PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Danes karta žalost - zapuščenost, nerazumevanje, žalost
Quote from: Žarek on January 14, 2020, 10:45:37 AMDanes karta žalost - zapuščenost, nerazumevanje, žalost...slisala eno žalostno novico. Sicer se ne tiče mene...se pa tiče oseb ki so mi bizu
Žarek ali bi te lahko tudi jaz prosila za vpogled, če bo prišlo do nakupa kakšne večje enote za bivanje oz selitve in kdaj (če bo)?
Quote from: Cebela_88 on January 14, 2020, 02:09:29 PMŽarek ali bi te lahko tudi jaz prosila za vpogled, če bo prišlo do nakupa kakšne večje enote za bivanje oz selitve in kdaj (če bo)?Bo prišlo, karte nakazujejo mesec avgust.
Quote from: Gloria82 on January 14, 2020, 03:18:35 PMQuote from: Žarek on January 14, 2020, 10:45:37 AMDanes karta žalost - zapuščenost, nerazumevanje, žalost...slisala eno žalostno novico. Sicer se ne tiče mene...se pa tiče oseb ki so mi bizu Objem, Gloria.
Quote from: Pika on January 14, 2020, 09:05:03 PMQuote from: Gloria82 on January 14, 2020, 03:18:35 PMQuote from: Žarek on January 14, 2020, 10:45:37 AMDanes karta žalost - zapuščenost, nerazumevanje, žalost...slisala eno žalostno novico. Sicer se ne tiče mene...se pa tiče oseb ki so mi bizu Objem, Gloria.Hvala Pika Nekako mi je uspelo predelati/prežvečiti/prebaviti novico in danes sem že bistveno boljše.
Žarek, bi tudi meni naredil en vpogled? Isto me zanima za selitev... Bo kaj v tem letu? Zanima me tudi za zanositev? Bo?
Žarek dragi,bi te lahko prosila za en vpogled, ko boš pri volji, času in intuiciji? Skrbi me naslednji semester pa bi bila vesela kakšne modre na temo "sfolganja vseh preštevilnih obveznosti".Res me skrbi, kako bom zmogla.Hvala že vnaprej.