Tejka

Tudi jaz še podoživljam, v smislu, opazujem, razmišljam o dogajanju okoli nas, kaj lahko spremenimo, pri sebi in kako lahko pripomoremo, da se spremeni pri drugih... Največkrat na koncu ugotovim, da bi izgubila en kup energije, spremenila pa ne veliko. A včasih le rinem naprej in povem še komu, ki lahko vpliva na organizacijo.
Tole sem še razmišljala. Sodelavka mi je rekla, da pregled je pa vendarle fajn, ker je za naše dobro. S tem mi je hotela poudarit, da naj gledam na to z vidika hvaležnosti. Ali to, če me oni pregledajo, pomeni, da moram bit tako hvaležna, da me lahko pošiljajo naokoli, kot se jim zljubi? In pri tem vzdihujejo, da kako smo pacienti neučakani, pa kako nepotrpežljivi? Saj pravim, pomanjkanje empatije, da bi se vživeli, kako je nekomu na drugi strani, ki pojma nima, kje so katera vrata in komu se je treba najprej javit.
Bo že, če bo prilika, se kdaj pogovorim s kom vodilnim in opozorim, da bo vabilo s par podatki več vse rešilo. Napisano: Za pregled v tej ambulanti se najprej prijavi na: sprej.oddelek, administracija... tega oddelka, v pritličju, nadstropju desno...in dobil boš vsa nadaljna navodila.