O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot VI. del - vpogled in osebna vprašanja.....

(1/35) > >>

tar_mar:
Tukaj nadaljujeno z vpogedom v tarot VI. del in na vojo sem Vam za vprašanja še naprej......

Šestica (VI) znamenje ljubimcev, odločitev in še kaj.....

:) Sončka

Tar_Mar

metulj:
Hvala za odgovor Tar_mar,
vendar glede kariere - jaz stvar, ki jo trenutno delam nameravam zaključit šele nekje v sredini drugega leta in ne sedaj. Ali bo takrat bolj naklonjen čas?

tar_mar:

--- Quote from: metulj on September 23, 2008, 02:50:16 PM ---Hvala za odgovor Tar_mar,
vendar glede kariere - jaz stvar, ki jo trenutno delam nameravam zaključit šele nekje v sredini drugega leta in ne sedaj. Ali bo takrat bolj naklonjen čas?

--- End quote ---

Seveda!

Vendar skušaj nekako prehiteti čas, ker v sredini drugega leta bo treba kar precej dela in naporov. Skušaj v prvi polovici drugega že vse končati!

Srečno

Lepo se imej

Tar_Mar

metulj:

--- Quote from: tar_mar on September 23, 2008, 02:57:10 PM ---
--- Quote from: metulj on September 23, 2008, 02:50:16 PM ---Hvala za odgovor Tar_mar,

--- End quote ---

Seveda!

Vendar skušaj nekako prehiteti čas, ker v sredini drugega leta bo treba kar precej dela in naporov. Skušaj v prvi polovici drugega že vse končati!

Srečno

Lepo se imej

Tar_Mar

--- End quote ---

Se bom vsekakor potrudila. Hvala za nasvet.

Lep dan tudi tebi;)

mesecina:
Pozdravljen,

spet se obračan nate ;D

Zanima me..imam 2 možnosti. Prva je tista, za katero sem si tako želela, da bi se uresničila-vendar v tem roku ni šlo >:(. Pri drugi sem sprejeta, vendar mi ni bila proiteta. Torej, zakaj se mi to dogaja vedno, ko se odločam, za nadaljno izobraževanje? A naj poskusim v naslednjem roku spet-bo kaj več sreče? Ali mi usoda kaže, da ni ta podiplomski študij zame?

P.S. Prosim, za hiter odgovor

Najlepša hvala, Tar_mar! ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version