NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Prosim tudi zame
Prosim še zame eno kartico.
Quote from: Maja on March 21, 2018, 08:42:50 AMLepo prosim.VanesaDa bi se pravilno odločili, se vprašajte: "Katera pot me pripelje bližje mojemu božanskemu poslanstvu? Katera pot me od njega oddaljuje?"
Lepo prosim.
Quote from: Azeleja on March 21, 2018, 09:25:24 AMProsim še zame eno kartico.BrigitaPriporocam previdnost. Preden nadaljujete, poglejte globlje v situacijo.
Quote from: Pika on March 21, 2018, 08:43:34 AMZelo bom hvaležna za karto.Smo pred neko odločitvijo glede jutrišnjega dogodka in bi potrebovala kakšno usmeritev na vprašanje "da ali ne". Hvala! Grace in Antonija Če hočete pomagati ozdraviti to situacijo, s sočutjem poslušajte stališče druge osebe.
Zelo bom hvaležna za karto.Smo pred neko odločitvijo glede jutrišnjega dogodka in bi potrebovala kakšno usmeritev na vprašanje "da ali ne". Hvala!
Manja, če si še pri karticah. Zanima me ali bo ta mesec uspelo?
Quote from: Azeleja on March 21, 2018, 11:49:13 AMManja, če si še pri karticah. Zanima me ali bo ta mesec uspelo? Seveda sem. Pogledam takoj. Ivona Z živalmi vas veže posebna vez. Na vaše ljubljence na Zemlji in v Nebesih pazimo angeli.
Z veseljem, draga. Upam, da je kaj pomagalo..
Quote from: sasa on March 21, 2018, 09:21:27 AMProsim.Opal Vaši otroci na Zemlji in v Nebesih so srečni. Bog in angeli jih imamo radi.
Prosim.