NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Manja on April 17, 2018, 09:15:24 AMMene pa glava boli, kljub temu, da sem tableto vzela in bi mi. Morala že zdavnaj prijeti. GrrAjej, sočustvujem in razumem. Nedavno sem imela glavobol 14 dni skupaj (z nekaj presledki). Sem že mislila, da mi sekvoja iz glave raste.Manja, naj hitro mine!
Mene pa glava boli, kljub temu, da sem tableto vzela in bi mi. Morala že zdavnaj prijeti. Grr
Dober dan! Jaz tudi veliko dela danes napovedanega.
Vmes sem se zatreskala v nekega Nemca, "k sreči" sem se zbudila nazaj nezatreskana.
Quote from: Pika on April 18, 2018, 08:24:51 AMVmes sem se zatreskala v nekega Nemca, "k sreči" sem se zbudila nazaj nezatreskana.A je bil fest?
Pika Te nočne avanture so najboljše. Ker se hitro končajo in brez posledic.
Quote from: Maja on April 18, 2018, 08:41:03 AMQuote from: Pika on April 18, 2018, 08:24:51 AMVmes sem se zatreskala v nekega Nemca, "k sreči" sem se zbudila nazaj nezatreskana.A je bil fest?O ja.
Quote from: Manja on April 18, 2018, 08:31:06 AMPika Te nočne avanture so najboljše. Ker se hitro končajo in brez posledic. Hihi. Bi šla še malo nazaj spat, ampak me čakajo zemeljske obveznosti.