O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Učenje ciganskih kart IV. del

<< < (9/67) > >>

Tea:
Dobrodošla Borgia in pozdravljena

Naslov te teme je UČENJE ... ciganskih kart

Od sodelujočih na teh straneh pričakujem, da se skupaj poskušamo prebiti do odgovora na vprašanje in se ob tem učimo tehnike vedeževanja iz ciganskih kart.

Lep dan ti želim

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,161.msg49339.html#new

Borgya:
Vidim ja, da učenje kart, sam vidim, da narod postavlja vprašanje, bom kopirala pa drugam, Lep dan

taja6:
ja ta " narod " s(m)o redni člani foruma, ki sodelujemo in ne samo sprašujemo...pravila so pač za vse enaka.

lep dan, Taja

taruna:
Živjo, Tea,

lahko pomagaš pri interpretaciji, prosim?

Kolegica sprašuje za enega fanta, kaj se njemu kaj dogaja v zvezi z njo.

Potegnila sem malo denarja, denar in smrt

Po smrti mi ni bilo jasno...kam naj bi ta prelomnica vodila in sem potegnila še eno karto, stalnost
To mi daje misliti, da je treba očitno zaključiti z enimi zadevami iz preteklosti. Potem sem pa še sovražnika potegnila, ker mi ni bilo jasno (ja, vem, preveč kart, a vseeno, sem morala:))

Malo denarja mi kaže, da je fant v nekem čakanju, coni udobja, ne misli se kaj premaknit - samo potem pa sledi karta denarja. Kolikor vem, onadva nameravata nek projekt delat, bi to lahko kazalo na to?

Nasploh karta denarja v odnosih - ali nakazuje, da je neka materialna povezava ali kako naj si to karto razlagamo, če sprašujemo za odnose? Lepo prosim, če lahko malo več poveš o tem.

Potem pa smrt, stalnost, še sovražnik...skratka, fant je očitno v nekih skrivalnicah, noče se soočiti z realnostjo (kot sovražnik čaka za vogalom), samo treba je pa nekaj spremeniti...

Se mi zdi, da sem tako "splošna", da nič konkretnega ne znam povedat. Kaj karta smrti kaže pravzaprav? Potrjuje njegovo neplodno obdobje (kot praviš v knjigi)?

Nekako ne vem, kako naj te tri karte skupaj povežem...malo denarja, denar, smrt - pasivnost, počasen razvoj, obremenjenost z materialnim in pa spet stagnacija, nič novega? Se tu kaj premika ali ne?

Hvala in pozdravček!

taruna:
Še eno vprašanje, Tea:

imam en projekt, ki je kar naporen in rok kratek. Vprašala sem, če ga bom uspešno dokončala?

Potegnila sem karto Ljubosumje

Hm...to mi kaže, da je vpletenih več ljudi (kar je res, odvisna sem od pomoči drugih). Ne vidim pa, ali bo v redu ali ne. Sem potegnila še eno karto:
Malo denarja

Hja...bolj srednja žalost. Res se težko prebijam čez, samo rok je do srede in kar moram šibat.

Bom delo kvalitetno opravila?
Hrepenenje

Ta karta kaže na željo po potrditvi - samo ali se ta želja izpolni? Prosim, povej,ker nikoli ne vem, kako naj si to karto razlagam. V tvoji knjigi piše, da gre za odločnost in pogum - to je res. Samo kaj je rezultat te odločnosti? ;D

Hvala!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version