Author Topic: Asteroidi in njihov pomen v karti.  (Read 23568 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
Re: Asteroidi in njihov pomen v karti.
« Reply #45 on: April 22, 2020, 06:40:57 AM »
Jane, pri vama je bilo vse se bolj intenzivno, najbrz ?Tudi zaradi vpletenosti vozlov. Najbrž pa ni bila samo manipulacija in zloraba , če sta bila skupaj tako dolgo.in imaš z njim otroka
?
Jaz se nimam pravega odnosa s tem moškim,  ker je tale corona marsikaj zakuhala. Za začetek bi rekla, da je res velika privlačnost.
Sta pa v to konjukciji mojega nessusa in njegove Venere vpletene se moja in njegova luna, obe v ekzaktnem trigonu.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #46 on: April 22, 2020, 09:37:57 AM »
Jane, pri vama je bilo vse se bolj intenzivno, najbrz ?Tudi zaradi vpletenosti vozlov. Najbrž pa ni bila samo manipulacija in zloraba , če sta bila skupaj tako dolgo.in imaš z njim otroka
?
Jaz se nimam pravega odnosa s tem moškim,  ker je tale corona marsikaj zakuhala. Za začetek bi rekla, da je res velika privlačnost.
Sta pa v to konjukciji mojega nessusa in njegove Venere vpletene se moja in njegova luna, obe v ekzaktnem trigonu.

Lisa pri Nessusu in Dejaniri je tako, da živiš zlorabe/žrtve ki jih nisi predelal iz otroštva. In pri nama je bilo tipično. Obnašal se je do mene tako, kot se je moj oče. Tega ne zaznaš dolgo, da imaš strupen odnos, ker si tega navajen in se ti zdi normalno. tako so te naučili, da se moški obnaša, v takem okolju se počutiš varno, tudi če ni. In zaradi tega lažnega občutka varnosti ki si ga zgradil kot otrok (sej se dere, ampak me ima rad) je težko iti stran.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #47 on: April 23, 2020, 01:39:33 AM »
?

Lisa pri Nessusu in Dejaniri je tako, da živiš zlorabe/žrtve ki jih nisi predelal iz otroštva. In pri nama je bilo tipično. Obnašal se je do mene tako, kot se je moj oče. Tega ne zaznaš dolgo, da imaš strupen odnos, ker si tega navajen in se ti zdi normalno. tako so te naučili, da se moški obnaša, v takem okolju se počutiš varno, tudi če ni. In zaradi tega lažnega občutka varnosti ki si ga zgradil kot otrok (sej se dere, ampak me ima rad) je težko iti stran.

Pri meni se zelo pogosto pojavlja, da naletim na ženske ki so bile zlorabljene, fizično in/ali seksualno. Tudi kot pet ali osem let stare punčke.  Je to potem ta Nessusu in Dejanira, ki jo je potrebno gledati pri meni al kaj?

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #48 on: April 23, 2020, 06:17:51 AM »
Jane, no zdaj pa razumem tega Nessusa in Dejaniro. Ceprav, to se mi je dogajalo v vezi tudi brez tesne vpletenosti teh dveh asteroidev. Mogoče ima kakšen pomen , da ga imam v 5. Hiši,  v 11.hiši pa dejaNiro. 
Zlorabe nisem doživela. Edino je pa to, da kot da ga ne bi bilo...Oče je bil v svojem svetu, vsaj do enega 6 leta se sploh ne spovnem kaj dosti, da bi se ukvarjal z mano ...potem kasneje okrog mojega10 leta sva pa spletla veliko prijateljstvo.
Ponavadi spoznam moškega,  ki je deloholik, ki dela v tujini, ali kaj takšnega. ...
 v bistvu sva v vezi ampak ga vidim zelo malo. In tako mi paše. ... ker če kdorkoli hoče biti veliko z mano , zbežim. ..to me duši.

« Last Edit: April 23, 2020, 06:20:15 AM by Lisa »
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #49 on: July 29, 2020, 09:12:49 AM »
Naše nezavedno izbere partnerja, in tam notri je odnos z očetom. Zato si vedno izberemo takšnega partnerja kot smo imeli odnos z nasprotnim staršem. Tako imamo priložnost za popravni izpit in osebnostni razvoj.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #50 on: July 30, 2020, 02:09:37 AM »
Naše nezavedno izbere partnerja, in tam notri je odnos z očetom. Zato si vedno izberemo takšnega partnerja kot smo imeli odnos z nasprotnim staršem. Tako imamo priložnost za popravni izpit in osebnostni razvoj.

Nekako bo držalo.  Če gledam seznam žensk, potem je vsaka, ki je bila kaj vredna znala šivati, vsaj osnovno.    Redke tistih nevrednih so znale kaj zašiti.   Med drugim je moja mama šivala zelo dobro, in se bo verjetno spet lotila, zdaj po laserski operaciji oči.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #51 on: November 27, 2020, 04:40:33 AM »
Za tiste, ki sledite tej temi, bo mogoče zanimiva spodnja stran.  Veliko je informacij tudi o novejših dvarf planetih ali asteroidih.     Če koga posebno zanima priporočam, da da vse te številke z oznako v astro.com in potem se hitro vidi. Nadalje se lahko le še prebere konkretno Vardi  VARDA 174567   Ta je najbrž označila razpad Jugoslavije, tudi osamosvojitev Slovenije, vprašanje pa kako se je obnašala 2001 zaradi dvojčkov in kako se danes zaradi Korone.    Vse skupaj bi bilo fino primerjati na slovenski karti in tudi na jugoslovansk, kot seveda ameriški.

https://zanestein.com/Trans-pluto.htm?fbclid=IwAR0TwK2Gqyrj2v_SVmIXd0wiE5txLQvtlXpWSWKPiVTwtYkmMd3ElmGTz9A#Varda

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858