Author Topic: Juno  (Read 17927 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Juno
« on: February 26, 2018, 08:40:50 AM »

ASTEROID JUNO V NATALNI KARTI KAŽE KAKŠEN BO NAŠ ŽIVLJENJSKI PARTNER!

Mnoge ljudi zanima, s kom se bodo poročili, kakšen bo njihov partner, ali bo samo ena poroka, ali bo zakon srečen ipd.

Asteroid Juno kaže na to, kakšnega moža ali ženo potrebujemo, da bomo v zakonu izpopolnjeni.
Juno se v natalni karti razvrsti v enega izmed 12 znakov kot tudi v eno izmed 12 hiš. In kaj to pomeni?

Če je Juno v ovnu - partner bo glasen, zelo tekmovalen, morda kdaj celo agresiven, zelo aktiven partner, športni tip človeka.
Če je Juno v Biku - stabilen, trmast, zaščitnik družine.
Če je Juno v dvojčku - partner bo nekdo, ki bo govoril in govoril, zelo družaben človek, ki ne mara samote.
Če je Juno v raku - družinski človek, zelo čustven. če je juno slabo aspektiran, boste vi tisti, ki ga boste negovali. Bolehen partner.
Če je Juno v levu - egoist. narcis, nekdo ki bo želel biti glava družine.Lahko tudi zelo kreativen tip človeka, ki bo vsake toliko časa zelo otročji.
Če je Juno v devici - nekoliko zadržan tip človeka, malenkosten, intelektualec, ne ravno romantik, morda preveč dlakocepski, zelo deloven človek.
Če je Juno v tehtnici - lep partner, moden, zelo uglajen, všeč tudi okolici, morda umetniški tip....šarmanten
Če je Juno v škorpijonu - zelo seksualen tip človeka,malo skrivnosten, posebne oči.
Če je Juno v strelcu - športen tip partnerja, rad potuje, včasih ciničen, partner je lahko celo tujec ali dela v tujini.
Če je Juno v kozorogu - ambiciozen tip partnerja, včasih malo hladen, ne ravno lep. Vas bo pa spodbujal pri delu.
Če je Juno v vodnarju - partner, ki bo imel številne hobije in zamisli, vedno vas bo navduševal, morda svoj način oblačenja ..potreboval bo veliko časa zase in za svoj prosti čas.
Če je Juno v ribah - čustven partner, veliko domišljije, dober starš, morda težave z alkoholom.

Če je juno aspektiran s saturom, boste imeli zelo starejšega partnerja.
Če je juno aspektiran z uranom - več porok.
Če je juno aspektiran z neptunom - veliko varanja in laži v zakonu.
Če je juno v dobrem aspektu z jupitrom - tujec, verjetno bogat tujec smile emoticon
Če je juno v aspektu z venero - večna zaljubljenost.
Če je juno v aspektu s soncem - poroka z znano osebo.
Če je juno v aspektu z marsom - uf, vojna in mir na potenco!
Če je juno v aspektu s plutonom - obsesija, strast, obsedenost, ki je lahko tragična.

Kaj pomeni, ko se Juno postavi v hiše:
I. hiša: imeti partnerja ali biti poročen je za vas nekaj samoumevnega, brez tega si ne predstavljate svoje življenje.Partner bo v marsičem podoben vam.
II. hiša: partner, ki vas bo zadovoljil tudi v materialnem smislu -nekdo, ki ima pod palcem. V zakonu znate vztrajati, čeprav je slab samo zaradi denarja.
III. hiša: partnerja , ki ga boste spoznali ali preko vez, prijateljev ali preko spleta. Z njim se boste veliko pogovarjali. Slabi aspekti lahko kažejo na osebo, s katero se sploh ne boste veliko pogovarjali.
IV. hiša: partner iz kroga, ki ga poznate iz otroških let, morda tudi partner, ki je zelo zelo vezan na svoj dom.Po poroki se vam lahko zgodi, da boste non stop čepeli doma.
V. hiša: partner, ki je zelo kreativen, ima veliko hobijev, veliko športa, se rad zabava Slab aspekt kaže, da taka oseba za vas ne bo nikoli imela čas - le za svoje hobije in konjičke.
VI. hiša: partner, ki bo vaš sodelavec, morda bosta delala v skupnem podjetju, ali bo morda poročen z delom - za vas imel malo časa.
VII. hiša: partner s katerim se boste zelo ujeli. Če je aspekt slab - hitra ločitev.
VIII. hiša: partner, ki bo sex mašina. Morda dobite po njem tudi veliko denarja. Slab aspekt - veliko skokov čez plot, ker nima nikoli dovolj.
IX. hiša: partner, s katerim boste veliko potovali, morda tujec, če je vpleten jupiter, morda nekdo, ki je zelo izobražen.
X. hiša: partner, ki je znana oseba, poročen s kariero ali s statusom. Tudi če vama ne bo šlo, se ne boste razšli, da ne bo trpel ugled.
XI. hiša: partner, ki bo najprej vaš dober prijatelj, imela bosta skupne interese in sanje. Slab aspekt kaže na razhod interesov po poroki.
XII. hiša: partner, ki je vaš sovražnik, prevare, laži, tudi nasilje.

Vir: Astro storitve
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Manja

• Veteran
Re: Juno
« Reply #1 on: February 26, 2018, 09:13:51 AM »
Oooh, kaj bi dala, da bi si vedla tole pogledat..

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #2 on: February 26, 2018, 09:18:21 AM »
No, tole pa ni ravno tako ... Tako bom rekla, pri meni drži samo znamenje.  :P Mož nima statusa, niti ni pomemben, čeprav imam Juno v 10. hiši.  :laugh:

Pa za mojega moža, ki ima mene, tudi tole ne drži:

Če je Juno v devici - nekoliko zadržan tip človeka, malenkosten, intelektualec, ne ravno romantik, morda preveč dlakocepski, zelo deloven človek.

Zadržana? Jaz? Nikoli.  :P
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #3 on: February 26, 2018, 09:28:29 AM »
Zadrzana ne, mas pa dolocene kvalitete device  :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #4 on: February 26, 2018, 09:54:14 AM »
Zadrzana ne, mas pa dolocene kvalitete device  :laugh:

Ne vem, o čem govoriš.  :P
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #5 on: February 26, 2018, 11:31:05 AM »
Pri opisu manjka opis aspekta med juno in luno ter juno in merkurjem-ravno moja aspekta  :'(
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #6 on: February 26, 2018, 11:32:03 AM »
Sicer pa v mojem primeru drži-ampak za drugega moža, za prvega ne drži nič..
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #7 on: February 26, 2018, 03:41:34 PM »

Haha sej ta del me je zanimal pismo. Na koga se nanasa. Jaz imam juno v peti. Drzi cisto za mojega moza. Imam pa tudi aspekt z neptunom - veliko lazi in prevar. In ne bi tega rada se v drugo no. Se to se mi manjka.

Moja astro karta

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #8 on: February 26, 2018, 05:03:48 PM »
Kako pa pogledas, kje imas Juno?  8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #9 on: February 26, 2018, 06:21:14 PM »

Haha sej ta del me je zanimal pismo. Na koga se nanasa. Jaz imam juno v peti. Drzi cisto za mojega moza. Imam pa tudi aspekt z neptunom - veliko lazi in prevar. In ne bi tega rada se v drugo no. Se to se mi manjka.

Kateri aspekt z neptunom imas?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #10 on: February 26, 2018, 06:22:17 PM »
Kako pa pogledas, kje imas Juno?  8)

Na astro.com oznacis juno in ti ga izrise na karti z vsemi aspekti.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #11 on: February 26, 2018, 06:35:56 PM »
Jaz se s temi opisi sicer ravno ne strinjam in verjamem, da niso zanesljivi.

Juno po mojem mnenju prikazuje, kaj nas privlači, kaj cenimo pri nekom, ki ga imamo za sebi enakovrednega, Jupiter (za ženske) in Luna (za moške) pa, kaj dobijo.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #12 on: February 26, 2018, 09:20:32 PM »
Tudi jaz vlečem vzporednice... Pa jih ne najdem. Ne prvi, ne trenutni partner ne pašeta pod Juno v ovnu v 9. Mogoče pikič pod :op  :PL ... To pomeni v tretje gre rado al˙ kaj (hecam ;) ) ?? :laugh: :laugh: :laugh:

Saša, če te ne bi poznala haaaahahahaha. Neeeee kje pa da bi imela ti karkoli od device hihihihihihi ;)
« Last Edit: February 26, 2018, 09:22:56 PM by Tejka »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #13 on: February 26, 2018, 09:47:34 PM »

Kateri aspekt z neptunom imas?

sekstil. Samo imam pa v natalu neptun opozicija venera in kvadrat saturn. Tako da nekako podpira to zgodbo.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #14 on: February 27, 2018, 08:04:39 AM »
Zase moram reči, da sem notrnje nezavedno vedno stremela k partnerju, ki ima vse te lastnosti, ki jih opisuje moj juno.
Imam pa seveda notranji konflikt, ki je prikazan že v sami karti in sicer imam venero v raku ter luno v tehtnici (kvadrat) in še medsebojno sta si v recepciji.
Skratka v meni se bije notranji boj, ko je enkrat v ospredju moj materinski princip ter drugič, ko želim imeti odnos v smislu tehtnice v 2. hiši-saj vemo, hočem uživati, udobje, harmonijo, šarm.
No, da ne bi bilo dolgčas, je v to konstalacijo vpleten še saturn, ki kvadrira mojo venero ter dela opozicijo na mojo luno, saturn pa deluje še v 2-eh jodih....
Ja, kaj češ, izbrala sem si kar zahtevno fakulteto življenja.