9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Žarek on November 17, 2018, 07:33:26 PMČe katera želi lahko kaj pogledam v karte. Zdaj na jesen in zimo se vedno najde kaj viška časa.Če boš tako prijazna, da pogledaš še meni: - Bom dobila pogodbo za naprej? - Nosečnost drugo leto - da? ne?
Če katera želi lahko kaj pogledam v karte. Zdaj na jesen in zimo se vedno najde kaj viška časa.
Žarek če boš lahko še zame, zanima me za leto 2019, kakšno bo to leto zame (ali še kakšno področje izpostavi)?Hvala
Žarek, pozdravljen! Zanima me kako mi v mesecu decembru kaže finančno področje?
Quote from: Žarek on November 20, 2018, 12:10:12 AMQuote from: Pika on November 18, 2018, 06:09:33 AMŽarek Lepo, da si spet tukaj. Zanima me, kako se bo odvijalo na delovnem področju in sicer v zgodbi 1 in zgodbi 2.Se nakazuje konec zgodbe 1?Se kaže dolgoročnost v zgodbi 2?Hvala ti!Zgodba ena je konkretna in močna zgodba, ki ti je prinesla veliko. Se pa končuje.Iz zgodbe dva boš želela potegniti več. Bo pa od zdaj težje in vmes se ti v tej zgodbi stvari ne bodo izšle po pričakovanjih. Boš pa vztrajala dalje in boš potem glede na potek celotne situacije dosegla zelo dobre rezultate. Vse dobroŽarek, najlepša hvala!Nekako tako sem pričakovala oz. pričakujem.Se opravičujem, ker nisem vprašala takoj. Te pa prosim, če boš še pri kartah, če lahko pogledaš še za zgodbo 3.Že vnaprej hvala!
Quote from: Pika on November 18, 2018, 06:09:33 AMŽarek Lepo, da si spet tukaj. Zanima me, kako se bo odvijalo na delovnem področju in sicer v zgodbi 1 in zgodbi 2.Se nakazuje konec zgodbe 1?Se kaže dolgoročnost v zgodbi 2?Hvala ti!Zgodba ena je konkretna in močna zgodba, ki ti je prinesla veliko. Se pa končuje.Iz zgodbe dva boš želela potegniti več. Bo pa od zdaj težje in vmes se ti v tej zgodbi stvari ne bodo izšle po pričakovanjih. Boš pa vztrajala dalje in boš potem glede na potek celotne situacije dosegla zelo dobre rezultate. Vse dobro
Žarek Lepo, da si spet tukaj. Zanima me, kako se bo odvijalo na delovnem področju in sicer v zgodbi 1 in zgodbi 2.Se nakazuje konec zgodbe 1?Se kaže dolgoročnost v zgodbi 2?Hvala ti!
Quote from: Maja on November 17, 2018, 08:31:39 PMProsila bi samo eno za da ali ne.Da
Prosila bi samo eno za da ali ne.
Quote from: purple on November 20, 2018, 01:53:52 PMQuote from: Žarek on November 17, 2018, 07:33:26 PMČe katera želi lahko kaj pogledam v karte. Zdaj na jesen in zimo se vedno najde kaj viška časa.Če boš tako prijazna, da pogledaš še meni: - Bom dobila pogodbo za naprej? - Nosečnost drugo leto - da? ne? Vsekakor dobiš pogodbo za naprej. Nosečnost v 2019. Ljubosumje na vas od tretje osebe... Takrat boš najbrž naredila kakšne spremembe glede tiste osebe, tako da kar pogumno.
Tudi jaz bi, če boš pri volji, Žarek, prosila za vpogled, kako mi kaže v prihodnjem letu na področju osebnih odnosov?
Quote from: Žarek on November 23, 2018, 10:20:23 PMQuote from: purple on November 20, 2018, 01:53:52 PMQuote from: Žarek on November 17, 2018, 07:33:26 PMČe katera želi lahko kaj pogledam v karte. Zdaj na jesen in zimo se vedno najde kaj viška časa.Če boš tako prijazna, da pogledaš še meni: - Bom dobila pogodbo za naprej? - Nosečnost drugo leto - da? ne? Vsekakor dobiš pogodbo za naprej. Nosečnost v 2019. Ljubosumje na vas od tretje osebe... Takrat boš najbrž naredila kakšne spremembe glede tiste osebe, tako da kar pogumno.Wau, superrr!!! Vesela. Hvala za tvoj čas, cenim Samo nisem prepricana, da razumem drugi del: torej nosecnost, DA, in ta tretja oseba bo zaradi nosecnosti ljubosumna? Ali najprej razresiti ta odnos s tretjo osebo, pa potem razmisljati o nosecnosti? Ceprav se mi ne sanja ali bi to lahko bila moski ali zenska
Žarek, te lahko še prosim glede financ, kako kaže v prihajajočem letu?
Žarek, te lahko pobaram še za eno situacijo: se izzide v moj prid, kot načrtujem? Na kaj moram pazit?