Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82542 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #120 on: November 22, 2018, 04:26:33 PM »

;D :laugh: :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #121 on: November 23, 2018, 10:20:23 PM »
Če katera želi lahko kaj pogledam v karte. Zdaj na jesen in zimo se vedno najde kaj viška časa.

Če boš tako prijazna, da pogledaš še meni:
 - Bom dobila pogodbo za naprej?
 - Nosečnost drugo leto - da? ne?  :embarrassed:

Vsekakor dobiš pogodbo za naprej.
Nosečnost v 2019. Ljubosumje na vas od tretje osebe... Takrat boš najbrž naredila kakšne spremembe glede tiste osebe, tako da kar pogumno.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #122 on: November 23, 2018, 10:23:06 PM »
Žarek če boš lahko še zame, zanima me za leto 2019, kakšno bo to leto zame (ali še kakšno področje izpostavi)?

Hvala

V 2019 boš pustila nekaj velikega za seboj, to ti bo dalo dihati in nova spoznanja. Zdaj je tako, da se glede te osebe močno obračaš v preteklost,  bolj se mi kaže, da si v preteklosti kot sedanjosti. Boš pa naredila korak naprej in to je zelo velik korak. Se vidi nov začetek, boš zadihala.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #123 on: November 23, 2018, 10:25:23 PM »
Žarek, pozdravljen!  :)

Zanima me kako mi v mesecu decembru kaže finančno področje?

Ne preveč obetavno. Vidi se, da prav tako gledaš v preteklost, kjer je bila neka odločitev, povezana s financami in se še vleče. Bo pa v 2019 boljše.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #124 on: November 23, 2018, 10:27:54 PM »
Žarek  :-*
Lepo, da si spet tukaj.
Zanima me, kako se bo odvijalo na delovnem področju in sicer v zgodbi 1 in zgodbi 2.
Se nakazuje konec zgodbe 1?
Se kaže dolgoročnost v zgodbi 2?
Hvala ti!

Zgodba ena je konkretna in močna zgodba, ki ti je prinesla veliko. Se pa končuje.
Iz zgodbe dva boš želela potegniti več. Bo pa od zdaj težje in vmes se ti v tej zgodbi stvari ne bodo izšle po pričakovanjih. Boš pa vztrajala dalje in boš potem glede na potek celotne situacije dosegla zelo dobre rezultate. Vse dobro

Žarek, najlepša hvala!
Nekako tako sem pričakovala oz. pričakujem.
Se opravičujem, ker nisem vprašala takoj. Te pa prosim, če boš še pri kartah, če lahko pogledaš še za zgodbo 3.
Že vnaprej hvala! :)

Pika, v zgodbi tri ti nekdo že dlje časa spodnaša tla, vendar maš neki zagon in interes za to zgodbo in po večji spremembi. Lahko dobiš pomoč iz moške strani, ampak vseeno na dolgi rok se ne pokaže preveč obetavno. Bo kar kup nekih novih informacij, precej zmede.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #125 on: November 24, 2018, 09:22:52 AM »
Hvala, Žarek.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #126 on: November 24, 2018, 09:42:50 AM »
9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #127 on: November 24, 2018, 11:24:28 AM »
Tudi jaz bi, če boš pri volji, Žarek, prosila za vpogled, kako mi kaže v prihodnjem letu na področju osebnih odnosov?

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #128 on: November 24, 2018, 08:35:01 PM »
Če katera želi lahko kaj pogledam v karte. Zdaj na jesen in zimo se vedno najde kaj viška časa.

Nosečnost v 2019. Ljubosumje na vas od tretje osebe... Takrat boš najbrž naredila kakšne spremembe glede tiste osebe, tako da kar pogumno.

Wau, superrr!!! Vesela. Hvala za tvoj čas, cenim  :-*

Samo nisem prepricana, da razumem drugi del: torej nosecnost, DA, in ta tretja oseba bo zaradi nosecnosti ljubosumna? Ali najprej razresiti ta odnos s tretjo osebo, pa potem razmisljati o nosecnosti? Ceprav se mi ne sanja ali bi to lahko bila moski ali zenska  :)

Offline Manja

• Veteran
« Reply #129 on: November 25, 2018, 09:18:11 AM »
Žarek, te lahko še prosim glede financ, kako kaže v prihajajočem letu?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #130 on: November 25, 2018, 08:31:04 PM »
Tudi jaz bi, če boš pri volji, Žarek, prosila za vpogled, kako mi kaže v prihodnjem letu na področju osebnih odnosov?

Ti boš padla v en hud spor z moško osebo oziroma si na nek način že in želiš ta spor oziroma odnos rešiti. No, to se pokaže kot izpostavljeno za prihodnje leto. Spor bo nato rešen do takšne mere, da boš v tistem trenutku zadovoljna sama s sabo in razpletom glede na situacijo. Potrebna je tudi previdnost, saj bo moški neiskren.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #131 on: November 25, 2018, 08:32:09 PM »

Wau, superrr!!! Vesela. Hvala za tvoj čas, cenim  :-*

Samo nisem prepricana, da razumem drugi del: torej nosecnost, DA, in ta tretja oseba bo zaradi nosecnosti ljubosumna? Ali najprej razresiti ta odnos s tretjo osebo, pa potem razmisljati o nosecnosti? Ceprav se mi ne sanja ali bi to lahko bila moski ali zenska  :)

Ženska oseba bo.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #132 on: November 25, 2018, 08:34:01 PM »
Žarek, te lahko pobaram še za eno situacijo: se izzide v moj prid, kot načrtujem? Na kaj moram pazit?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #133 on: November 25, 2018, 08:36:10 PM »
Žarek, te lahko še prosim glede financ, kako kaže v prihajajočem letu?

Finančno boš kar zadovoljna. Se pa pokaže možnost izgube, če bi se slučajno z moško osebo spustila v kakšno večjo prodajo ali posel, tako da tam je potrebna previdnost.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #134 on: November 25, 2018, 08:41:04 PM »
Žarek, te lahko pobaram še za eno situacijo: se izzide v moj prid, kot načrtujem? Na kaj moram pazit?

Izide se v tvoj prid. Ne kaže se kakšnih večjih ovir v tej situaciji, saj boš imela pomoč bližnje moške osebe. Bi rekel, da prisluhni sebi in v tej situaciji deluj s srcem in ne toliko z razumom. Naj te vodi srce. Bo pa šlo dokaj gladko proti načrtovanim ciljem.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆