NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Andres on September 11, 2008, 07:53:31 PMAh, kaj bi joto nudil, če pa e tuninega namaza pri vas ne jeste. AndresTake se pa pri meni ne dobi. Lahko pa testiram ko bo Theta na Islandiji. AndresA jota je narejena iz tuninega namaza? Lep večer!Iza
Ah, kaj bi joto nudil, če pa e tuninega namaza pri vas ne jeste. Andres
Quote from: Iza on September 11, 2008, 08:19:40 PMQuote from: Andres on September 11, 2008, 07:53:31 PMAh, kaj bi joto nudil, če pa še tuninega namaza pri vas ne jeste. AndresTake se pa pri meni ne dobi. Lahko pa testiram ko bo Theta na Islandiji. AndresA jota je narejena iz tuninega namaza? Lep večer!Iza
Quote from: Andres on September 11, 2008, 07:53:31 PMAh, kaj bi joto nudil, če pa še tuninega namaza pri vas ne jeste. AndresTake se pa pri meni ne dobi. Lahko pa testiram ko bo Theta na Islandiji. AndresA jota je narejena iz tuninega namaza? Lep večer!Iza
Ah, kaj bi joto nudil, če pa še tuninega namaza pri vas ne jeste. Andres
Se mi zdi, da tu že dolgo ni blo nobene čage. En čas smo imeli vsak večer neke trubaše, trebušne plesalke, pijanke, sedaj pa....
Poravnal račun? Kako, če barman časti? Jaz bi en ananasov sok.
Quote from: Regina on September 16, 2008, 12:12:08 PMPoravnal račun? Kako, če barman časti? Jaz bi en ananasov sok. Uf regina pole boš mela dobro spermo.
Quote from: bik7 on September 16, 2008, 12:51:20 PMQuote from: Regina on September 16, 2008, 12:12:08 PMPoravnal račun? Kako, če barman časti? Jaz bi en ananasov sok. Uf regina pole boš mela dobro spermo. Pa več bromelina in boljšo prebavo tudi.