Author Topic: Asteroidi in njihov pomen v karti.  (Read 23577 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Asteroidi in njihov pomen v karti.
« Reply #30 on: July 26, 2019, 07:38:47 PM »
Lisa, a pripnes novo karto v podpis, bo lazje gledati kje imas trenutno tranzite in progresije :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #31 on: February 13, 2020, 02:10:01 AM »
Tole se izplača pogledat. Gre za Phobos Marsev satelit.  Ruski znanstvenik je že pred 70. leti  posumil, da je Phobos lahko celo votel znotral, ali celo, da gre za umeten satelit neke druge civilizacije, ki tako nadzira Mars. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #32 on: April 19, 2020, 08:08:05 PM »
Malo sem raziskovala asteroide oz po naključju prišla do asteroida nessusa in dejareje. Se je kdo že poglobil v njega oz oba dva ? Najbolj me zanima delovanje v sinastriji, kjer naj bi deloval.kot obsedeno stanje, fatalna privlacnost, ki se ne konca najbolje..Uffff.
Nekdo mi je všeč in potem vidim, da ta moj nessus pade točno na njegovo Venero... Ima pa jupiter v opoziciji na Venero in potem se ta dejareja pade na njegov jupiter... Iz moje strani zna biti neke vrste obsedenosti z njim, kar je res ne Zdravo,  ampak bog pomagaj, če mi je tako privlačen. . Pa se njegov mars v tocnem kvadratu na moj pluton. Na srečo vse miruje zaradi coronavirusa.  😊
« Last Edit: April 21, 2020, 08:30:04 AM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #33 on: April 20, 2020, 03:58:50 AM »
Če analizirate vaše partnerje in seks je dobro uporabiti Juno in tudi  ostale asteroide. Tu so njiohove označbene številke  763, 16, 1221, 433.  Zame drži.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #34 on: April 20, 2020, 05:34:46 AM »
Andreas, tole pa kar drži.  Sem preverila pri enih štirih, ki smo se super ujeli in je res veliko konjukciji s tem asteroidi.
Koliko stopinj lahko vzameš orbisa pri asteroidih ?
A z Nessusom pa nimaš izkušenj?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #35 on: April 20, 2020, 11:17:28 PM »
Z bivšim možem imava zanimivo postavitev njegov nessus konjunkcija moja venera. Moja Dejanira konjunkcija njegov severni vozel in opozicija njegov nessus. Kaj naj ti rečem, je bilo res obsedeno stanje na začetku, tako z moje strani kot z njegove. Bila sva precej soodvisna drug od drugega in s težavo sem to presegla. Lahko sva se še tako skregala, bi vedno prišla nazaj drug k drugemu, enostavno izhod ni bil opcija nikoli. Sem se pa ločila, ko je šla njegova odvisnost od opojnih sestavin predaleč in ko me je že tolikokrat razočaral. Sva pa še danes povezana, saj imava dva otroka, vsak s svojim partnerjem ampak načeloma sva v dobrih odnosih, se zajebavava, pokomentirava otroke, jaz mu še vedno pomagam pri dokumentih, on meni kej okrog bajte nardi, ko se skregava ni več obsedenosti, mirne volje spustim slušalko in ne padam več na manipulacije. Se mi zdi da je skupaj s temi aspekti vedno en del manipulacije zraven.

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #36 on: April 21, 2020, 01:20:24 AM »
Andreas, tole pa kar drži.  Sem preverila pri enih štirih, ki smo se super ujeli in je res veliko konjukciji s tem asteroidi.
Koliko stopinj lahko vzameš orbisa pri asteroidih ?
A z Nessusom pa nimaš izkušenj?

Nisem gledal preveč na stopinje.  Kajpak je najbolje če je postavitev asteroida eden na drugem, kot se je zgodilo meni.      Nessus bom še preveril. Nisem preveč gledal. Sigurno je kaj v konjunkciji.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #37 on: April 21, 2020, 06:05:53 AM »
Uffff,  Jane. Hvala za to obsezno poročilo.  Tako nekako naj bi delovalo v praksi , kot si opisala... Na začetku obsedenost, potem manipulacija....V tem smislu.
Jaz nisem imela z nikomur te povezave. Zdaj je to prvič.  Mi je pa zanimivo, da je moj nessus v opoziciji z mojo dejaniro ..

Ekzaktno. In ta moški ima ravno Venero in Jupitra v opoziciji na teh stopinjah. Njegov nessus pade pa na mojo tocko sreče. Bomo videli kaj bo nastalo tukaj. Ker privlačnost je zelo močna.  Pa še v moji 5.hiši se dogaja.
« Last Edit: April 21, 2020, 08:28:58 AM by Lisa »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #38 on: April 21, 2020, 09:00:32 AM »
Uffff,  Jane. Hvala za to obsezno poročilo.  Tako nekako naj bi delovalo v praksi , kot si opisala... Na začetku obsedenost, potem manipulacija....V tem smislu.
Jaz nisem imela z nikomur te povezave. Zdaj je to prvič.  Mi je pa zanimivo, da je moj nessus v opoziciji z mojo dejaniro ..

Ekzaktno. In ta moški ima ravno Venero in Jupitra v opoziciji na teh stopinjah. Njegov nessus pade pa na mojo tocko sreče. Bomo videli kaj bo nastalo tukaj. Ker privlačnost je zelo močna.  Pa še v moji 5.hiši se dogaja.

Kako se pa on do tebe obnaša?

Midva glede na to, da sva imela ta aspekt, sem ga našla na netu The North Node tells us about themes in the relationship. You do not want a Nessus theme. Nessus is the asteroid of abuse. Bi rekla, da je držalo 100% Čeprav je bil tukaj južni vozel, ampak sva se morala naučit spustit ta abuse predvsem on, ki sva ga vlekla še iz prejšnjega življenja. Torej moja dejanira konjunkcija njegov severni vozel pa predvsem to, da sem bila v vlogi žrtve. To se je vse dogajalo v šesti hiši, zato je bilo to na tapeti v vsakodnevnem življenju, včasih vse kar sem naredila je bilo narobe. Tako da sem vesela, da sem se znebila tega in šla naprej.

Pri trenutnem partnerju pa je njegov nessus egzaktno na mojem merkurju to je pa tudi vse kar imava bom videla, kam bo to neslo :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #39 on: April 21, 2020, 02:41:50 PM »
Hm, potem je tole precej zgovorno.
Sinastrija z osebo, zaradi katere sem pred leti na forumu travmirala v velikem slogu.  ::)
Jaz sem notranji krog.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #40 on: April 21, 2020, 02:55:00 PM »
Hm, hja, berem pomene.
Nosilec Nessusa naj bi zlorabljal tistega z vozlom?
No ja... očitno si hudo napačno predstavljam pojem "zlorabe".

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #41 on: April 21, 2020, 03:47:57 PM »
zanimiva debata, hvala.
Mi je pa zanimiva moja natalna postavitev, Nessus v eksaktni konjunkciji z N Marsom, zraven, 2 stopinji orbisa pa J vozel. Jane, ali imaš kakšno e teorijo o pomenu aspektov Nesussa?
 :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #42 on: April 21, 2020, 05:48:26 PM »
https://www.lookupthestars.com/post/nessus-in-the-natal-chart
ufff, najdla. težke zadeve. :-*
pa kljub temu, se težko najdem notri.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #43 on: April 22, 2020, 12:35:48 AM »
Bom še jaz tega Nessusa poiskal.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #44 on: April 22, 2020, 04:57:48 AM »
Sem malo pregledal in tako dodajam še trenutno karto z Nessu in ostalim. Jaz sem notranji.

Moja astro karta

9ZK število 858