Author Topic: Volitve 2018  (Read 27768 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Volitve 2018
« Reply #30 on: June 06, 2018, 01:40:14 PM »
Aha, to vem, katera je. Čeprav iskreno povedano malce bolje zaupam Emi.  ;D Bomo videli.
9ZK 674

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #31 on: June 06, 2018, 01:42:06 PM »
Jaz sem pričakovala tak izzid.

Uran dela eksaktni trigon z ASC Slovenije te dni. Dejansko je možno, da se bodo stvari stabilizirale, pa tudi bili smo priča povratku starega, tradicionalnega (Bik-Kozorog) na sceno. S trigonom je bil povratek subtilen, taktičen - Janša je tokrat bolj šparal s sovražnim govorom in zavzel nekoliko bolj prijaznejša stališča, kot leto poprej.
Neptun tvori kvadrat z Luno v Strelcu Slovenije, ne vemo točno, kam gremo, nakazuje se nezaupanje v bolj humanistične ideje, reševanje po mirni poti. Hkrati je sama Luna v 12. pasivnost državljanov, natalno v Strelcu, gofljanje po kavčih brez večje volje po spremembi. Sosedova trava je vedno bolj zelena, drugje je vedno tako bolje, za aktivni upor nimamo jajc.
Venera v 7. hiši v Raku - agitiranje na domoljubje, domovino, tudi trigon z Neptunom v 2. hiši, podzavestna naveza.

Napišem več ob priliki ... zdajle se mi ravno nekam mudi.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #32 on: October 18, 2018, 10:32:28 AM »
Evo, sedaj se je pokazalo, da je Šarec sestavil vlado. Me zanima, kaj bo vlada naredila tokrat ... Še eno vprašanje. Se za uspešnost vlade meri dan volitev ali dan potrditve vlade?
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #33 on: October 18, 2018, 01:35:14 PM »
Evo, sedaj se je pokazalo, da je Šarec sestavil vlado. Me zanima, kaj bo vlada naredila tokrat ... Še eno vprašanje. Se za uspešnost vlade meri dan volitev ali dan potrditve vlade?

Jaz bi rekla, da dan volitev, ki astrološko nikakor ni bil ugoden.
Saj je tudi sestava same vlade odvisna od dneva volitev oz od izvoljenih predstavnikov.
Menim, da je izvor v dnevu volitev, kar se tiče astrološkega vpogleda.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #34 on: October 18, 2018, 02:49:10 PM »
Ok. Hvala.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #35 on: October 19, 2018, 04:03:36 AM »

Jaz bi rekla, da dan volitev, ki astrološko nikakor ni bil ugoden.
Saj je tudi sestava same vlade odvisna od dneva volitev oz od izvoljenih predstavnikov.
Menim, da je izvor v dnevu volitev, kar se tiče astrološkega vpogleda.

Na ta način sem jaz spremljal islandske volitve.  Ne zadnje, ampak še prejšnje katere vlada je padla po dveh letih, ali letu in pol.   Tistikrat so bile volitve šest dni po luninem mrku in vlada se je sestavila, ne vem točno morda tri dni pred sončnim mrkom.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858