NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zakaj se ustavi?
Kaj bo naslednji korak?
Quote from: Maja on January 15, 2018, 10:22:33 AMKaj bo naslednji korak?Danes sem pa ful produktivna, like it
Quote from: Pika on January 15, 2018, 08:15:05 AMZakaj ne?zakaj pa bi če ni trebalinija najmanjšega odpora, zero waste
Zakaj ne?
Quote from: Andres on January 15, 2018, 02:29:40 AMNa vidiku imam, oziroma dobil sem povpraševanje za 12 turisto od 6-12 marca. Lahko gre za preproste ljudi, vendar je možno, da bo kakšen zatežen. Narodnost takoj ne povem zaradi možnega vpliva na odgovor. Kako bo šlo in ali bodo sploh pristali na ponudbo, ki jo bom poslal te dni. Andresčlovek obrača, Bog obrnemanj boš razmišljal kako bo šlo, boljše bo, prepusti se
Na vidiku imam, oziroma dobil sem povpraševanje za 12 turisto od 6-12 marca. Lahko gre za preproste ljudi, vendar je možno, da bo kakšen zatežen. Narodnost takoj ne povem zaradi možnega vpliva na odgovor. Kako bo šlo in ali bodo sploh pristali na ponudbo, ki jo bom poslal te dni. Andres
Kaj bova sedaj?
Oh yes, super!!! Ne ves kako na mestu!
Iz tvojih ust v Bozja usesa! Jes sm ready!