NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sasa on October 30, 2018, 09:23:53 AMProsim, tudi jaz za november.Manja se je Hudiča znebila, je pa prišel k tebi.
Prosim, tudi jaz za november.
Quote from: Azeleja on October 30, 2018, 09:44:36 AMJa, prosim še zame.10 palic. November bo zate precej naporen. Premisli, koliko bremen je res potrebno nositi in koliko si jih naložiš sama brez potrebe ...
Ja, prosim še zame.
Danes vlečem karte za november.
Quote from: Manja on October 30, 2018, 08:22:54 AMProsim, prosim, prosim. Je čas, da se znebim hudiča za oktober. Čist v tem stilu je bil. upam, da bo november bolj milosten. Hudiču sledi Norec za november.Zdaj, ko si spregledala marsikateri odnos in spoznala resnico, lahko pot nadaljuješ na nov, svež način. Prepusti se navdihu in se sprosti, tako bo prišlo k tebi tudi kaj bolj prijetnega.
Prosim, prosim, prosim. Je čas, da se znebim hudiča za oktober. Čist v tem stilu je bil. upam, da bo november bolj milosten.
Quote from: Jane on October 30, 2018, 08:57:36 AMlahko še jaz za november prosim?Zate bo pa ta mesec kar OK. Pester, nekaj izzivov te čaka, a se boš z njimi uspešno spopadala. Mentalna jasnost, moč ...
lahko še jaz za november prosim?
Quote from: Maja on October 30, 2018, 07:07:55 AMDanes vlečem karte za november. se priporočam Maja...in ja, kot običajno za slubeno področje
Mene tudiii 🤗 pliiiz
Quote from: Gloria82 on October 30, 2018, 05:18:28 PMQuote from: Maja on October 30, 2018, 07:07:55 AMDanes vlečem karte za november. se priporočam Maja...in ja, kot običajno za službeno področje Joj, tebe sem pa takole pustila v čakanju ...Kraljica čaš. Veliko boš razmišljala o prihodnosti in ustvarjala plane.
Quote from: Maja on October 30, 2018, 07:07:55 AMDanes vlečem karte za november. se priporočam Maja...in ja, kot običajno za službeno področje
Maja, če bo e pri volji. Eno za norvember zame prosim. P.s.: e vedno v nekončanem stanovanju. ???
Quote from: Tejka on November 11, 2018, 11:54:00 AMMaja, če bo e pri volji. Eno za norvember zame prosim. P.s.: e vedno v nekončanem stanovanju. ???9 palic. Huh, počitka ne bo. Neprestane borbe za nekaj, poskrbi za dovolj počitka.