Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Žal nimam recepta, slika je z interneta. Jaz sem tudi kar naprej lačna. Samo nekaj meljem stalno.Hvala bogu ostajam tenka.
Quote from: Pika on January 29, 2019, 10:37:56 AMal nimam recepta, slika je z interneta. Jaz sem tudi kar naprej lačna. Samo nekaj meljem stalno.Hvala bogu ostajam tenka. Tudi sama kar naprej nekaj glodam, sem kot hrček No, nekaj kg na mojih običajnih 49 sem v zadnjih par letih pa le pridobila
al nimam recepta, slika je z interneta. Jaz sem tudi kar naprej lačna. Samo nekaj meljem stalno.Hvala bogu ostajam tenka.
Quote from: sanjalka on January 29, 2019, 10:49:08 AMQuote from: Pika on January 29, 2019, 10:37:56 AMŽal nimam recepta, slika je z interneta. Jaz sem tudi kar naprej lačna. Samo nekaj meljem stalno.Hvala bogu ostajam tenka. Tudi sama kar naprej nekaj glodam, sem kot hrček No, nekaj kg na mojih običajnih 49 sem v zadnjih par letih pa le pridobila Teh nekaj kg je samo lepotni dodatek.
Quote from: Pika on January 29, 2019, 10:37:56 AMŽal nimam recepta, slika je z interneta. Jaz sem tudi kar naprej lačna. Samo nekaj meljem stalno.Hvala bogu ostajam tenka. Tudi sama kar naprej nekaj glodam, sem kot hrček No, nekaj kg na mojih običajnih 49 sem v zadnjih par letih pa le pridobila
Quote from: Pika on January 29, 2019, 10:54:58 AMQuote from: sanjalka on January 29, 2019, 10:49:08 AMQuote from: Pika on January 29, 2019, 10:37:56 AMŽal nimam recepta, slika je z interneta. Jaz sem tudi kar naprej lačna. Samo nekaj meljem stalno.Hvala bogu ostajam tenka. Tudi sama kar naprej nekaj glodam, sem kot hrček No, nekaj kg na mojih običajnih 49 sem v zadnjih par letih pa le pridobila Teh nekaj kg je samo lepotni dodatek. Hvala Ma, si nisem nikoli mislila, da bom sploh kdaj pridobila kakšen kg.Sem si od nekdaj želela imeti kakšnih 5 kg več in večjo rit, no evo sedaj vse to imam Zdaj bi sicer imela 5kg manj Nekako se vrtim okrog 5kg, enkrat bi jih gor, drugič dol