadrat med natalnim Neptunom in tranzitnim Uranom, vladata moji 2. hiši in ASC, tako, da bo zanimivo. Pa Pluton-Saturn na Veneri, seveda.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #106 on: December 20, 2018, 02:04:02 PM »
Iz previdnosti sem čakala, da se pri nakupu avta izognem vsem retrogradnostim in ujamem napovedano idealen datum, ki naj bi bil 17.12.

Toliko zapletov in zastojev v komunikaciji na vseh koncih nisem doživela še v življenju pri nakupu ničesar.
Rezultat je ta, da avta še vedno nimam in ga dobim v ponedeljek, če bo od tega trenutka naprej vse gladko teklo.

Manj dela bi imela, če bi kupovala gostinski objekt na Madagaskarju.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #107 on: December 20, 2018, 02:53:17 PM »
Iz previdnosti sem čakala, da se pri nakupu avta izognem vsem retrogradnostim in ujamem napovedano idealen datum, ki naj bi bil 17.12.

Toliko zapletov in zastojev v komunikaciji na vseh koncih nisem doživela še v življenju pri nakupu ničesar.
Rezultat je ta, da avta še vedno nimam in ga dobim v ponedeljek, če bo od tega trenutka naprej vse gladko teklo.

Uf...
Kakšen avto kupuješ?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #108 on: December 20, 2018, 05:42:56 PM »
Pika, se je očitno T  :Sa odločil za eno stopinjo prekoračiti pooblastila, ki jih je imel v opoziciji do N :Lu. ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #109 on: December 21, 2018, 07:37:33 AM »

Uf...
Kakšen avto kupuješ?

Ponovno Megane.
(avto z nalakiranimi nohti)