Author Topic: Luna, 6. del  (Read 37447 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Luna, 6. del
« on: January 06, 2018, 07:49:09 AM »
Odpiram nov del.

Padajoča Luna je v Devici.
Zjutraj je tvorila opozicijo z Neptunom, takrat naša presoja ni bila najboljša. Možna so čustvena nihanja, pomanjkanje volje ...
Malo pred poldnevom bo razpoloženje veliko boljše, Luna bo v trigonu z Venero.
Sledi sekstil s Soncem in Marsom in dan se bo kar odvijal v pozitivni smeri. V popolnem nasprotju z začetkom dneva, bomo polni energije, dobre volje in zagona.
Pozno popoldne pa bo začinjeno s čustvi, Luna bo v trigonu s Plutonom.
Mars je v konjunkciji z Jupitrom, začenjamo pa čutiti še Merkurjev trigon k Uranu ter konjunkcijo Sonca in Venere. Zelo ugoden čas za spremembe, nove začetke, možna so nova, prijetna poznanstva ...
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Luna, 6. del
« Reply #1 on: January 06, 2018, 12:21:36 PM »
Hvala Maja :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #2 on: January 06, 2018, 03:54:26 PM »
Krasno. Lepa napoved.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #3 on: January 06, 2018, 09:08:32 PM »
Lepa napoved, jaz sem bila deležna konkretne dobre volje.
Je nenapovedano prišla hči, ker se ji je nekaj pokvaril avto, mehanika pa je obdržala tistega iz domače vasi. In sva ob dobri dodatni družbi preživeli dan, tudi pica je pristala v želodcu. In njene otroke je ves dan varovala tadruga babi. :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #4 on: January 07, 2018, 09:29:26 AM »
Zgodaj zjutraj je Luna tvorila kvadrat z Merkurjem. Ker smo takrat po večini še spali, smo se napetostim izognili.
Trenutno je Luna v praznem teku in bo ob 13:14 vstopila v Tehtnico.
Popoldne bo v kvadrat s Saturnom, bolj resnobno vzdušje bo, ne bo nam do nekih posebnih podvigov. Čas lahko izkoristimo za umik v samoto in počitek.
Še vedno imamo Merkur v trigonu z Uranom in Mars v konjunkciji z Jupitrom.
V prihodnih dneh bo Sonce tvorilo sekstil z Jupitrom in Marsom ter konjunkcijo z Venero. Mars in Jupiter bosta v sekstilu s Plutonom. Zelo pestro dogajanje na nebu.
Zelo ugoden čas za vsakršne odločitve in poteze, s katerimi bomo spremenili strukture najrazličnejših odnosov in uredili marsikatero področje našega življenja. Stvari so stale dovolj dolgo, dostikrat smo vse premislili in pretehtali, padli in se znova pobrali, zdaj imamo na voljo vso potrebno energijo, da naredimo prve korake v novi smeri. Čas in sreča sta na naši strani.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #5 on: January 07, 2018, 02:07:39 PM »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #6 on: January 08, 2018, 07:55:50 AM »
Kar se Lune tiče, tekom dneva ne bo nekega posebnega dogajanja. Tik proti koncu dneva bo s kvadratom z Venero poudarjala naše najbolj občutljive občutke.
Dogajanje med planeti pa tekom celega tedna zelo pestro, kot sem pisala že včeraj ... Pustimo se presenetiti, kaj nam prinašajo prihodnji dnevi.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #7 on: January 08, 2018, 09:36:40 AM »
Danes kar vse običajno torej.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #8 on: January 08, 2018, 11:10:08 AM »
Nekateri ste najbrž tudi naročeni na tedenski horoskop Berna Jurečiča ... Tole je zapisal za ta teden:
"Teden se bo začel z odličnimi energijami sodelovanja kar petih planetov na zelo ozkem pasu okrog 17 - 19 stopinj Kozoroga in Škorpijona, ki jih bo v sredo še spodbudil prehod Lune, ki se bo pri marsikom, ki ima v horoskopu potenciale, povezane s temi stopinjami, izkazala kot sprožilec močnih in pomembnih sprememb. O povezavah teh dveh znamenj, ki sicer nista ne sorodna ne prijatelja, znata pa zato odlično delovati in se boriti z rano ob rami, je bilo že veliko rečenega v času, ko je bil Saturn v Škorpijonu in sočasno Pluton v Kozorogu. Priložnost za prestrukturiranje, novi red, ki bi nadomestil nekaj, kar ne deluje dobro, je boljša kot kdajkoli prej; pol od vseh planetov se na nebu znajde v dobrih povezavah zelo redko ... Bi radi zamenjali, spremenili slabo navado - kajenje, prehrano, kakšno drugo lastnost, morda takšno, ki ste se je lotili že večkrat, pa se ni obneslo? Morda odnos, ki vas moti že dolgo časa? Odvisno od področja, kam te stopinje padejo v neki horoskop, prinašajo odlične potenciale. Za rojene okrog 12. novembra in januarja, kot tudi za rojene 12 dni pred koncem vodnih, zemeljskih ali pa stalnih in glavnih znamenj, skratka za večino med nami pa te energije pomenijo lepo priložnost za korak naprej."

Meni zelo pisano na kožo.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #9 on: January 08, 2018, 02:50:35 PM »
Nekateri ste najbrž tudi naročeni na tedenski horoskop Berna Jurečiča ... Tole je zapisal za ta teden:
"Teden se bo začel z odličnimi energijami sodelovanja kar petih planetov na zelo ozkem pasu okrog 17 - 19 stopinj Kozoroga in Škorpijona, ki jih bo v sredo še spodbudil prehod Lune, ki se bo pri marsikom, ki ima v horoskopu potenciale, povezane s temi stopinjami, izkazala kot sprožilec močnih in pomembnih sprememb. O povezavah teh dveh znamenj, ki sicer nista ne sorodna ne prijatelja, znata pa zato odlično delovati in se boriti z rano ob rami, je bilo že veliko rečenega v času, ko je bil Saturn v Škorpijonu in sočasno Pluton v Kozorogu. Priložnost za prestrukturiranje, novi red, ki bi nadomestil nekaj, kar ne deluje dobro, je boljša kot kdajkoli prej; pol od vseh planetov se na nebu znajde v dobrih povezavah zelo redko ... Bi radi zamenjali, spremenili slabo navado - kajenje, prehrano, kakšno drugo lastnost, morda takšno, ki ste se je lotili že večkrat, pa se ni obneslo? Morda odnos, ki vas moti že dolgo časa? Odvisno od področja, kam te stopinje padejo v neki horoskop, prinašajo odlične potenciale. Za rojene okrog 12. novembra in januarja, kot tudi za rojene 12 dni pred koncem vodnih, zemeljskih ali pa stalnih in glavnih znamenj, skratka za večino med nami pa te energije pomenijo lepo priložnost za korak naprej."

Meni zelo pisano na kožo.

Imam venero na 16 stopinji raka, lepo zame, še vedno vpliva :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #10 on: January 10, 2018, 07:38:54 AM »
Padajoča Luna je v Škorpijonu.
Zaradi sekstila s Saturnom je bila noč mirna.
Zvečer bo tvorila trigon z Neptunom, lahko bomo počeli kaj lepega, sami ali v prijetni družbi.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #11 on: January 10, 2018, 09:41:22 AM »
Ooo, lepo. Rada kaj počnem zvečer v dvoje.  ;D
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #12 on: January 10, 2018, 09:41:35 AM »
Padajoča Luna je v Škorpijonu.
Zaradi sekstila s Saturnom je bila noč mirna.
Zvečer bo tvorila trigon z Neptunom, lahko bomo počeli kaj lepega, sami ali v prijetni družbi.
...res je, spala sem kot malo dete, in moje dete prav tako  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #13 on: January 10, 2018, 09:42:26 AM »
Ooo, lepo. Rada kaj počnem zvečer v dvoje.  ;D
...jaz bom pa mogla grupno, ker sem na šihtu zvečer  :laugh: :laugh: :laugh: