Author Topic: Numerološko osebno leto  (Read 44540 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jernej

• Mojster
Re: Numerološko osebno leto
« Reply #45 on: February 09, 2018, 06:43:59 PM »
Šajseee, ni še bilo razlage za 6. :D Ok. Google.

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
  • Give your dream a chance.
« Reply #46 on: February 09, 2018, 09:45:35 PM »
Zanimivo, da sta dva načina računanja. Nisem šel preverjat, če sta samo dve različni poti do istega rezultata.
Da se seštejeta rojstni datum in mesec do enocifrnega rezultata, je vsem enako. Potem pa eni uporabljajo resnično letnico rojstva in se poleg prišteva še zaporedno leto od 1 do 9 (trenutno je 2) ali pa se uporabi aktualna letnica...  ???

Pri numerologiji (kot sem jo uspela do sedaj spoznati) mislim, da ni vprašanje ali pridemo do istega rezultata- logično bi bilo, da bi. Kar meni predstavlja dilemo je, da so poimenovanja za iste stvari, različna. Niso tako enotna, kot so pri astrologiji. (kjer imajo vsi poimenovanja hiš, aspektov, planetov itd.). Pri numerologiji tudi številke na različih mestih pri seštevkih pomenijo različno. Jaz sem se učila le od ene numerologinje dveh različnih tehnik, ki se dopolnjujeta. (sta si precej različni). Iz izkušenj ne vem veliko povedati, ker jih nimam prav dosti, vem pa, da numerologinji, pri kateri sem se učila, ta način deluje. 
Za izračun osebnega leta se prišteva poleg aktualna letnica tistega leta, za katero želiš izračunati osebno leto ( je pa tudi res, da po tem, kar sem se učila, velja osebno leto že od 1.1. naprej in ne šele od rojstnega dneva) tako da ne vem, če pišem o isti stvari kot nensi. Zato sem spraševala...

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #47 on: February 10, 2018, 12:36:25 PM »
Sem hotel sam izračunat in iz objavljenih razlag poiskat svojo, ampak imaš očitno drugačno metodo seštevanja, zato te moram gnjavit s svojim datumom - 8.5.1976

PS. Sem pa res bizgec, ali pa mi je polnozrnata štručka stopila v glavo. Šestko imam, a ne?

živijo

do rojstnega dneva si še v šestki, ki traja od lani od tvojega rojstnega dneva

Glavna tema v osebnem letu šest je dom in družina, zato se boste najbrž veliko ukvarjali z domom, odgovornostjo, dolžnostmi, družinskimi člani, razmerji in prijatelji.
Morda boste morali v tem letu narediti veliko odločitev glede svoje stabilnosti in prihodnosti – vaših temeljev za prihodnost. Bolj mislite z glavo kot pa s srcem in izbrali boste pravilno. Lahko da se boste v tem letu odločali o nepremičnini, pri čemer se ne odločajte impulzivno ali čustveno, pač pa dobro razmislite, kje boste dolgoročno srečni.

Letos od rojstnega dneva dalje si pa do naslednjega RD v petki:
Glavna tema osebnega leta pet je svoboda, najbrž pa bo hitro in burno. Morda čutite potrebo, da se znebite omejitev, potujete ali preselite svoj sedež (v službi ali v svojem duhovnem življenju?).
Zdaj je čas, da se izrazite. Če imate v tem letu kreativne ideje, jih tudi uresničite, zlasti inovativne ideje v poslu ali prodaji.

Uživaj v štručkah  :P :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #48 on: February 10, 2018, 12:42:30 PM »

Zanimivo, da sta dva načina računanja. Nisem šel preverjat, če sta samo dve različni poti do istega rezultata.
Da se seštejeta rojstni datum in mesec do enocifrnega rezultata, je vsem enako. Potem pa eni uporabljajo resnično letnico rojstva in se poleg prišteva še zaporedno leto od 1 do 9 (trenutno je 2) ali pa se uporabi aktualna letnica...  ???

Pri numerologiji (kot sem jo uspela do sedaj spoznati) mislim, da ni vprašanje ali pridemo do istega rezultata- logično bi bilo, da bi. Kar meni predstavlja dilemo je, da so poimenovanja za iste stvari, različna. Niso tako enotna, kot so pri astrologiji. (kjer imajo vsi poimenovanja hiš, aspektov, planetov itd.). Pri numerologiji tudi številke na različih mestih pri seštevkih pomenijo različno. Jaz sem se učila le od ene numerologinje dveh različnih tehnik, ki se dopolnjujeta. (sta si precej različni). Iz izkušenj ne vem veliko povedati, ker jih nimam prav dosti, vem pa, da numerologinji, pri kateri sem se učila, ta način deluje. 
Za izračun osebnega leta se prišteva poleg aktualna letnica tistega leta, za katero želiš izračunati osebno leto ( je pa tudi res, da po tem, kar sem se učila, velja osebno leto že od 1.1. naprej in ne šele od rojstnega dneva) tako da ne vem, če pišem o isti stvari kot nensi. Zato sem spraševala...

živijo Tweety8
te je lepo spet brat tukaj na forumu
kot si napisala sta dva načina računanja in "štetja" osebnega leta, od 1.1. dalje tekočega leta in od rojstnega dne v tekočem letu dalje

jaz osebno upoštevam ta način, saj menim, da je energija vstopa v novo leto preko energije portala 1.1. za vse enaka in velja do neke mere na splošno (kot v astrologiji napovedi za celo leto kjer se verjetno vsak najde v nekem drobcu informacije) veliko bolj natančna je pa osebna energija preko portala energije rojstnega datuma, ki si ga je vsak izbral (tudi v astro so razlage na podlagi osebnih podatkov za leto ki ga gledaš veliko bolj natančne)

zato torej upoštevam numerološko leto od rojstnega dne naprej (izračun je kot si napisala le če še v tekočem letu nisi imel RD od števila ki ga dobiš odšteješ 1)
torej pri Jerneju je to 6 do maja, ker ima RD majaje pa od tam dalje v energiji 5-ke

bodi fajn  :-*

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #49 on: February 10, 2018, 01:02:11 PM »
... torej pri Jerneju je to 6 do maja, ker ima RD majaje pa od tam dalje v energiji 5-ke

O porkaduš. Saj napredujem nazaj.  :o ???

;D

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #50 on: February 11, 2018, 08:39:36 AM »
... torej pri Jerneju je to 6 do maja, ker ima RD majaje pa od tam dalje v energiji 5-ke

O porkaduš. Saj napredujem nazaj.  :o ???

;D

Ali pa se v prvo peterico uvrščaš  ;D