NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
V katero smer naj razmišljam?
Ojoj, Sanjalka. Si predstavljam, da si pod stresom. Bom držala pesti, da se dobro odvije.
Quote from: Pika on July 02, 2018, 10:14:24 AMOjoj, Sanjalka. Si predstavljam, da si pod stresom. Bom drala pesti, da se dobro odvije. Ja, slabo mi je, res slabo.Moram nazaj dobiti svojo energijo in moč, da tole vzdrim...
Ojoj, Sanjalka. Si predstavljam, da si pod stresom. Bom drala pesti, da se dobro odvije.
Quote from: sanjalka on July 02, 2018, 11:07:01 AMQuote from: Pika on July 02, 2018, 10:14:24 AMOjoj, Sanjalka. Si predstavljam, da si pod stresom. Bom držala pesti, da se dobro odvije. Ja, slabo mi je, res slabo.Moram nazaj dobiti svojo energijo in moč, da tole vzdržim...Stojimo za tabo in te podpiramo. Boš vzdržala. Vse bo še ok.
Quote from: Pika on July 02, 2018, 10:14:24 AMOjoj, Sanjalka. Si predstavljam, da si pod stresom. Bom držala pesti, da se dobro odvije. Ja, slabo mi je, res slabo.Moram nazaj dobiti svojo energijo in moč, da tole vzdržim...
Upam, da se umakne.
Quote from: Manja on July 02, 2018, 12:11:57 PMUpam, da se umakne. Je bilo to zame ali za Majo?
Razširiti ali samo nadgraditi?