Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
TRANZITI LUNE /komu danes lunca nagaja/ VI.
Tejka:
--- Quote from: Tea on February 05, 2009, 01:11:45 PM ---
--- Quote from: Tejka on February 05, 2009, 01:07:08 PM ---V takih trenutkih pride prav boksarska vreča. Moja je šla v nekem danem trenutku v "franže" in sem trenutno brez. Je pa super sproščevalec jeze. Zdaj manifestiram novo, bolj vzdržljivo ;D
Mene pa danes prav pri srcu stiska, samo je pomoje povezano z modro kuverto, bolj kot z luno :-\
--- End quote ---
modra kuverta bi bila, ko bo saturn spet v opoziciji na venero, prej dvomim. Sem pa res na hitro pogledala, ker niti nimaš progresivne karte gor. ;)
--- End quote ---
Čudno, vem da sem jo enkrat dala. Bom še enkrat.
Je pa definitivno modra kuverta, sicer je bolj zakomplicirano pa ne bi javno...
Tejka:
Hvala Tea :-*
Tea:
--- Quote from: Tejka on February 05, 2009, 01:23:42 PM ---
--- Quote from: Tea on February 05, 2009, 01:11:45 PM ---
--- Quote from: Tejka on February 05, 2009, 01:07:08 PM ---V takih trenutkih pride prav boksarska vreča. Moja je šla v nekem danem trenutku v "franže" in sem trenutno brez. Je pa super sproščevalec jeze. Zdaj manifestiram novo, bolj vzdržljivo ;D
Mene pa danes prav pri srcu stiska, samo je pomoje povezano z modro kuverto, bolj kot z luno :-\
--- End quote ---
modra kuverta bi bila, ko bo saturn spet v opoziciji na venero, prej dvomim. Sem pa res na hitro pogledala, ker niti nimaš progresivne karte gor. ;)
--- End quote ---
Čudno, vem da sem jo enkrat dala. Bom še enkrat.
Je pa definitivno modra kuverta, sicer je bolj zakomplicirano pa ne bi javno...
--- End quote ---
prosim daj karto, ki go vsebovala tudi tranzite in progresije, bom pogledala. Pa še ali imaš za dobit, ali za dat kakšen keš
Tea:
--- Quote from: Tea on February 05, 2009, 01:19:31 PM ---Aspekt bo natančen še
avgust 2009, september 2009, oktober 2009 ........potem pa si z njim dokončno opravila
--- End quote ---
tole je za škorpijonko
Tea:
--- Quote from: Tejka on February 05, 2009, 01:24:38 PM ---Hvala Tea :-*
--- End quote ---
prilimaj mi karto prosim :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version