Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma VII
sanjalka:
30 let si kadila? :o
To pa res vse čestitke,da si naredila korak naprej in prenehala ang:
Si pa zato sedaj vzpodbuda za vse ostale ;) ang:
Regina:
Tisti dan, ko sem se odločila, da ne bom več kadila, še zračunat nisem znala. ;D Ampak ja, skoraj celih 30 let ali natančneje 29 in pol. ::)
sanjalka:
Res VSE ČESTITKE ang: ang: ang:
In kaj je bil tisti kamenček v mozaiku,da si zmogla ta korak,da si sprejela to odločitev?
Kako se počutiš sedaj v fazi očiščevanja?
Regina:
Brez thete ne bi bilo nič. Sem preveč uživala v tej dimni zavesi, da bi sploh kdaj pomislila kako bi bilo, če bi cigarete vrgla stran. S theto sem naredila samo test, šment pa je bil, da je ta v resnici uspel. :D
Seveda je še večji užitek zdaj brez cigaret, ;D zato hvala za čestitke. ;)
Tejka:
Zadnjič sem po dolgem času sanjala (no verjetno sanjam vsako noč, samo ponavadi se ne spomnim ;D) in to precej moraste sanje...
Moji začasniki (mačji) so imeli trakulje. Te trakulje so začele lezti iz njih, postale so ogromne - v velikosti pitonov in me na vsak način hotele "zažret". Sicer sem se jih uspešno otepala, moram pa priznat, da je bil občutek res grozen in sem bila enkrat za spremembo zelo vesela jutra ;D.
Sama sem si razložila sanje tako, da so verjetno te trakulje vse tiste "moje energetske pijavke" in težave, ki se jih otepam. Še kakšna ideja?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version