Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: apemaya on October 03, 2008, 12:24:35 PMQuote from: Neska on October 03, 2008, 09:49:40 AMQuote from: Nena on October 03, 2008, 09:13:16 AMEvo mene na cajcku Neska, bom ti jaz družbo delala, pa še kdo se bo našel Quote from: Rena on October 03, 2008, 09:29:38 AMEvo še mene, z že drugo rundo kapučina... Bomo kakšno udarno rekle... Pa saj se mi je zdelo, da ne bom samevala ... Bomo mogle bit samo bolj "aktivne", da nadomestimo forumski dopust naših dragih moderatork Kapučino, bi z veseljem tudi jaz Jaz sem mislila, da boste vse delale druzbo v konkurencnem hotelu- no, ce ne boste usle, se vam pridruzim v nasem ljubem baru OK, /hmmm,hmmm.../ se vidimo
Quote from: Neska on October 03, 2008, 09:49:40 AMQuote from: Nena on October 03, 2008, 09:13:16 AMEvo mene na cajcku Neska, bom ti jaz družbo delala, pa še kdo se bo našel Quote from: Rena on October 03, 2008, 09:29:38 AMEvo še mene, z že drugo rundo kapučina... Bomo kakšno udarno rekle... Pa saj se mi je zdelo, da ne bom samevala ... Bomo mogle bit samo bolj "aktivne", da nadomestimo forumski dopust naših dragih moderatork Kapučino, bi z veseljem tudi jaz Jaz sem mislila, da boste vse delale druzbo v konkurencnem hotelu- no, ce ne boste usle, se vam pridruzim v nasem ljubem baru
Quote from: Nena on October 03, 2008, 09:13:16 AMEvo mene na cajcku Neska, bom ti jaz družbo delala, pa še kdo se bo našel Quote from: Rena on October 03, 2008, 09:29:38 AMEvo še mene, z že drugo rundo kapučina... Bomo kakšno udarno rekle... Pa saj se mi je zdelo, da ne bom samevala ... Bomo mogle bit samo bolj "aktivne", da nadomestimo forumski dopust naših dragih moderatork Kapučino, bi z veseljem tudi jaz
Evo mene na cajcku Neska, bom ti jaz družbo delala, pa še kdo se bo našel
Evo še mene, z že drugo rundo kapučina... Bomo kakšno udarno rekle...
Quote from: Nena on October 03, 2008, 01:06:32 PMNe verjamem, da je bil kdo od uslužbencev.Sem pa videla zjutraj eno maldo gospodično, ki se je sumljivo okoli portirnice sukala s skodelico kave v roki Ja, to sem tudi jaz videla. Meni se pa zdi, da je prisla pogledat nasega fajn portirja,o katerem se sirijo same lepe stvari, ker pa njega ni bilo, se je obrnila in sla.
Ne verjamem, da je bil kdo od uslužbencev.Sem pa videla zjutraj eno maldo gospodično, ki se je sumljivo okoli portirnice sukala s skodelico kave v roki
Apamika evo specialno smo zate mufloni in osvežilna čokolada, da kdo ne bo mel pomenjkanja. Sej veš da si vredna vsega kar si želiš. Ostali pa čaj z ali pa brez ruma v tem prelepem vremenu.