NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sanjalka on May 23, 2019, 02:15:40 PMsem jaz, jaz in ostajam jaz, jaz Nič gospa sanjalkova.
sem jaz, jaz in ostajam jaz, jaz
Quote from: Pika on May 23, 2019, 02:26:25 PMQuote from: sanjalka on May 23, 2019, 02:15:40 PMsem jaz, jaz in ostajam jaz, jaz Nič gospa sanjalkova. sanjalka ostaja še naprej sanjalka sva imela že kar pestro debato glede priimka...
Quote from: sanjalka on May 23, 2019, 02:27:10 PMQuote from: Pika on May 23, 2019, 02:26:25 PMQuote from: sanjalka on May 23, 2019, 02:15:40 PMsem jaz, jaz in ostajam jaz, jaz Nič gospa sanjalkova. sanjalka ostaja še naprej sanjalka sva imela že kar pestro debato glede priimka...Saj lahko on prevzame tvojega.
Quote from: sasa on May 23, 2019, 12:50:20 PMOoo, lepo! Hčerka?Lepooo, a ne Jaz se poročim
Ooo, lepo! Hčerka?
Čestitke Sanjalka vnaprej. Ko bo 30.obletnica nas pa povabiš na večerjo. A važi? No namreč, da se pohvalim. 1. 7. imava 30. obletnico, s temelji na 7 letih koruze . Ravno danes rihtam potovanje v tujino. In ker to počnem tako redko, pol pa vse preko neta, kreditne kartice, rezervacije, kontaktiranje v angleškem jeziku. Jezus Marija, zdaj pa vidim, zakaj je lažje it na Relax, Sonček ipd in samo rezervirat.. lalala...
Vama se bolj splača najti nekoga zanesljivega in večino rezervacij naredita pri enem podjetju. V tem primeru lahko naletiš na ceneje, bolj privat, kupiš paket pri njih in to že nekaj šteje. Če sama rezerviraš vsako stvar pri drugemu je potem to vsakič nov rizik. Andres
No, če smo pri priimku. Sem zadnjič gledala na youtube eno od oddaj Klepet ob kavi. O numerologiji, spremembi imena ipd. Pa pravi gospa: "Ja saj ni čudno, da se po poroki spremeni, če se pa spremeni energija imena, no priimka natančneje". Ti predlagam, malo preveri energijo obeh kombinacij imen pri enem in drugem. Kaj če se kdorkoli od vaju zelo spremeni zaradi nove energije številke?
Quote from: Rena on May 24, 2019, 11:39:12 AMNo, če smo pri priimku. Sem zadnjič gledala na youtube eno od oddaj Klepet ob kavi. O numerologiji, spremembi imena ipd. Pa pravi gospa: "Ja saj ni čudno, da se po poroki spremeni, če se pa spremeni energija imena, no priimka natančneje". Ti predlagam, malo preveri energijo obeh kombinacij imen pri enem in drugem. Kaj če se kdorkoli od vaju zelo spremeni zaradi nove energije številke? To sem jaz tudi gledala, pa mislim, da sem po poroki imela boljše izhodišče. Jaz sem pač prevzela možev priimek.