Tukaj pa že kar dolgo nisem objavljala, skrajni čas za novice:
izšla je moja knjiga: "Zdravje in Jaz - Prijatelja", če jo kdo želi jo lahko naročite direktno pri meni in vam jo pošljem po povzetju.
Cena je pa 20 eur plus poštnina.
Pa še na kratko o čem pišem:
Ljudje smo celostna bitja, zato je prav, da se celostno posvečamo svojemu zdravju in dobremu počutju.
V knjigi so s pomočjo zgodb in primerov opisane tehnike, ki nam pomagajo skrbeti za mentalno dobro počutje (mentalni trening IMT in NLP). Starodavna znanja tradicionalne kitajske medicine (TKM) nam pomagajo razumeti, kako smo povezani z naravo in vesoljem, kako se ritmi in cikli narave odslikavajo v našem telesu in njegovem delovanju.
Poglavje o hrani odstira pogled na prehranjevanje z energijskega vidika. Dodana so še moja razmišljanja in osebna dognanja, ki somi pomagala, ko sem zbolela. Takrat sem se morala ustaviti, se s pozornostjo vrniti k sebi. Se začutiti. Raziskati, kaj so tisti »ključi«, ki mi bodo pomagali ponovno vzpostaviti ravnovesje in se pozdraviti.
Z veseljem vam jih posredujem. Izberite tiste, za katere začutite, da so pravi za vas.
Naše telo je bivališče duha, zdravo telo
je bivališče zdravega duha. Telo in duh
se odpirata kot lotos s tisočerimi cvetnimi listi. Ranljiva sta, zavedajmo se tega in
ju skrbno negujmo. Zdravje ni danost ali nekaj samo po sebi umevnega. Zdravje
je darilo za trud, ki ga vnašamo v telo
in duha.
Zatorej poskrbimo za svoje zdravje, da bova »Zdravje in Jaz – Prijatelja.«
Prisrčno vabljeni k branju.
Nena Veber