Author Topic: Luna, 6. del  (Read 37207 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Luna, 6. del
« Reply #225 on: April 22, 2018, 07:38:35 AM »
Delam na tem...delam.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #226 on: April 22, 2018, 07:46:44 AM »
Vse je v riti ...
9ZK 656

Offline Manja

• Veteran
« Reply #227 on: April 22, 2018, 07:56:50 AM »
Točno to, Maja. Vse.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #228 on: April 22, 2018, 11:20:13 PM »
Ponoči je bila Luna v trigonu z Jupitrom. Po prvem delu noči, ko je bilo zaradi opozicije z Marsom spanje najbrž moteno, bo to proti jutru mirneje oz. vse kaže na to, da bomo utonili v globok sen in tudi živo sanjali, ni pa rečeno, da bodo sanje prijetne, Luna bo v opoziciji s Plutonom.
Popoldne bo precej dinamično. Najprej bo Luna v sekstilu z Venero, dobro razpoloženi se bomo najverjetneje znašli v neki družbi, med prijatelji ali v družinskem krogu, a se nas zna kaj kmalu lotiti nepotrpežljivost, morda se bomo začeli dolgočasiti, ne bo nam več do običajnega preživljanja dne, želeli si bomo česa drugačnega, bolj zanimivega.
Od 17. ure dalje bo Luna v praznem teku, morda od tistih podvigov, ne bo nič. Nekaj čez 19. uro bo Luna vstopila v Leva.
Ponoči se bo dovršil prvi Lunin krajec.
Začenjamo čutiti Marsov sekstil k Jupitru, še dva dni pa je vpleten tudi Pluton. Zagon in optimizem bosta povečana, radi se bomo pokazali, spregovorili o stvareh, ki jih držimo v sebi, a ker se Mars nahaja v Kozorogu, bomo znali to energijo pravilno usmeriti. Zavedali se bomo morebitnih tveganj in njihovih razsežnosti, naša dejanja imajo ves potencial, da se izkažejo pa pametna in pravilna. Sreča bo na naši strani, le vzeti moramo vajeti v svoje roke.
Pluton bo od današnjega popoldneva in vse do 1. oktobra retrograden. V tem obdobju se bo vsega, česar se nameravamo ali moramo znebiti, znebiti še težje. Strah, oklepanje, pretirana potreba po nadzoru ... Ob retrogradnem Saturnu še dodatna obremenilna okoliščina. Pomlad in poletje bosta letos daleč od brezskrbnega, veliko dela nas čaka.

Pluton je bil torej vzrok današnje nevšečnosti.  Bil sem s Herculesom na pasjem poliguni in v tem času vedno pride kakšen z gonečo se psico.  Tako je hodil Hercules za njo, cel krog okrog nekega hribčka, kar znaša okrog kilometer in pol. Nisem ga našel, nakar me je poklical nek moški, da leži poškodovan na grebenčku ki gre proti morju oziroma se tja izteka tudi reka. Prišel sem in moj mali sploh ni mogel stopiti na nogi. Kot bi imel obe zadnji nogi poškodovani. Sprva sem mislil, da ga je tista s psico zbrcala v kolke. Šel sem po vodo in mu dal za piti, vendar po treh decilitrih je vstal in takoj je bilo vse v redu.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #229 on: April 23, 2018, 10:42:40 AM »
Rastoča Luna v Levu bo tekom današnjega jutra tvorila trigon z Merkurjem. Dan se bo začel hitro, obveznosti nas bodo hitro srečale, veliko bo interakcij z drugimi ljudmi ... Preostanek dneva bi moral biti mirnejši.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #230 on: April 24, 2018, 07:24:06 AM »
Dan se začenja z Luno v kvadratu z Jupitrom. Jutro bo prijetno, ampak bo delovni zagon bolj slab, ne bo se nam dalo prav veliko.
Zvečer bo zanimivejši razživeli se bomo, Luna bo v trigonu z Uranom.
Po dvournem praznem teku bo še v današnjem dnevu vstopila v Devico in prešla v kvadrat z Venero. Noč bo mirna.
Mars in Pluton sta v konjunkciji in tvorita sekstil z Jupitrom. To nam daje pogum, da prevzamemo iniciativo in razmislimo o spopadu z večjimi nalogami. Višek energije lahko sprostimo s športom, morda s seksom, vsekakor pa ne s prepirom ... Če bomo znali energijo usmeriti in izkoristiti konstruktivno, nas bo odlikovala velika vzdržljivost in lahko bomo začeli s transformacijo tistega, kar je nujno treba spremeniti. V nasprotnem primeru lahko zapademo v obsedena stanja in (samo)destruktivno vedenje.
Ob strani nam pri načrtovanju prihodnosti stoji Mekurjev kvadrat k Saturnu, sploh v kombinaciji z Luno, ki bo od večera dalje v Devici. Na stvari bomo znali pogledati realno, analitično in se lotiti dejanskih, ne (samo) namišljenih problemov.
Danes menja znamenje Venera, prosti večeru bo vstopila v Dvojčka. V odnosih se bomo razživeli, v besedah bomo brez dlake na jeziku. Za monotonost nam nikakor ne bo, pripravljeni bomo poskusiti tudi kaj novega. Zakaj pa ne?
9ZK 656

Offline Manja

• Veteran
« Reply #231 on: April 24, 2018, 07:39:23 AM »
Uu, zanimivo   8) Hvala, Maja :)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #232 on: April 24, 2018, 09:11:50 AM »
Krasno, vedno sem za kaj novega.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #233 on: April 24, 2018, 09:43:01 AM »

Saša kako tebi deluje uran na asc?
Moja vnučka ga ima tudi v 1. hiši in to v ovnu ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #234 on: April 24, 2018, 10:13:35 AM »

Kot natalno?  ;D Pa tako je, vedno pričakuj nepričakovano. Moram imeti neko dinamiko v življenju, ne gre drugače. Če je preveč rutine, me ubije. Tudi vsaka monotonost me ubije. Razmišljanje je pa vedno zelo zračno, verjetno v povezavi z zračnim Merkurjem.

Drugače pa me ljudje res ne poznajo. Ampak to je verjetno zato, ker imam še Neptuna v prvi, pa dobro skrijem oz dajem drugačen vtis. Vidim, kako me dojemajo drugi, pa mi je zanimivo, ker sem drugače čisto drugačna.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #235 on: April 24, 2018, 10:38:25 AM »

Kot natalno?  ;D Pa tako je, vedno pričakuj nepričakovano. Moram imeti neko dinamiko v življenju, ne gre drugače. Če je preveč rutine, me ubije. Tudi vsaka monotonost me ubije. Razmišljanje je pa vedno zelo zračno, verjetno v povezavi z zračnim Merkurjem.

Drugače pa me ljudje res ne poznajo. Ampak to je verjetno zato, ker imam še Neptuna v prvi, pa dobro skrijem oz dajem drugačen vtis. Vidim, kako me dojemajo drugi, pa mi je zanimivo, ker sem drugače čisto drugačna.

Saša, sem tole temo preselila v sobano Uran ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #236 on: April 25, 2018, 07:13:52 AM »
Rastoča Luna je v Devici.
Jutranji Lunin trigon s Soncem obljublja lep začetek dneva, počutili se bomo dobro, čustva, razum in fizično počutje bodo v ravnovesju.
Popoldne bo Luna v trigonu s Saturnom, uspešno bomo lahko opravili še tiste obveznosti, ki so morda ostale. Nič nam ne bo pretežko, dela se bomo lotili z veseljem.
Mars, Pluton in Jupiter so še vedno v konfiguraciji, opisani včeraj. Prav tako Merkur in Saturn. Ignoriranje problemov in odlašanje z reševanjem nam ne bo v nobeno korist.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #237 on: April 28, 2018, 08:46:08 AM »
Rastoča Luna je v Tehtnici.
Zvečer bo v Kvadratu s Plutonom in Marsom, ki tvorita konjunkcijo v Kozorogu. Možni so močni občutki nelagodja, ki pa jih ne bomo znali spraviti iz sebe, temveč jih bomo primorani potlačiti in nositi miren izraz na obrazu. Ali pa bomo hoteli, da je tako. Morda bolje, tako ne bomo pokazali, da nas je nekdo uspel zmanipulirati ... Zlasti bodo na udaru domači odnosi, tako v najožjem krogu kot med malo širšim sorodstvom. Prazniki.  ;D
Pri ohranjanju (vsaj navideznega) miru nam bo že pomagal Sončev trigon k Saturnu. Ta nam bo dal zavedanje, da se trud in disciplina izplačata na daljši rok. Danes potrpimo za boljši jutri. Vpliv tega aspekta pripomore k implementaciji idej, ki smo jih oblikovali v bližnji preteklosti. Disciplina, ohranjanje notranje moči in ravnovesja ter ponos se bodo izplačali.
« Last Edit: April 28, 2018, 08:48:58 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #238 on: April 29, 2018, 07:37:55 AM »
Današnja nedelja se začenja z Lunino opozicijo k Uranu. Ne glede na to, kaj nas bo pičilo, da storimo, se je vsakršnim potezam bolje izogniti. Tisto, kar si bomo v tem času zaželeli, premislimo še enkrat in drugič, potem počakajmo, da vpliv mine in premislimo še tretjič.
Nato bo Luna krajši čas v praznem teku, že nekaj čez 9. uro pa bo vstopila v Škorpijona, kjer tudi ne prinaša najboljšega razpoloženja. Globoko v nas bodo vrele strasti in silile na površje, soočali se bomo z obsedenimi stanji. Se bomo pa veliko lažje, kot zgodaj zjutraj, poglabljali vase, jasneje pa bomo videli tisto, kar je na prvi pogled skrito. Vse to dodaja pomembne manjkajoče delce celotni sliki. Le z zadostno količino pravih informacij bomo lahko gradili lepo prihodnost zase. Danes se dovrši točen aspekt Sonca v trigonu k Satunu.
Ponoči, že na ponedeljek bomo imeli polno Luno, ki bo nosila zlasti Škorpijone, Bike, Vodnarje in Leve, vse predstavnike fiksnih znamenj. K sreči bo Lunin sesktil s Saturnom razburkane strasti zajezil v ravno pravšnji meri, da bo notranja tenzija le sprožilec, ki nas bo potisnil naprej.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #239 on: April 29, 2018, 10:28:24 PM »
Upam, da polna luna prinese novega dojenčka, beri, nečaka od moža.
9ZK 674