Author Topic: Luna, 6. del  (Read 37526 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Luna, 6. del
« Reply #315 on: June 13, 2018, 08:17:42 AM »
Hvala Maja :-*
Le mali popravek, na nebu bo danes prazna luna oz. mlaj ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #316 on: June 13, 2018, 08:56:48 AM »
Oops. Res je. Sem popravila.  :embarrassed:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #317 on: June 13, 2018, 09:16:15 AM »
 ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #318 on: June 16, 2018, 08:06:08 AM »
Rastoča Luna je v praznem teku, ob 9:21 bo vstopila v Leva.
Luna in Venera bosta v kvadratu z Uranom, Merkur v opoziciji s Saturnom. Možni so opaznejši premiki, zlasti v osebnih odnosih, ki bodo posledica ne najbolj premišljenih dejanj. Spremembe v tem času ne bodo najbolj konstruktivne, čeprav želja po tem je, odnosi bodo postavljeni pod vprašaj. Če se le da, se zadržimo, da ne bomo deležni slabih novic ...
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #319 on: June 17, 2018, 07:53:08 AM »
OK saj če bi včeraj prebrala, bi vedela kaj je. Tako sem bila pa nadrkana prav cel dan, vse bi poslala nekam v rodni kraj....stanje se nadaljuje tudi danes  :blank:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #320 on: June 17, 2018, 07:54:48 AM »
Upam, da ste pretekle dni preživeli brez večjih šokov ...

Rastoča Luna v Levu bo danes zjutraj v kvadratu z Jupitrom, bolj lenobni bomo. V nadaljevanju dneva pa ne bo tvorila nobenega aspekta s planet več. Priložnost, da si odpočijemo.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #321 on: June 17, 2018, 07:56:02 AM »
OK saj če bi včeraj prebrala, bi vedela kaj je. Tako sem bila pa nadrkana prav cel dan, vse bi poslala nekam v rodni kraj....stanje se nadaljuje tudi danes  :blank:

:blank:
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #322 on: June 19, 2018, 07:31:08 AM »
Rastoča Luna je v Devici.
Zjutraj in dopoldne bo v sekstilu z Merkurjem in Jupitrom, ki te dni tvorita trigon Lahko pridemo na dan s kakšno prošnjo, ki ima v tem času vse možnosti, da bo uslišana, saj bomo znali pravilno nastopiti in izbrati prave besede v pravem trenutku. Marsikaj se lahko uredi, kar planiramo že dlje časa. Sreča in uspeh sta na naši strani.
Popoldne bo manj dejavno in bolj sanjavo, Luna bo v opoziciji z Neptunom.
Zvečer pa Luna v trigonu s Plutonom. Brskanje po lastni notranjosti v budnem stanju ali pa v sanjah ...

Neptun se je danes obrnil retrogradno, tako bo vse do konca novembra. Naše počutje bo malce, skoraj neopazno, začinjeno z dodatno merico bolečine in strahu. Morda to lahko celo odmislimo ...
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #323 on: June 19, 2018, 09:18:51 AM »
Rastoča Luna je v praznem teku, ob 9:21 bo vstopila v Leva.
Luna in Venera bosta v kvadratu z Uranom, Merkur v opoziciji s Saturnom. Možni so opaznejši premiki, zlasti v osebnih odnosih, ki bodo posledica ne najbolj premišljenih dejanj. Spremembe v tem času ne bodo najbolj konstruktivne, čeprav želja po tem je, odnosi bodo postavljeni pod vprašaj. Če se le da, se zadržimo, da ne bomo deležni slabih novic ...

Sej ne da sm dejansko rinla v d*. 🙄

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #324 on: June 19, 2018, 09:35:01 AM »
A ni bolje čimprej videti, da je nekaj drek, da se lahko začne čiščenje?
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #325 on: June 19, 2018, 09:36:07 AM »
Seveda! Sam sm šla prou po šolsko v to past. 🤦🏼

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #326 on: June 19, 2018, 10:31:44 AM »
Pri meni se je Luna izkazala kot veliko lajanja drugih name z malo dejanskega produkta  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #327 on: June 19, 2018, 10:33:25 AM »
Tudi jaz sem poslušala lajanje, ampak mi je že zdavnaj jasno, da kdor se dere, je šibak.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #328 on: June 19, 2018, 11:19:32 AM »
Pri meni se je Luna izkazala kot veliko lajanja drugih name z malo dejanskega produkta  ;)

Stalnica.  ::)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #329 on: June 20, 2018, 07:41:18 AM »
Rastoča Luna je v Devici in nekaj čez poldne bomo imeli prvi Lunin krajec. Malo napetosti, poudarjeno za Device, Tehtnice, Ribe in Strelce.
Sledi Lunin prazni tek, nakar ta okrog pol tretje vstopi v naslednje znamenje, Tehtnico.
Merkur v Raku, Jupiter v Škorpijonu in Neptun v Ribah tvorijo veliki trigon. Ustvarjali bomo nove načrte, pri čemer se bomo zanašali pretežno na intuicijo in manj na gola dejstva. Ideje bodo visokoleteče, a imejmo v mislih, da moramo za realizacijo vseeno ostati vsaj z eno nogo na trdnih tleh. Sicer srečen vpliv, ki pa ga lahko ob pretirani nepremišljenosti zapravimo. Čustveno komponento bo poudarila še Venerina opozicija k Marsu in tisti, ki razrešujejo osebne odnose, znajo biti nepotrpežljivi, tako sami s sabo, kot z osebo na drugi strani - ali pa glede življenja na splošno - ti se lahko "na silo" zapletejo v odnose z osebami, ki niso ravno primerne zanje ...
Počasi in potrpežljivo se daleč pride. Oz. se sploh kam pride.  ;D
9ZK 656