Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82483 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Manja

• Veteran
Ciganske karte, 14. del
« on: November 30, 2017, 09:18:45 PM »
Nadaljujemo tu. Za vprašanja še vedno na voljo. :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #1 on: December 02, 2017, 12:30:14 PM »
Ooooo, krasno Ksenija....
Pa dajmo, ko si že na voljo  ;D
Bi eno podrocje prečekirala, kako bo kaj v mesecu decembru.
Hvala  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Manja

• Veteran
« Reply #2 on: December 02, 2017, 04:44:57 PM »
nesreča, zvestoba in smrt
Zdi se ti, da je zadeva precej težćavna in skoraj ne vidiš izhoda iz nje, ampak očitno boš v tem mesecu postala mirnejša, ker boš znala izbat pravo smer, ki bo bo vodila v nov začetek. ;)

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #3 on: December 03, 2017, 08:40:40 AM »
nesreča, zvestoba in smrt
Zdi se ti, da je zadeva precej težćavna in skoraj ne vidiš izhoda iz nje, ampak očitno boš v tem mesecu postala mirnejša, ker boš znala izbat pravo smer, ki bo bo vodila v nov začetek. ;)

Hvala Ksenija  :-*
Kot si napisala  ;D lepi obeti ...po norišnici končno POČITEEEK  :laugh: :laugh: :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Manja

• Veteran
« Reply #4 on: December 03, 2017, 01:17:42 PM »
Gloria, sem vesela, da so se stvari umirile in bos malo lažje zadihala. :-*

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #5 on: December 03, 2017, 06:48:13 PM »
Živjo Ksenija,

Tudi jaz bi te prosila za vpogled, če boš kaj pri kartah. Zanima me, kaj določen "gospod" čuti do mene?  ;)

Hvala lepa in vse dobro! 

Offline Manja

• Veteran
« Reply #6 on: December 04, 2017, 09:38:41 AM »
Živjo Ksenija,

Tudi jaz bi te prosila za vpogled, če boš kaj pri kartah. Zanima me, kaj določen "gospod" čuti do mene?  ;)

Hvala lepa in vse dobro! 
Draga Santa,
karte kažejo, da si mu všeč, da je ob tebi začutil neko novo energijo, v njem so se prebudila prijetna čustva. Vendar pa ima neke ovire, obveznosti, ki ga vlečejo in priklepajo na preteklost. Če se bo teh spon znal osvoboditi, bosta lahko začela svojo, novo zgodbo. Vendar je pred tem potrebna res trdna volja in odločitev, za katero mora trdno stati, če se odloči zanjo.

Vse dobro. :)

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #7 on: December 04, 2017, 12:04:15 PM »
Živjo Ksenija,

Hvala lepa in vse dobro! 
Draga Santa,
karte kažejo, da si mu všeč, da je ob tebi začutil neko novo energijo, v njem so se prebudila prijetna čustva. Vendar pa ima neke ovire, obveznosti, ki ga vlečejo in priklepajo na preteklost. Če se bo teh spon znal osvoboditi, bosta lahko začela svojo, novo zgodbo. Vendar je pred tem potrebna res trdna volja in odločitev, za katero mora trdno stati, če se odloči zanjo.

Vse dobro. :)

Najlepša hvala za hiter odgovor  :) Zelo lepo je slišati nekaj tako vzpodbudnega, prav polepšala si mi dan  :) Delava skupaj, tako da si lahko predstavljam, da je ena od preprek tudi to (nihče si ne upa narediti koraka naprej iz previdnosti oz. pokazati custva). Ampak situacijo na delovnem mestu se da rešiti prej ali slej.  Te lahko še prosim za nasvet iz kart,  ali lahko sama karkoli naredim, da se zadeve malo premaknejo?

Lep začetek tedna!   8)

Santa

Offline Manja

• Veteran
« Reply #8 on: December 06, 2017, 08:10:20 AM »

Najlepša hvala za hiter odgovor  :) Zelo lepo je slišati nekaj tako vzpodbudnega, prav polepšala si mi dan  :) Delava skupaj, tako da si lahko predstavljam, da je ena od preprek tudi to (nihče si ne upa narediti koraka naprej iz previdnosti oz. pokazati custva). Ampak situacijo na delovnem mestu se da rešiti prej ali slej.  Te lahko še prosim za nasvet iz kart,  ali lahko sama karkoli naredim, da se zadeve malo premaknejo?

Lep začetek tedna!   8)

Santa
Draga Santa,
me veseli, da ti je vpogled dal zagona in nekaj miru v duši. ;)
Tokrat so se odprle res lepe karte in sicer svetujejo, da mu na nevsiljiv način počasi pokažeš, da ti je prijetno v njegovi družbi, da se rada pogovarjaš z njim, mogoče bi ga povabila na kakšno kavico? Da se v miru pogovorita, navežeta bolj oseben stik? Razvidno je, da moraš ti vzet stvari v roke in jih počasi in previdno peljat naprej, on pa ti bo sledil, tako kaže. ;)
Če boš šla naprej, korak za korakom, vaju čakajo res prijetni skupni trenutki.

Srečno. :-*

p.s.: Za nadaljna vprašanja sem seveda še vedno tu. ;)
Lep dan. :)
K.

Offline santa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #9 on: December 06, 2017, 10:13:28 PM »

Lep začetek tedna!   8)

Santa
Draga Santa,
me veseli, da ti je vpogled dal zagona in nekaj miru v duši. ;)
Tokrat so se odprle res lepe karte in sicer svetujejo, da mu na nevsiljiv način počasi pokažeš, da ti je prijetno v njegovi družbi, da se rada pogovarjaš z njim, mogoče bi ga povabila na kakšno kavico? Da se v miru pogovorita, navežeta bolj oseben stik? Razvidno je, da moraš ti vzet stvari v roke in jih počasi in previdno peljat naprej, on pa ti bo sledil, tako kaže. ;)
Če boš šla naprej, korak za korakom, vaju čakajo res prijetni skupni trenutki.

p.s.: Za nadaljna vprašanja sem seveda še vedno tu. ;)
Lep dan. :)
K.

Draga Ksenija,

To pa so novice in pol! :D Res so mi dale zagona, ker so potrdile moje slutnje, da ni samo enostransko in zdaj vsaj vem, da lahko aktivno vplivam na razplet dogodkov :) Sem ves čas imela občutek, da se moram malo podvizati...

Še enkrat najlepša hvala, res si mi izjemno pomagala!

Vse lepo in dobro tudi tebi!

Santa

Offline Manja

• Veteran
« Reply #10 on: December 06, 2017, 10:38:38 PM »

Draga Ksenija,

To pa so novice in pol! :D Res so mi dale zagona, ker so potrdile moje slutnje, da ni samo enostransko in zdaj vsaj vem, da lahko aktivno vplivam na razplet dogodkov :) Sem ves čas imela občutek, da se moram malo podvizati...

Še enkrat najlepša hvala, res si mi izjemno pomagala!

Vse lepo in dobro tudi tebi!

Santa
Draga Santa, me veseli, da sem lahko pomagala.
Uspešno in vse dobro! :)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #11 on: December 12, 2017, 05:40:34 PM »
Eno vprasanje imam, ce lahko katera, prosim pogleda.. Kako se bo razvijal odnos s starejsim moskim, ki sem ga spoznala pred kratkim? Hvala ze vnaprej.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #12 on: December 20, 2017, 08:46:43 AM »
Eno vprasanje imam, ce lahko katera, prosim pogleda.. Kako se bo razvijal odnos s starejsim moskim, ki sem ga spoznala pred kratkim? Hvala ze vnaprej.
Draga Tia, upam, da nisem prepozna. Lepe karte, zelo spodbudne so padle. Kaže, da je pripravljen stopit v novo vezo in da je resen, umirjen, moder. Vajin odnos se lahko razvije v zelo srečnega, bogatega, enakovrednega.

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #13 on: December 20, 2017, 12:31:30 PM »
Uf, hvala. Se lahko pogledas, ali bom dobila sluzbo. Jutri mam razgovor, vendar se mi zdi, da ne bo nic s tega.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #14 on: December 21, 2017, 01:34:09 PM »
Uf, hvala. Se lahko pogledas, ali bom dobila sluzbo. Jutri mam razgovor, vendar se mi zdi, da ne bo nic s tega.
Tia, kaže, da jo boš.
Sporoči. ;)