Author Topic: Retrogradnosti, mrki v 2018  (Read 21032 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Retrogradnosti, mrki v 2018
« Reply #45 on: May 30, 2018, 09:19:00 AM »
Wow Sanjalka to je pa šok. A se ni ravno poročil oziroma odselil. No pred kratkim?
Ok zanima me kako uran deluje? Kdo je pobudnik ločitve on ali druga stran?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #46 on: May 30, 2018, 10:24:36 AM »
Wow Sanjalka to je pa šok. A se ni ravno poročil oziroma odselil. No pred kratkim?

Ja, Jane, totalen šok.
Že sam razhod je šok, kar je pa ob tem vse prišlo na plano, je pa nedoumljivo...
Če ne bi videla na svoje oči, bi težko verjela. Mislim, da bi sin lahko napisal knjigo, bi bila dobra prodajna upešnica.
Sicer nista poročena, niti nimata otrok, sta pa pred 4 leti kupila stanovanje, pred tem pa 2 leti živela skupaj v najemu, skupaj pa sta bila malo več kot 8 let.
Pravim, da sina čuva angel varuh, da je ves ta drek prišel na plano, da gre lahko osvobojen naprej. Sicer bi se zgodba vlekla še naprej.
In ne gredo mi iz glave moje sanje v začetku leta, ko sem sanjala svojega psa, ki je kakal in kakal in ni bilo konca tega dreka....
Z mojim sva ga gledala in nisva mogla verjeti, kako je lahko zadrževal toliko dreka v sebi. Zanimivo pa je bilo, da se s tem drekom moj pes ni umazal, čeprav ga je bilo za en velik kup. No in kmalu po tej sanji, je dejansko ta drek začel hoditi ven....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #47 on: May 30, 2018, 10:26:37 AM »

Ja, Jane, totalen šok.
Že sam razhod je šok, kar je pa ob tem vse prišlo na plano, je pa nedoumljivo...
Če ne bi videla na svoje oči, bi težko verjela. Mislim, da bi sin lahko napisal knjigo, bi bila dobra prodajna upešnica.
Sicer nista poročena, niti nimata otrok, sta pa pred 4 leti kupila stanovanje, pred tem pa 2 leti živela skupaj v najemu, skupaj pa sta bila malo več kot 8 let.
Pravim, da sina čuva angel varuh, da je ves ta drek prišel na plano, da gre lahko osvobojen naprej. Sicer bi se zgodba vlekla še naprej.
In ne gredo mi iz glave moje sanje v začetku leta, ko sem sanjala svojega psa, ki je kakal in kakal in ni bilo konca tega dreka....
Z mojim sva ga gledala in nisva mogla verjeti, kako je lahko zadrževal toliko dreka v sebi. Zanimivo pa je bilo, da se s tem drekom moj pes ni umazal, čeprav ga je bilo za en velik kup. No in kmalu po tej sanji, je dejansko ta drek začel hoditi ven....

Oh wow Sanjalka, teh sanj se pa dejansko spomnim! Kako močna je podzavest. Obilo pozitivne energije sinu! :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #48 on: May 30, 2018, 10:32:39 AM »
Aja, pobudnik ločitve je sin.
Ona bi bila še naprej z njim, čeprav so njena nora dejanja pripeljala do te sinove odločitve.
Z njene strani pa nato histerični izpadi, jok, prošnje, da se ne bi razšla.
Sin ima t urana v konj na p luno, sedaj oboje že v biku, prej pa je bila ta konjunkcija še v ovnu.
Ona pa je pred pol leta imela ravno tako t urana na njeno p luno, sedaj pa se ji še t urana približuje na dsc.
Skratka pri obeh je t urana na p luno prinesel to spremembo.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #49 on: May 30, 2018, 10:35:07 AM »

Ja, Jane, totalen šok.

Oh wow Sanjalka, teh sanj se pa dejansko spomnim! Kako močna je podzavest. Obilo pozitivne energije sinu! :-*

Hvala Missy :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #50 on: May 30, 2018, 10:58:48 AM »

Ja, Jane, totalen šok.

Ja čisto uransko. Bum kar naenkrat. Meni bo tale uran v naslednjih letih, nekaj časa je do tja še,  pohodil kirona, luno in marsa v dvanajsti. Najhuje je ko sploh ne veš kaj pričakovati :/
Potem kasneje pa še sonce, venero. Ko bo na veneri bo na njen istočasno saturn. Mislim da bom mela cel žur takrat. Če pridem živa ven, vas častim :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #51 on: May 30, 2018, 11:29:54 AM »
Ah, sej Uran je čist fajn.  :P
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #52 on: May 30, 2018, 11:53:55 AM »
Meni je tudi  :U fajn, razen, kadar mi ni.  :D Mi daje inovativnost, mi je pa tudi že prinesel prekuc na glavo. Bum, evo-ti-ga-na. Prototip nepremišljenih potez, ki jih še danes kolnem, ampak istočasno se pa vsak dan sproti tudi zahvaljujem vesolju, da sem jih naredila, ker so po drugi strani prinesle genialen rezultat.
Se že nekaj časa spravljam razpisat se v temo glede vstopa  :U:B, ker mi je istočasno ravno zapustil 8. hišo in vstopil v 9. Obetam si veliko akademsko dobrega, presenetili so me s ponudbo pred nekaj tedni, bila je nepričakovana in za uresničitev bodo morali uporabiti precej izvirnih potez, iti v postopek drugače, kot so šli do sedaj.

Kadar sama sanjam drek, je tudi vedno nekaj, ampak ne nujno slabo. Včasih ima povezavo z denarjem.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #53 on: May 30, 2018, 12:03:05 PM »
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #55 on: May 30, 2018, 12:10:12 PM »
Ja, se mu je sanjalo.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #56 on: May 30, 2018, 03:01:17 PM »
Ah, sej Uran je čist fajn.  :P

;D
Tudi meni je fajn, ko mine čas in dojameš vse za nazaj, zakaj se je moralo zgoditi kar se je zgodilo.
Uran je namreč res pred časom, in ga v trenutku, ko deluje, ne razumeš, oz. celo obžaluješ svoje delovanje, ker te je iztrgal iz saturnove, stabilne tirnice.
A čez čas, res čez čas, dojameš, da če ne bi takrat v času t urana deloval, bi obstal v coni udobja, ne bi napredoval, brez urana ni napredka, bi stagniral, bi bil postaran starec v mladi koži...
Uran nas meče ven iz ustaljenih tirnic, iz cone udobja. Verjamem, da je tudi za sina ta premik zelo dober, kar se bo sčasoma definitivno še pokazalo.
Glede na to, da ima sonce v vodnarju in je tako uran celo vladar njegovega sonca, je ta premik še toliko bolj pomemben.
Tudi sam je že optimistično naravnan in zre v prihodnost z novimi cilji.
Uran kot naravni vladar 11. hiše, se dotika tudi življenjskih ciljev.
« Last Edit: May 30, 2018, 03:22:40 PM by sanjalka »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #57 on: May 30, 2018, 03:31:10 PM »
Meni je tudi  :U fajn, razen, kadar mi ni.  :D Mi daje inovativnost, mi je pa tudi že prinesel prekuc na glavo. Bum, evo-ti-ga-na. Prototip nepremišljenih potez, ki jih še danes kolnem, ampak istočasno se pa vsak dan sproti tudi zahvaljujem vesolju, da sem jih naredila, ker so po drugi strani prinesle genialen rezultat.
Se že nekaj časa spravljam razpisat se v temo glede vstopa  :U:B, ker mi je istočasno ravno zapustil 8. hišo in vstopil v 9. Obetam si veliko akademsko dobrega, presenetili so me s ponudbo pred nekaj tedni, bila je nepričakovana in za uresničitev bodo morali uporabiti precej izvirnih potez, iti v postopek drugače, kot so šli do sedaj.

Kadar sama sanjam drek, je tudi vedno nekaj, ampak ne nujno slabo. Včasih ima povezavo z denarjem.

Saj tudi drek, ki je sedaj prišel ven, ni slab, prinesel je olajšanje.
Ko se fajn pokakamo, saj veš, kakšno olajšanje je potem.
Bolj je šlo za začudenje, kako je sploh lahko toliko dreka tiščal v sebi in koliko časa ga je moral tiščati v sebi, da se ga je toliko nabralo?
V sanji sem se tudi spraševala, če sva mogoče s partnerjem ga pozabila peljati ven na veliko potrebo, kot ga ne bi peljala ven npr 3 mesece, to me je v sanji prešinilo.
In ko sem izvedela za situacijo, je bilo dejansko 3 mesece, kar se je ta zgodba že dogajala.
Kot bi se spraševala, če bi morala biti bolj pozorna in že prej odreagirati?
Zanimivo mi je bilo tudi to, da se pes niti malo ni umazal s tem drekom. Samo ven ga je dal :)

Daj napiši kaj v uranovo sobano, tudi mene kmalu čaka prehod urana iz 8. hše v 9. hišo :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #58 on: May 31, 2018, 01:10:31 AM »

Ja, Jane, totalen šok.

Še preden sem do tega posta prišel sem si mislil da kaj se bo v prihodnosti njemu dobrega zgodilo, ali kako drugače dobro obrestovalo, zaradi te ločitvene poteze.    Najbrž bo imel nekaj let vsakršno krizo, potem pa jovo na novo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #59 on: May 31, 2018, 08:09:24 AM »
Hvala Andres :-*
Tudi sama verjamem, da je to dobro zanj, da se mu dolgoročno obeta lepša prhodnost.
Je pa vsa situacija ter z njo povezana dejanja sedaj že bivše punce, zelo boleča.