Author Topic: Luna, 6. del  (Read 37276 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Luna, 6. del
« Reply #135 on: March 10, 2018, 09:57:36 PM »
Padajoča Luna v Strelcu je bila ponoči v konjunkciji z Marsom in trigonu z Uranom, kar je lahko nekoliko motilo spanec.
Nato je prešla v prazni tek, ob 10:52 bo vstopila v Kozoroga.
Zvečer bo tvorila kvadrat z Venero, takrat velja previdnost, saj obstaja povečana nevarnost za ljubosumne izpade, napeto zna biti v bližnjem okolju, med sorodniki, težko se bo uskladiti.
Od včeraj dalje se retrogradno giblje planet Jupiter.
Do Merkur tvori kvadrat s Saturnom, Mars trigon z Uranom in Sonce sekstil s Plutonom. Vse to bo aktualno do začetka novega delovnega tedna.
Čutili bomo veliko potrebo po spremembi, preporodu, po ureditvi stvari. Iznenada se bo pojavil močan impulz, ki nas bo gnal k razreševanju zadev, ki motijo naš notranji mir. Gre za ureditve razmerij, reševanje nesporazumov ali radikalnega spreminjanja načina življenja in miselnih vzorcev. Navdiha bo več, kot dovolj, a moramo razmisliti dvakrat, preden bomo reagirali, saj nismo varni pred napačno presojo in posledično nepravo odločitvijo. Temu se lahko v veliki meri izognemo, če se zanesemo nase in ne pustimo tujemu mnenju, da upravlja z našo voljo.
Srečno!

Moje današnja zapažanje. Bil sem v treh trgovinah in vedno sem naletel na  isti vzorec.  Ljudje mečkajo, z velikimi vozički blokirajo prehode. Ena se je ustavila in Facebook sporočila pregledovala, medtem, ko kupci niso mogli mimo.    Tretja je prišla s hčerko in  sta ravno tako blokirali  prehod, četudi je bila hčerka tako mala, da bi bilo bolje, če bi jo kar v svoj voziček naložila.   
To sem opazil že prej in ko so tako tri debele ženske z vozički blokirale mene sem tisti z najdebelejšo rito rekel, da če jo ruknem notri bo jutri o meni pisala Mee too  zgodbo, ker naj bi bilo zanalašč, ter posledično bi me lahko prikazala kot spolnega nadlegovalca.    No, tista se je opravičila.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #136 on: March 11, 2018, 09:57:29 AM »
Padajoča Luna je v Kozorogu.
Ponoči je bila v kvadratu z Merkurjem, nato še v konjunkciji s Saturnom, kar je privedlo do tenzije med čustvi in razumom. Racionalizacija čustev teh ne more spremeniti, najverjetneje tudi razložiti ne. Lahko je povzročila le pretirano zaskrbljenost. Zato težke sanje niso bile presenečenje ...
Popoldne bo Luna tvorila sekstil z Neptunom, preostanek nedelje bo miren, misli bomo lahko vsaj malo peljali na pašo, a ne bodo znale predaleč ...
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #137 on: March 12, 2018, 07:20:13 AM »
V nov delovni teden nas je pospremila Lunina konjunkcija s Plutonom in na površje potegnila še kakšno zakopano stvar, ki leži v naši podzavesti.
Prijetno dopoldne se obeta - Luna bo najprej tvorila sekstil s Soncem, zatem še z Jupitrom. Dobro počutje, ravnovesje, kakšno lepo presenečenje ni izključeno ...
Popoldne bo Luna v kvadratu z Uranom, hitimo počasi in premislimo več, kot dvakrat, preden reagiramo.
Sledil bo Lunin prazni tek, malo pred polnočjo pa bo Luna iz Kozoroga prestopila v Vodnarja.
Prva polovica delovnega tedna bo postregla s pestrim dogajanjem med planeti.
Poleg Sončevega sekstila s Plutonom, Marsovega trigona z Uranom in Merkurjevega kvadrata s Saturnom, ki so nas spremljali že tekom vikenda, se bosta zgodila še Venerin kvadrat s Saturnom in Sončev trigon z Jupitrom. Energije so na eni strani visokoleteče in kličejo po aktivnosti, na drugi strani pa so zadržane in svetujejo počasne korake.
Preteklosti še nismo povsem pustili za seboj, čeprav smo z eno nogo že v prihodnosti. Veselimo se novega, naredili smo velike korake, a nekaj nas še drži nazaj. Bodisi spomini bodisi tiho notranje žalovanje, ki nam onemogoča, da bi zadihali s polnimi pljuči. Vsaka sprememba, četudi pozitivna, človeku povzroča stres. Dajmo si čas.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #138 on: March 13, 2018, 07:15:23 AM »
Padajoča Luna je v znamenju Vodnarja.
Popoldne bo tvorila sekstil z Venero, lahko bomo uživali v dobri družbi ali pa v dvoje v ljubezni.
Pozno zvečer bo v sekstilu z Merkurjem, razpoloženi bomo za pogovor, a bolj, kot za resne pogovore, za lahkotno kramljanje. Bolj bomo trosili besede, kot ugotovili kaj konkretnega.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #139 on: March 13, 2018, 09:33:26 AM »
Oo, saj ne vem, ali je to ok napoved ali ne.  ;D
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #140 on: March 14, 2018, 07:17:13 AM »
Padajoča Luna je v Vodnarju.
Zvečer bo v kvadratu z Jupitrom. Počutili se bomo kar v redu, ideje bodo, a ne bomo zagreti za kakšna večja dejanja.
Venerin kvadrat s Saturnom nam bo dajal občutek, da smo ujeti v danih okoliščinah, zaradi česar se lahko pojavi depresija ali napetost. Ni še čisto pravi čas za nove začetke, morda niti ne moremo ali znamo videti, kaj sploh želimo. S sreči ta vpliv popušča, počasi ga briše in preobraža Sončev trigon z Jupitrom. Cilji se bodo definirali, dobili bomo več volje in entuziazma za premike naprej in pripravljeni bomo sprejeti kakšno tveganje, ki je za nove začetke še kako potrebno.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #141 on: March 15, 2018, 09:46:20 AM »
Padajoča Luna v Vodnarju je v zgodnjih jutranjih urah tvorila sekstil z Uranom, ki ga je nadaljeval sekstil z Marsom. Oboje obeta dinamičen začetek dneva. Naglica, nepredvideni dogodki, kup zgodnjih opravkov ... A bi morali vse prestati brez večjih spodrsljajev.
Nato bo Luna v praznem teku, nekaj čez 11. uro dopoldne pa bo vstopila v Ribi in tempo se bo umiril ...
Tekom dneva Luna ne bo tvorila nobenega aspekta s planeti več. Malo premora bo dobro delo.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #142 on: March 16, 2018, 01:26:48 PM »
Padajoča Luna v Ribah je proti jutru tvorila sekstil s Saturnom.
Popoldne bo sanjavo, Luna bo v konjunkciji z Neptunom. Super za konec delovnega tedna za tiste, ki imajo običajen delavnik.
« Last Edit: March 16, 2018, 01:30:43 PM by Maja »
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #143 on: March 16, 2018, 08:15:41 PM »
Tale Luna in Neptun sta mi jo krepko zagodla. Jaz sem danes izgubila denarnico, seveda s karticami vred.
Pri nakupu pri vaškem mesarju sem jo še koristila, ob naslednji postaji v trgovini pa je ni bilo več  :blank:.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #144 on: March 17, 2018, 08:08:49 AM »
Padajoča Luna v Ribah je ponoči tvorila sekstil s Plutonom, spet možnost za žive in sporočilne sanje.
Dan se začenja z Luninim trigonom k Jupitru in nas navdaja z živahno energijo.
Okrog 14. ure bo mlaj, prazna Luna, ki naznanja konec starega in začetek novega cikla. Že nekaj časa imamo obdobje, ko zaključujemo stare stvari in se podajamo v novo.
Luna bo v praznem teku do 20. ure, ko prestopi v Ovna.
Le nekaj minut za tem bo v kvadratu z Marsom. Pazimo na svoje reakcije, da ne pride do izbruhov jeze in prepirov. Možen je tudi kakšen glavobol.
Danes popoldne bo Mars prestopil v znamenje Kozoroga. Strasti se tu nekoliko pomirijo, naše delovanje se umiri in ni več tako razpršeno v smeri različnih ciljev. Ravnamo premišljeno, preudarno, naša močna točka postane disciplina. Zdaj ni čas, da lenarimo ali se smilimo sami sebi. Kar je treba, je treba.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #145 on: March 18, 2018, 07:58:02 AM »
Rastoča Luna je v Ovnu.
Malo pred poldnevom se bo dovršil kvadrat s Saturnom, ki ne bo nič kaj blagodejen za čustveno razpoloženje. Lahko nas doleti kakšen hladen tuš, zaradi katerega si bomo potem v kotu lizali rane.
Zaključek dneva pa bo povsem drugačen. Harmonija, romantika, notranji mir, sproščen in odkrit pogovor, spolnost ... Luna bo v konjunkciji z Venero, kmalu zatem pa še z Merkurjem.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #146 on: March 19, 2018, 07:33:13 AM »
Rastoča Luna v Ovnu bo dopoldne tvorila kvadrat s Plutonom. Izbruhi čustev, ki se zbujajo zaradi nerazčiščenih zadev. Možni so prepiri, celo nasilje ni izključeno in videli bomo, da ne moremo več odlašati s spremembami. Morda pa jih le začnemo uvajati, zvečer bo Luna v konjunkciji z Uranom.
Luna bo v praznem teku do 2. ure zjutraj, ko vstopi v Bika.
Današnje kvadrate bo mehčala Merkurjeva konjunkcija z Venero. Omilila bo naš način komunikacije in morda se bomo le izognili hujšim konfliktom.
Lažje bo tistim, ki se niso upirali toku sprememb in zdaj že lahko žanjejo sadove svojega prizadevanja. Ti bodo uživali v romantiki, ljubezni, prijateljstvu, pocukranih besedah ...
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #147 on: March 19, 2018, 09:28:41 AM »
Danes grem praznovat rajši.  :P
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #148 on: March 19, 2018, 10:41:34 AM »
Tale Luna in Neptun sta mi jo krepko zagodla. Jaz sem danes izgubila denarnico, seveda s karticami vred.
Pri nakupu pri vaškem mesarju sem jo še koristila, ob naslednji postaji v trgovini pa je ni bilo več  :blank:.
Tole moram sporočit še semle. Sem danes prejela tel. klic varnostnika, da naj se z os. dok. zglasim pri njih, ker imajo mojo denarnico z nekaj pritiklinami. Juhej. :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #149 on: March 20, 2018, 06:50:37 AM »
Cvetka, odlično!
9ZK 656