IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Rena on January 02, 2018, 06:59:02 PMJz pa največkrat: U ku... naj gre Lepo prosim jaz pa dama diplomatska in uvidevna, vse preveč spevnaše ko jih imam poln kufer in jih u ku... pošljem jih lepo prosim, naj vendar že u ku... gredo noooda zdaj jih pa res že predlogo čakam in moledujem, prošnje oblikujem, pa prosim lepopa želim da bi se me usmililo vsaj nebo če se me že dotični, ki naj bi se me, ne boajoj ajoj kaj naj in kako, da ne bo še vse ostalo u ku... šlopol bo šele hudo, ja prav nič lepoleto ki se je začelo ti omogočada prisilni jopič zapustiš, se osvobodiš, se spočiješ in naspišto storiš pa takoda delaš le še in edinole, kar zares delo tvoje jevse ostalo pa pustiš, da reši čigar delo je, da razreši samo se, pa tudi če se ne, tvoje to ni, to so od drugih smetiod drugih smetarka - svoja grobarka, se potopi moja barkami zmanjka energije, me depresija zalijekaj in kako bo tvoje življenje plulo pa odločaš ti in le tiz izbirami in predvsem ne-izbirami svojimi tud če bo v prvem hipu vse narobe šlo, al pa tako le zgledalo,nič hudega, je faza to prehodnače boš vztrajala se vse prav hitro uredi, vsak na svoje mesto stopitvoje življenje in delovanje se poenostavitvoje življenje srečno nazaj sestavi kamor spadakamor spadaš ti
Jz pa največkrat: U ku... naj gre Lepo prosim
Quote from: cvetka on January 03, 2018, 08:58:16 AMNensi, jaz pa ob tistih dnevih grdo gledam, mož pravi, da gledam kot hudič iz kugle. Tudi v službi sem slišala opazko, da grdo gledam. Kletvic iz mojih ust ni slišat.Cvetka v 2018 odpleše kot baletkamlada, svobodna, igriva, iskrivase pred svetom nič več ne skrivaji v vetru plapola grivazajaha konja sreče, se od strahu nič več ne opotečetočno ve kje je njena pot do srečekaj in kdaj naredi takoda vse bo prav še samoda ji bo v življenju le še leposi je to zaslužilaje celo življenje za druge cvetela in jim služilanaša dobra vila milaje od skrbi in hudega skoraj ovenela in skoprnelazdaj se bo bilke rešilne oprijelasi Kekčevo pesem zapela in v svet poletelanam kartico z oblaka sreče napisalase sebe nič več bala, se zase postavilasvojo barko sreče splavilajo krmarila pogumno in srečno v življenje večnoCvetka srečno 2018 in naprej vsako naj boti želi celotno stvarstvo
Nensi, jaz pa ob tistih dnevih grdo gledam, mož pravi, da gledam kot hudič iz kugle. Tudi v službi sem slišala opazko, da grdo gledam. Kletvic iz mojih ust ni slišat.
Quote from: Gloria82 on January 02, 2018, 10:33:38 AM... meni tudi največkrat uide mater ( ) ali pa PIIIIIIISMO pismo na pot bo šlo, kmalu bo prišlose razveselim, od veselja zakričimvse slabo za seboj pustimđsedaj se samo še smejimse življenja veselimživljenju odprem vrataod sedaj naprej mi vse česar se lotim ratagrablje, kramp, motika, lopataraste moja solatasezidam si domek novbrez spon in okovdiham, živim, se veselim
... meni tudi največkrat uide mater ( ) ali pa PIIIIIIISMO