O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot VI. del - vpogled in osebna vprašanja.....
tar_mar:
Tukaj nadaljujeno z vpogedom v tarot VI. del in na vojo sem Vam za vprašanja še naprej......
Šestica (VI) znamenje ljubimcev, odločitev in še kaj.....
:) Sončka
Tar_Mar
metulj:
Hvala za odgovor Tar_mar,
vendar glede kariere - jaz stvar, ki jo trenutno delam nameravam zaključit šele nekje v sredini drugega leta in ne sedaj. Ali bo takrat bolj naklonjen čas?
tar_mar:
--- Quote from: metulj on September 23, 2008, 02:50:16 PM ---Hvala za odgovor Tar_mar,
vendar glede kariere - jaz stvar, ki jo trenutno delam nameravam zaključit šele nekje v sredini drugega leta in ne sedaj. Ali bo takrat bolj naklonjen čas?
--- End quote ---
Seveda!
Vendar skušaj nekako prehiteti čas, ker v sredini drugega leta bo treba kar precej dela in naporov. Skušaj v prvi polovici drugega že vse končati!
Srečno
Lepo se imej
Tar_Mar
metulj:
--- Quote from: tar_mar on September 23, 2008, 02:57:10 PM ---
--- Quote from: metulj on September 23, 2008, 02:50:16 PM ---Hvala za odgovor Tar_mar,
--- End quote ---
Seveda!
Vendar skušaj nekako prehiteti čas, ker v sredini drugega leta bo treba kar precej dela in naporov. Skušaj v prvi polovici drugega že vse končati!
Srečno
Lepo se imej
Tar_Mar
--- End quote ---
Se bom vsekakor potrudila. Hvala za nasvet.
Lep dan tudi tebi;)
mesecina:
Pozdravljen,
spet se obračan nate ;D
Zanima me..imam 2 možnosti. Prva je tista, za katero sem si tako želela, da bi se uresničila-vendar v tem roku ni šlo >:(. Pri drugi sem sprejeta, vendar mi ni bila proiteta. Torej, zakaj se mi to dogaja vedno, ko se odločam, za nadaljno izobraževanje? A naj poskusim v naslednjem roku spet-bo kaj več sreče? Ali mi usoda kaže, da ni ta podiplomski študij zame?
P.S. Prosim, za hiter odgovor
Najlepša hvala, Tar_mar! ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version