Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Missy on February 27, 2018, 09:33:36 AMQuote from: Maja on February 27, 2018, 07:17:36 AM8 palic - komunikacija, novice, naglica, dopolnitev, izpolnitev, veliko upanje, prepričanost, gibanje, napredek, hitrost, akcija.8 mescev se že čaka na to... Missy, ravno, ko si ti tole zapisala sem jaz dobila sporočilo in mi je reklo, da naj ti ga napišem kar tu ... Prav to sporočilo gre v igro usode skozi tunele uresničitve najkasneje do 8.3.2018.
Quote from: Maja on February 27, 2018, 07:17:36 AM8 palic - komunikacija, novice, naglica, dopolnitev, izpolnitev, veliko upanje, prepričanost, gibanje, napredek, hitrost, akcija.8 mescev se že čaka na to...
8 palic - komunikacija, novice, naglica, dopolnitev, izpolnitev, veliko upanje, prepričanost, gibanje, napredek, hitrost, akcija.
As diskov - zadovoljstvo, stabilnost, izpolnitev, ekstaza, inteligenca, veselje, dobri materialni pogoji, uspešni podvigi.