O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Učenje ciganskih kart IV. del

<< < (8/67) > >>

Azra:

--- Quote from: dina on October 11, 2008, 08:19:58 PM ---Tea, se mi bodo sanje uresničile?
PISMO-MISLEC-MALO DENARJA

--- End quote ---

Pricakujes morda (pre)vec kot lahko dobis?

Azra:

--- Quote from: Borgya on October 11, 2008, 10:58:26 AM ---Hellow vsem skupaj!!!

Sem nova tukaj, v vedeževanje ne verjamem veliko, ker kar so mi vedeževali se ni nič uresničilo, zato se obračam na vas.

Sem v vezi in nisem kaj srečna v tej vezi, velikokrat točim solze. Trenutno prijateljujem pa z enim moškim, mlajšim od mene, ve, da imam partnerja, ta moški je meni všeč, čeprav se temu upiram, se bojim, da se zaljubljam počasi v njega. Zdaj sem temu moškemu dala namig, da mi je všeč, ne vem , ali je razumel ta namig, mislim pa, da bi skor moral, odzval se je kar pozitivno, kar od njega tega nisem pričakovala, zato predvidevam, da mogoče ni razumel mojega namiga.

Mene pa zanima, če mi lahko odgovorite:
1. Ali bom ostala v vezi s trenutnim partnerjem, ki ga imam, čeprav sem z njim nesrečna?
2. Je ta prijatelj razumel moj namig, da mi je všeč, sem tudi jaz njemu všeč?
3. Kaj se bo zgodilo med menoj in tem prijateljem, mogoče resna veza, kaka avantura ali bo ostalo, kjer je na prijateljstvu, na pogledih in nasmehih??

Hvala  Borgya

--- End quote ---

Na Forumu imamo dolocena pravila, za "zacetnike" oz. t.i. sodelujoce, ki startajo s prvim postom in vpr.: "Kaj bo ... povejte."

Borgya:
Azra!!
Nisem napisala, da mi povejte, ampak če mi lahko odgovorite, to je prav drugačen pomen, kajne pa lep dan vsem skupaj!

taja6:

--- Quote from: Borgya on October 12, 2008, 09:38:20 AM ---Azra!!
Nisem napisala, da mi povejte, ampak če mi lahko odgovorite, to je prav drugačen pomen, kajne pa lep dan vsem skupaj!

--- End quote ---

::)

Borgya:
Ja taja??
Kaj bo, povejte - pomeni skoraj, kot nekakšen ukaz
Ali mi lahko odgovorite - je kot neka prošnja.

Imejte se lepo in hvala za odgovore

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version