Author Topic: Ciganske karte, 14. del  (Read 82505 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Ciganske karte, 14. del
« Reply #420 on: January 18, 2020, 04:34:34 PM »
Držimo pesti zanje  :laugh:
Točno tako  :laugh: :laugh: :laugh:
Desetke so fasali. :D

Srečkoti  :laugh: :laugh: :laugh: ....ali dobra profesorica  :P

:D Nisem bila jaz profesorica. Sem bila samo članica komisije.
  :laugh: :laugh:  :laugh: pismo, vse streljam mimo   :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #421 on: January 18, 2020, 10:12:12 PM »
Držimo pesti zanje  :laugh:
Točno tako  :laugh: :laugh: :laugh:
Desetke so fasali. :D

Srečkoti  :laugh: :laugh: :laugh: ....ali dobra profesorica  :P

:D Nisem bila jaz profesorica. Sem bila samo članica komisije.
  :laugh: :laugh:  :laugh: pismo, vse streljam mimo   :laugh:
:laugh: :laugh: Nevarna za okolico.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #422 on: January 19, 2020, 05:25:55 PM »
Pika, a si ti videla ure najinih postov?
04:34:34, ti pa 10:12:12
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #423 on: January 19, 2020, 09:14:12 PM »
Pika, a si ti videla ure najinih postov?
04:34:34, ti pa 10:12:12

Oooooo. :D
Tudi tvoj zadnji ni od muh.

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #424 on: January 20, 2020, 09:09:41 PM »
Prosim za pomoč, tokrat se mi spet pojavi sreča-nesreca, pa gre za drugo področje kot prejšnjič. Zanima me ali bo prišlo do realizacije ene zadeve in sem dobila potovanje upanje zvestoba sreča in nesreča 🙄. Bi rekla da ja, ampak da bo prišlo do nepričakovani zapletov oz da ne bo to to kar sem si predstavljala?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #425 on: January 21, 2020, 04:35:46 AM »
Prosim za pomoč, tokrat se mi spet pojavi sreča-nesreca, pa gre za drugo področje kot prejšnjič. Zanima me ali bo prišlo do realizacije ene zadeve in sem dobila potovanje upanje zvestoba sreča in nesreča 🙄. Bi rekla da ja, ampak da bo prišlo do nepričakovani zapletov oz da ne bo to to kar sem si predstavljala?

Bravo, si si že sama odgovorila. Stvari se ne bodo razvile v tej smeri kot si želiš, ampak pride do enih sprememb, zastoja, konflikta, lahko tudi kakšne izgube torej.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #426 on: January 21, 2020, 04:38:51 AM »
Za danes imamo karto, ki mi osebno ni niti malo všeč. To je karta ljubosumja - nezadovoljstvo, laži, nemoč, težave, ljubosumje. Pri tej karti sem skozi izkušnje konkretno opazil, da v večini primerov nakazuje na vse to, plus na ljubosumje, ki je lahko tvoje ali od drugih do tebe.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #427 on: January 21, 2020, 09:10:27 AM »
Ojej, nič kaj lepa karta.  :blank:

Žarek, bi te lahko prosila za en oseben vpogled, ko boš imel čas?

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #428 on: January 22, 2020, 08:10:29 AM »
Ali bi lahko še zame pogledal glede odnosa z mojo vodjo, ali kaj slabega naklepa?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #429 on: January 26, 2020, 07:26:15 AM »
Duhovnik - odpuščanje, umirjenost, odločitev
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #430 on: January 26, 2020, 07:35:28 AM »
Ali bi lahko še zame pogledal glede odnosa z mojo vodjo, ali kaj slabega naklepa?

Oseba je v stiski, zato lahko s svojimi dejanji tudi druge vodi v nestabilnost.Skrivanje in nepotrpežljivost iz njegove strani. Karte sporočajo, da se pri tej osebi moraš izražati jasno, saj si lahko drugače izkoriščena. Prav tako lahko pričakuješ razplet situacije, ki ti ne bo všeč. :blank:
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #431 on: January 26, 2020, 07:38:28 AM »

Draga Pika, imaš mogoče vprašanje? Karte kažejo situacijo, ki je bila na dnu in to dno ni imelo izhoda. Zdaj pa kmalu se stvari odprejo in sledi neverjeten preobrat, ki ti bo nudil uspeh, srečo, dobitek. V tej situaciji se brez najmanjšega dvoma stvari razpletejo veliko boljše kot bi pričakovala. Če imaš vprašanje kar povej. 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Cebela_88

• Novinec
  • *
« Reply #432 on: January 26, 2020, 08:11:46 AM »

Oseba je v stiski, zato lahko s svojimi dejanji tudi druge vodi v nestabilnost.Skrivanje in nepotrpežljivost iz njegove strani. Karte sporočajo, da se pri tej osebi moraš izražati jasno, saj si lahko drugače izkoriščena. Prav tako lahko pričakuješ razplet situacije, ki ti ne bo všeč. :blank:

Hvala Žarek v kakšnem smislu misliš, da mi ne bo všeč? Da bo vlekla poteze za odpustitev ali v kakšnem drugem smislu? Kolikor sem opazila je oseba skrajno psihično nevarna, žal :( .

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #433 on: January 26, 2020, 08:51:08 AM »

Draga Pika, imaš mogoče vprašanje? Karte kažejo situacijo, ki je bila na dnu in to dno ni imelo izhoda. Zdaj pa kmalu se stvari odprejo in sledi neverjeten preobrat, ki ti bo nudil uspeh, srečo, dobitek. V tej situaciji se brez najmanjšega dvoma stvari razpletejo veliko boljše kot bi pričakovala. Če imaš vprašanje kar povej. 8)

Dragi Žarek,
hvala ti.
V bistvu sem naslednji dan, ko sem postavila vprašanje, neko osebo soočila s svojim razmišljanjem, videnjem situacije in v minuti doživela obrambni napad z njene strani.
Precej hudo je bilo.
Vem, da imam prav in da je oseba delovala nepošteno, šlo je za prebrisano igro.
Zanima me, kako naj ravnam v nadaljevanju.
Konflikta ne želim, je pa nastal, ker sem osebi snela masko in s tem dregnila v osje gnezdo.
Mislim sicer, da sem ji povedala dovolj, vase očitno ne namerava pogledati, vseeno me zanima, ali ev. moram zdaj na kaj paziti. Mogoče pa tvoj odgovor kaže na to, da je bilo soočenje na mestu.
Hvala ti.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #434 on: January 26, 2020, 04:03:53 PM »

Hvala Žarek v kakšnem smislu misliš, da mi ne bo všeč? Da bo vlekla poteze za odpustitev ali v kakšnem drugem smislu? Kolikor sem opazila je oseba skrajno psihično nevarna, žal :( .

Možne so nepredvidljive konfliktne situacije, spremembe, ki ti na splošno ne bodo všeč. Da se temu ubraniš se je potrebno postaviti zase, jasno izražati, stati za seboj in nikakor popuščati. S tem tudi pokažeš spoštovanje sami sebi. Vem, da se ti to ne sliši kot kakšna rešitev, vendar pa ti karte sporočajo ravno to. Premisli o napisanem. 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆