Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82499 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #105 on: November 18, 2018, 01:04:27 PM »
Čebela, kaj novega?
Ne vem, koliko je še aktualno, meni te karte delujejo kot nov začetek, ki bo sprva zadovoljujoc, ne pa čisto, ampak potem pride do dopolnitve tistega, kar manjka in bo dolgoročno lepo teklo.
Sporoči.. :) in držim pesti. :)

Zdravo, hvala za pomoč. Nič ni novega, iščem drugo službo, kmalu končam v trenutni, je pa res da nisem prav zelo aktivna v iskanju, najprej si moram nabrati moči za naprej, ta služba me je res izčrpala, se pa bojim kaj dobim potem, naslednjo :/

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #106 on: November 20, 2018, 12:02:05 AM »
Če katera želi lahko kaj pogledam v karte. Zdaj na jesen in zimo se vedno najde kaj viška časa.
Lepo prosim.
Kaj mi bosta prinesli jesen in zima? Kakšne energije mi bosta prinesli?
Hvala ti.

Nisem šel gledat po področjih, temveč po situaciji, ki je/bo zate pomembna. Izpostavlja se situacija, ki te v tem trenutku močno obremenjuje. Zaradi te situacije se počutiš izkoriščena in si močno želiš spremembe. Skozi prihajajoče obdobje je na tebi, da si prisluhneš, kaj točno si želiš iz te situacije pridobiti. Je to, kar se ti dogaja resnično to, kar si želiš? Osvobodi se tega pritiska, ki se ti dogaja, bodi pogumna in jasna v svojih namerah, ne glede na ceno. Ljudje v tej situaciji niso najbolj iskreni, zato je čas, da se dajo karte na mizo, da se situacija lahko razjasni tudi tebi. Ali boš dobila to v čemur vztrajaš? Ni vse tako, kot izgleda. Vse dobro
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #107 on: November 20, 2018, 12:03:29 AM »
Jes bi pogledala kako kaj karte pravijo za moje zasebno življenje do pomladi? Hvala ti! :-*

Kaže se preobremenjenost, določene stvari ti trenutno stojijo brez jasnih odgovorov. Kmalu novi premiki. Bodi pozorna na to kar se dogaja. Marsikaj ne boš razumela ali pa boš mislila, da razumeš, zato je priporočljivo prisluhniti tudi drugim. Ta situacija te tudi osrečuje in po drugi strani vpliva na slabo razpoloženje. Zaenkrat ni videti, da bi se odvilo v tvojo smer, kar pa ne pomeni, da to ni dobro. Vse dobro
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #108 on: November 20, 2018, 12:03:56 AM »
Prosila bi samo eno za da ali ne.

Da
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #109 on: November 20, 2018, 12:05:40 AM »
Prosim, kaj mi bo prineslo obdobje do konca februarja?

Nisem gledal po področjih, temveč po tistem, kar je zate najbolj pomembno.
Kljub težavam se do konec februarja pokažejo precejšnje novosti, razjasnitev, novi začetek in novo spoznanje ter dosežek.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #110 on: November 20, 2018, 12:08:15 AM »
Žarek.. Prosim.. Zanima me za en odnos. Kako kaže v bodoče? Hvala :)

V tem odnosu sledi precejšnja sprememba, preobrat. Dobra ali slaba? To boš takoj videla oziroma že lahko zdaj sklepaš, ker sledi popoln preobrat temu kar se dogaja zdaj. Zakaj bi neka sprememba sploh lahko bila dobra ali slaba? Ali je lahko nekaj, kar vidimo kot slabo, za nas res slabo? Prepusti se in videla boš kaj ti sprememba prinaša.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #111 on: November 20, 2018, 12:10:12 AM »
Žarek  :-*
Lepo, da si spet tukaj.
Zanima me, kako se bo odvijalo na delovnem področju in sicer v zgodbi 1 in zgodbi 2.
Se nakazuje konec zgodbe 1?
Se kaže dolgoročnost v zgodbi 2?
Hvala ti!

Zgodba ena je konkretna in močna zgodba, ki ti je prinesla veliko. Se pa končuje.
Iz zgodbe dva boš želela potegniti več. Bo pa od zdaj težje in vmes se ti v tej zgodbi stvari ne bodo izšle po pričakovanjih. Boš pa vztrajala dalje in boš potem glede na potek celotne situacije dosegla zelo dobre rezultate. Vse dobro
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #112 on: November 20, 2018, 06:28:11 AM »
Žarek  :-*
Lepo, da si spet tukaj.
Zanima me, kako se bo odvijalo na delovnem področju in sicer v zgodbi 1 in zgodbi 2.
Se nakazuje konec zgodbe 1?
Se kaže dolgoročnost v zgodbi 2?
Hvala ti!

Zgodba ena je konkretna in močna zgodba, ki ti je prinesla veliko. Se pa končuje.
Iz zgodbe dva boš želela potegniti več. Bo pa od zdaj težje in vmes se ti v tej zgodbi stvari ne bodo izšle po pričakovanjih. Boš pa vztrajala dalje in boš potem glede na potek celotne situacije dosegla zelo dobre rezultate. Vse dobro

Žarek, najlepša hvala!
Nekako tako sem pričakovala oz. pričakujem.
Se opravičujem, ker nisem vprašala takoj. Te pa prosim, če boš še pri kartah, če lahko pogledaš še za zgodbo 3.
Že vnaprej hvala! :)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #113 on: November 20, 2018, 09:19:13 AM »
Če katera želi lahko kaj pogledam v karte. Zdaj na jesen in zimo se vedno najde kaj viška časa.
Lepo prosim.
Kaj mi bosta prinesli jesen in zima? Kakšne energije mi bosta prinesli?
Hvala ti.

Nisem šel gledat po področjih, temveč po situaciji, ki je/bo zate pomembna. Izpostavlja se situacija, ki te v tem trenutku močno obremenjuje. Zaradi te situacije se počutiš izkoriščena in si močno želiš spremembe. Skozi prihajajoče obdobje je na tebi, da si prisluhneš, kaj točno si želiš iz te situacije pridobiti. Je to, kar se ti dogaja resnično to, kar si želiš? Osvobodi se tega pritiska, ki se ti dogaja, bodi pogumna in jasna v svojih namerah, ne glede na ceno. Ljudje v tej situaciji niso najbolj iskreni, zato je čas, da se dajo karte na mizo, da se situacija lahko razjasni tudi tebi. Ali boš dobila to v čemur vztrajaš? Ni vse tako, kot izgleda. Vse dobro
Žarek, to, da se počutim izkoriščano, drži, seveda si želim spremembe. Karte so več ali manj že na mizi, sem pa popolnoma presenečena nad zadnjim stavkom, da ni vse tako, kot izgleda. Čas hitro beži, se bo že izkristaliziralo.
Hvala ti za čas, dobro bodi.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #114 on: November 20, 2018, 09:56:09 AM »
Žarek.. Prosim.. Zanima me za en odnos. Kako kaže v bodoče? Hvala :)

V tem odnosu sledi precejšnja sprememba, preobrat. Dobra ali slaba? To boš takoj videla oziroma že lahko zdaj sklepaš, ker sledi popoln preobrat temu kar se dogaja zdaj. Zakaj bi neka sprememba sploh lahko bila dobra ali slaba? Ali je lahko nekaj, kar vidimo kot slabo, za nas res slabo? Prepusti se in videla boš kaj ti sprememba prinaša.
Hvala, žarek! ❤️

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #115 on: November 20, 2018, 10:47:00 AM »
Hvala lepa Žarek. Tudi za tvoj čas.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #116 on: November 20, 2018, 11:31:57 AM »
9ZK 656

Offline purple

• Uporabnik
  • **
« Reply #117 on: November 20, 2018, 01:53:52 PM »

Če boš tako prijazna, da pogledaš še meni:
 - Bom dobila pogodbo za naprej?
 - Nosečnost drugo leto - da? ne?  :embarrassed:

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #118 on: November 20, 2018, 09:54:45 PM »
Žarek če boš lahko še zame, zanima me za leto 2019, kakšno bo to leto zame (ali še kakšno področje izpostavi)?

Hvala

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #119 on: November 21, 2018, 08:24:56 AM »
Žarek, pozdravljen!  :)

Zanima me kako mi v mesecu decembru kaže finančno področje?