Sem hotel sam izračunat in iz objavljenih razlag poiskat svojo, ampak imaš očitno drugačno metodo seštevanja, zato te moram gnjavit s svojim datumom - 8.5.1976
PS. Sem pa res bizgec, ali pa mi je polnozrnata štručka stopila v glavo. Šestko imam, a ne?
živijo
do rojstnega dneva si še v šestki, ki traja od lani od tvojega rojstnega dneva
Glavna tema v osebnem letu šest je dom in družina, zato se boste najbrž veliko ukvarjali z domom, odgovornostjo, dolžnostmi, družinskimi člani, razmerji in prijatelji.
Morda boste morali v tem letu narediti veliko odločitev glede svoje stabilnosti in prihodnosti – vaših temeljev za prihodnost. Bolj mislite z glavo kot pa s srcem in izbrali boste pravilno. Lahko da se boste v tem letu odločali o nepremičnini, pri čemer se ne odločajte impulzivno ali čustveno, pač pa dobro razmislite, kje boste dolgoročno srečni.
Letos od rojstnega dneva dalje si pa do naslednjega RD v petki:
Glavna tema osebnega leta pet je svoboda, najbrž pa bo hitro in burno. Morda čutite potrebo, da se znebite omejitev, potujete ali preselite svoj sedež (v službi ali v svojem duhovnem življenju?).
Zdaj je čas, da se izrazite. Če imate v tem letu kreativne ideje, jih tudi uresničite, zlasti inovativne ideje v poslu ali prodaji.
Uživaj v štručkah